Mayan

Tilbud

2.249,00 kr.

As low as 2.249,00 kr. Førpris 2.999,00 kr.

Leveringstid 1-3 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
Tilpas Mayan
Leveringstid 1-3 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
Tilføj til ønskeliste
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 14 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet, når de modtager bestillingen fra os. Når fragtfirmaet kontakter dig, aftaler I leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Udviklet af Bedre Nætter
Mayan, det grønne valg.
Svanemærket
Bæredygtig produktion
Allergivenlig og antibakteriel

Mayan: Det ansvarsbevidste valg

I vores dynefamilie er Mayan den ansvarsbevidste. Mayan er dynen, der både prioriterer naturlige materialer og bæredygtighed. Dynen er udviklet til ære for den ressourcebevidste kunde, og som den eneste dyne i vores sortiment bærer Mayan stolt Svanemærket. Med Mayans naturlige fyld får du en dyne med vekselvirkning. Det betyder, at dynen varmer i koldt miljø og ventilerer i et varmt miljø – ligesom ude i naturen. Med denne dyne får du derfor en ægte oplevelse af luksuriøs søvn.

Naturlig helt ned til den mindste fjer

For at garantere dig søvn af højeste kvalitet og komfort har vi fremstillet Mayan i det fineste naturlige fyld. 90% af dynens indhold består af nye, europæiske moskusdun. Dunene er kendt for at have en god isoleringsevne, der gør dynen let og blød. De sidste 10% af dynens indhold består af førsteklasses småfjer, der tilføjer en god støttende effekt. Tilsammen giver det dynen en bæreevne på 11. Bæreevne er et udtryk for dunenes evne til at holde på varmen og lede overskydende fugt væk, og Mayans bæreevne på 11 er dermed et kvalitetsstempel. Våret omkring dunene er syet i kassetter med kanalvægge og består af GOTS-certificeret bomuld. På den måde får du en velventileret og sund dyne, du kan nyde godt af i mange år.
Naturlig helt ned til den mindste fjer
Din garanti for en sund dyne

Din garanti for en sund dyne

Det er ikke uden årsag, at vi kalder Mayan for vores mest miljørigtige dyne. Til Mayan er vi nemlig særlig stolte over at kunne vise Svanemærket frem. Denne certificering fortæller, at varen er blandt de mindst miljøbelastende i den pågældende varegruppe. Desuden er Mayan stolt bærer af både Downafresh, NOMITE® og OEKO-TEX®-mærkerne. Alle disse mærker gør Mayan til en enormt bæredygtig og allergivenlig dyne, der er velegnet til små børn som voksne. Den er både fri for husstøvmider og kemi. Skulle du have brug for at vaske dynen, kan det ske ved 60 grader og en efterfølgende tørretumbling.

En varmegrad til alle typer

Uanset om du hører til dem, der ligger og koger i sengen eller fryser for et godt ord, kan du få glæde af Mayan, der kommer i tre forskellige varmekategorier. Den varme dyne er ideel til vinterbrug, eller til dig der let fryser om natten. Lun fungerer rigtig godt som helårsdyne for de fleste. Sval er den oplagte sommerdyne, eller til dig der ofte har det varmt om natten. Ligegyldigt hvilket behov du har: Om du både har sommer- og vinterdyne eller en enkelt til hele året, vil der i Mayan være en variant, der passer til dig.
En varmegrad til alle typer

Specifikation af Mayan

Mere information
Leveringstid 1-3 hverdage
Fyldtype 90% nye, hvide europæiske moskusdun / 10% småfjer.
Fyldvægt 375 g / 700 g / 1180 g
Bæreevne 11
Fyldets oprindelse Europa
Produceret i Danmark
Konstruktion Syet I kassetter med kanalvæg.
Bolster 100% økologisk bomuldscambric Ne60/60
Kantbånd Uden kantbånd.
OEKO-TEX Klasse 1 - Fri for kemi. Testet og godkendt
NOMITE Allergivenlig - Fri for husstøvmider
Downafresh Greenline 100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluenza, keratin og bakterier
Svanemærket Ja
Vask Kan vaskes ved 60 grader. Skal tørretumbles.
Garanti 10 års garanti
Type Dyne 200x220

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.