Vi er ved at bygge sengen....

Mayan

Dyner Mayan
4.57353 star rating (68) total reviews
Mayan-dynen er OEKO-TEX®-certificeret, Downpass-certificeret og tilmed stolt bærer af det nordiske Astma-Allergi-mærke. Alt i alt betyder det, at du ikke kan få en dyne, der er mere skånsom mod dig og fri for allergener end Mayan-dynen er.
Mayan - Sval
Varmegrad:

Spar 30% på sengetøj ved køb af dyne

Tilbehør
1
 • På lager
 • Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
Mayan
Dyne

Mayan

Når du cirka bruger en tredjedel af livet på at sove, kan du jo lige overveje, hvor mange timer, du ligger klistret op af din dyne. På et liv bliver det til årtier. Derfor er det også så uendeligt vigtigt, at din dyne tilgodeser dig. Er skånsom mod dig. Passer på dig. Den slags dyne får du i vores Mayan-udgave. Og sundere, dejligere, mere allergivenlig dyne findes faktisk ikke. Prøv selv.

Mayan

Det naturlige valg

Sunde fjer og økologisk bomuld
Et ægte dyne-unikum

Sunde fjer og økologisk bomuld

Vores Mayan-dyne, med en flot bæreevne på 11, er fremstillet med det allerfineste, Downpass-certificerede fyld. Fyldet er bestående af 90% moskusdun, der gør dynen let, blød og som har en god isoleringsevne og 10% førsteklassesmåfjer, der bidrager med en støttende effekt. Mayan-dynens fyld er omkranset af et blødt dynevår i 100% økologisk bomuldsbatist, der er syet i kassetter med kanalvægge og er fuldendt med et fint satinbånd som sidste finish på dette dyne-unikum.
Bærer af Astma-Allergi-mærket
God til dig med allergi

Bærer af Astma-Allergi-mærket

Mayan-dynen er allegikerens bedste ven, da den er stolt bærer af det nordiske Astma-Allergi-mærke. Du kan derfor trygt putte dig i vores Mayan-dyne, hvad end du har allergi eller blot vil forebygge allergi og passe på dig selv. Mayan-dynen er desuden både OEKO-TEX®- (standard 100) og Downpass-certificeret. Det betyder, at den er fri for sundhedsskadelige stoffer samt produceret med stort fokus på dyrevelfærd, etik og kvalitet.
Findes i tre varmegrader

En dyne til alle sovetyper

Mayan-dynen kommer i tre varmegrader; varm, lun og sval. Den varme er ideel til vinterbrug, eller til dig, der er en frossenpind året rundt. Den lune fungerer godt som helårsdyne for de fleste, og den svale er oplagt som sommerdyne, eller til dig, der ofte har det varmt om natten. Ligegyldigt hvilket behov du har, vil der være en Mayan-dyne, der passer lige præcis til dig. Ja, sov godt, siger vi bare.
Mayan — det naturlige valg
Søvnlinje

Mayan — det naturlige valg

Mayan-søvnlinjen er til dig, der ønsker et naturvenligt valg og bedre betingelser. For din søvn og Moder Jord. Mayan-labelet er din garanti for, at et produkt er produceret med naturen og med dig for øje — uden brug af kemikalier og andre processer, der ikke tilgodeser verdenen omkring os. Du finder et bredt udvalg af Mayan-produkter i vores sortiment som f.eks. sengetøj, lagner, dyner, puder og topmadrasser.
Dine fordele

Vi sover først godt, når du gør det samme

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt tryg ved at købe dig til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig altid en 100 nætters risikofri prøveperiode. Dit soveværelse er vores showroom, for det er hjemme hos dig selv, du bedst kan mærke, om du sover godt. Og gør du ikke det, kan du inden for de første 100 nætter kvit og frit returnere vores produkter.
Vi leverer gratis hjem til dig
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til dig

Vi leverer altid gratis hele vejen hjem til dig — uanset hvor i landet du bor. Uanset hvad du køber. Du kan tilkøbe: 1. opbæring, 2. opbæring og montering eller 3. opbæring, montering og bortskaffelse af din gamle seng. På den måde sørger vores chauffører for at bære din ordre op, og han forlader den ikke, før det hele står skarpt og soveklar.

Specifikation af Mayan

 • Leveringstid
  1-3 hverdage
  Type
  Enkeltdyne - 140x200
  Fyldtype
  90% nye, hvide europæiske moskusdun / 10% småfjer.
  Fyldvægt
  240 g / 450 g / 750 g
  Bæreevne
  11
  Kantbånd
  Uden kantbånd.
  CUIN
  725
  Bolster
  100% økologisk bomuldsbatist
  Konstruktion
  Syet i kassetter med kanalvæg
  Vaskeanvisning
  Op til 60 °C
 • Downafresh Greenline
  100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluenza, keratin og bakterier
  OEKO-TEX
  Standard 100 - Fri for kemi. Testet og godkendt
  Astma-Allergi-mærke
  Ja