Senses Nova - Mørkegrå

DK - Kampagne
Tilbud

19.998,00 kr.

As low as 19.998,00 kr. Førpris 41.998,00 kr.

Leveringstid 2-8 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Elevationsseng produceret i Danmark.
 • 100 dages gratis ombytning af fasthed.
 • Bedre nattesøvn og komfort med dobbelt fjedrelag.
 • 7 komfortzoner og hybridpolstring - fremragende komfort.
 • Dansk Linak-motor - støjsvag & strømbesparende.

Farve

Tilpas Senses Nova - Mørkegrå
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 14 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet, når de modtager bestillingen fra os. Når fragtfirmaet kontakter dig, aftaler I leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

En forudsætning for en god nattesøvn er en seng med god komfort og personaliseret støtte. Det er er du garanteret i elevationssengen Senses Nova. Senses Nova er en opgraderet udgave af vores populære Senses Lux-model, da den med sit dobbelte fjedrelag yder en endnu mere omfattende støtte. Omkring fjedrene i springmadrassen er der langtidsholdbar hybridskum, hvilket gør den danskproducerede Senses Nova til det helt rigtige valg for dig, der hverken ønsker at gå på kompromis med komforten, kvaliteten eller prisen.

Foruden dobbeltaffjedring og hybridskum understreges Senses Novas høje komfortniveau af de hele syv komfortzoner. Derved får din krop en endnu mere nænsom og personlig støtte, end det er tilfældet i almindelige elevationssenge. Madrassens syv komfortzoner er placeret sådan, at dine kropsdele aflastes forskelligt alt efter, hvad du har behov for. Samtidig har du med elevationsmekanikken mulighed for at indstille madrassen, så du bliver støttet nøjagtigt på den måde, du har brug for. Det betyder, at du med Senses Nova er garanteret en omfattende og personlig støtte hver eneste nat, uanset hvordan du foretrækker at ligge.


Optimal sovekomfort

I Senses Nova har du de bedste forudsætninger for en god nattesøvn. Senses Nova er en elevationsseng, og det betyder, at du i særligt høj grad har mulighed for at indstille sengen, så den passer til lige netop dine behov. Uanset hvordan du foretrækker at ligge, kan du indstille madrassen i Senses Nova, så du bliver aflastet og får den nødvendige støtte hele natten igennem og ikke vågner unødigt for at rette på din soveposition.


Senses Nova har tre madraslag og en elevationsmotor. Tilsammen yder de en omfattende støtte, der sikrer, at du får den nødvendige restitution i løbet af natten. Sengen består af en boxmadras med elevationsmotor, en springmadras og øverst en topmadras. Nedenfor kan du læse mere om sengens komponenter og madraslag.

Boxmadrassen og elevationskomponenter

Boxmadrassen i Senses Nova er en væsentlig opgradering sammenlignet med almindelige elevationssenge, da den i stedet for skum har et lag af pocketfjedre. I samarbejde med pocketfjedrene i springmadrassen vil det sikre dig en uovertruffen komfort og støtte nat efter nat.

Til en god elevationsseng hører naturligvis en elevationsmotor af høj kvalitet, og det får du i Senses Nova. Sengen har en stærk og lydsvag motor, som produceres af den danske virksomhed Linak. Motoren og fjedrene er omgivet af en ramme af massivt svensk fyrretræ på hele 20 centimeter, og tilsammen er disse velvalgte og slidstærke komponenter med til at sikre sengens lange holdbarhed. 

Springmadrassen

Ligesom i boxmadrassen er der som nævnt også installeret pocketfjedre i springmadrassen, og samarbejdet mellem de to lag sikrer en omfattende støtte, som du langt fra finder i alle elevationssenge. Komforten er desuden forbedret yderligere på grund af den elastiske og åndbare hybridskum, som sikrer, at fjedrenes egenskaber udnyttes optimalt og i ekstra høj grad tilpasser sig den person, der ligger i sengen. Springmadrassen har desuden hele syv komfortzoner frem for de gængse fem.

Topmadrassen

Topmadrassen ligger øverst og er dermed den madras, som din krop er i kontakt med hver gang, du ligger i sengen. Det er derfor også vigtigt, at madrassen er af høj kvalitet og kan tilpasse sig din krop. En tykkere kerne giver en tilsvarende mere komfortabel og fintfølende topmadras, og netop derfor har topmadrassen på Senses Nova en kernetykkelse på hele 6 centimeter.

Du har mulighed for at vælge mellem to forskellige topmadrasser, henholdsvis en med en kerne af memory skum og en med en kerne af latex.

Specifikation af Senses Nova - Mørkegrå

 • Størrelse 180x200 cm.
 • Højde Total: 63 cm.
Mere information
Antiskrid Antiskrid indbygget
Beslag til ben Formonteret
Hævefunktion Hoved- og fodende
Madrasstoppere Fod- og sidestoppere inkluderet
Fjernbetjening HB10 Trådløs
Højde 63 cm. (10 cm ben, 45 cm boxelevation, 8 cm topmadras)
Fjedre Pocket
Komfortzoner 7-Zoner
Bolster Førsteklasses Møbelstof.
Polstring 25mm Hybridskum
Ramme 20cm Træramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Garanti på Motor 5 års garanti.
Leveringstid 2-8 hverdage
Kolli 8 stk.
Type Elevationsseng 180x200

Levering

 1. Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.
 2. Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.
 3. På selve dagen ringer fragtmanden også en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.
Leveringstid 2-8 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
Gratis levering Læs mere
Gratis levering Læs mere

Leveringsinfo

Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet, når de modtager bestillingen fra os. Når fragtfirmaet kontakter dig, aftaler I leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.