Haven - Blå

Eller kun kr./md i mdr.
0% i rente og gebyrer
Vælg delbetaling i checkout
Leveringstid 2-8 hverdage
Ben
+
Fasthed Læs mere
Fasthed Læs mere
Sengegavle
+
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 30 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur (Obs: Ved bortskaffelse skal din gamle seng være skilt ad).
  Bemærk venligst, at der på mindre øer kan være andre leveringsbetingelser med levering til færgens vareindlevering.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

   
 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Sammenlign vores senge
Haven: En tro sengemakker

Haven: En tro sengemakker

Denne kontinentalseng er i sig selv lidt af en drøm. Her får du alt det, du kan og skal forvente af en kvalitetsseng. Haven er blandt vores nyeste senge og beror på bæredygtige valg. Her er kræset for det elegante design i et moderne udtryk, som enhver skandinaver kun kan forelske sig i. Det gør sengen til en perfekt og komfortabel søvnstation til det moderne hjem, hvor kvalitet, dansk design og grønne materialevalg udgør vigtige parametre.

En zzz-sikker topmadras

En zzz-sikker topmadras

Hver eneste gang, du lægger dig i sengen, vil du være i direkte kontakt med din topmadras, og derfor får du i Haven en topmadras, der både er yderst komfortabel og produceret i sunde materialer. Den Svanemærkede topmadras har en latexkerne, der er fremstillet efter den specielle SonoCore-metode. En metode, der sikrer en enormt elastisk og åndbar overflade, og som et ekstra plus er det den produktionsmetode, der efterlader det mindste energiaftryk. Det er godt for både din søvn og vores klode. Topmadrassens Rönd-betræk har fået en naturlig antibakteriel behandling, som er skånsom mod huden, men som ikke lader uønskede bakterier overleve i sengen.
En optimal springmadras

En optimal springmadras

Springmadrassen løber med hovedrollen, når det handler om, hvilken del af sengen der har størst indflydelse på din komfort. Vi har bygget Haven op med en springmadras, der består af pocketfjedre inddelt i 7 bedre™ komfortzoner. Omkring fjedrene er der en elastisk latexpolstring, der er Svanemærket. De nøje udvalgte materialer vil i samarbejde give dig de bedste forudsætninger for en god nattesøvn. Komponenternes smidighed får madrassen til at forme sig efter din krop, mens det grønne materialevalg giver dig et sundt, allergivenligt og trygt hvilested.
En boksmadras, der indrammer din søvn

En boksmadras, der indrammer din søvn

Boksmadrassen er sengens nederste madras, hvis fornemste opgave er at skabe et godt fundament for din søvn. Det ansvar lever boksmadrassen i Haven til fulde op til, der er solid fra inderst til yderst. Alt sammen for at sikre dig de bedste betingelser, når du ligger i sengen. Madrassens kerne består af pocketfjedre, der i samarbejde med de øvrige madraslag sikrer en uovertruffen støtte. Yderst er boksmadrassen indrammet af en træramme på 14 centimeter i massivt, svensk fyrretræ. Kort og godt: Haven er sengen, du altid har drømt om.
Svanemærket – for din sundhed

Svanemærket – for din sundhed

Bedre Nætter er din garanti for en sund seng. På denne seng har vi nemlig tilføjet en Svanemærket topmadras og Svanemærket polstring omkring fjedrene. Sund søvn gør en forskel hver dag, og derfor giver Svanemærket mening for dig og for os.

Ofte stillede spørgsmål til Haven

Har du brug for hjælp? Her har samlet vores svar på de mest stillede spørgsmål til Haven. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Spørg stort, spørg småt og spørg hellere en gang for meget. Det skal være trygt at handle hos Bedre Nætter.

 • Pulse Rönd. Topmadrassen er lavet af latex, der har fået en elastisk og ensartet overflade ved hjælp af den unikke SonoCore-metode. Betrækket, der sidder rundt om topmadrassen er desuden antibakterielt.

 • Ja, betrækket kan vaskes i maskine op til 60 grader.

 • Den har 220 fjedre per m2.

 • Vi anbefaler altid at vælge fasthed baseret på din kropsvægt og generelle præference. Du kan se, hvilken vægtklasse, der passer til vores forskellige madrastyper ved at klikke på rullemenuen 'Fasthed', der findes på de forskellige sengesider.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dage fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

[email protected] 78 75 00 77
100 nætters prøve – for din tryghed

100 nætters prøve – for din tryghed

Vi gør det trygt at købe seng online. Når du køber en seng hos os, får du altid 100 nætter til at prøve den. Dit soveværelse er vores showroom. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden gratis ombytte fasthed eller returnere sengen.

Specifikation af Haven

 • Størrelse
  Størrelse 210x210 cm.
 • Højde
  Højde Total: 64 cm.
 • Vægt
  Vægt 0 kg
Kolli 7 stk.
Antiskrid Antiskrid indbygget
Beslag til ben Formonteret
Leveringstid 2-8 hverdage
Højde 64 cm. (10 cm ben, 28 cm bund, 19 cm madras, 7 cm topmadras
Betræk Tekstil af mere end 100 genanvendelig plastikflasker
Fjedre Pocket
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Polstring 30 mm Mayan Pulse
Ramme 14cm Træramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Type Kontinentalseng 210x210

Er en kontinentalseng det rigtige for dig?

Vores kontinentalsenge er den sikre vej til fantastiske nætter og veludhvilede morgener. Her får du vores velkendte komfort og lidt mere til.

Et ekstra madraslag

Et ekstra madraslag

Tre madraslag giver dejlig komfort, lang holdbarhed og lidt ekstra højde.

Den rigtige støtte

Den rigtige støtte

Pocketfjedre og komfortzoner sørger for optimal støtte hver evig eneste nat.

På mærkerne

På mærkerne

Sengen er OEKO-TEX-certificeret og testet fri for skadelige stoffer.

Sådan foregår levering

Ordre modtaget
1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

Hos fragtmand
2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

Aftal levering
3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

 • 100 dages prøve
 • Bedst i test
 • Gratis levering