Vi er ved at bygge sengen....

Polar Kuvertlagen

Sengetøj Polar
4.84496 star rating (129) total reviews
Vores Polar-lagen er skabt i 100% vasket hør, der gør lagnet dejligt kølende. Fra naturens side har hør nemlig en afsvalende effekt, der gør det ideelt som sovetekstil, når du vil undgå at få det for varmt om natten. Polar-lagnet fås i hvid.
180x200 cm.
Størrelse: 180x200 cm.
1
Polar Kuvertlagen
Polar

100% vasket hør

Vores OEKO-TEX®-certificerede Polar-kuvertlagen er skabt i 100% vasket hør og er akkurat det, din topmadras hungrer efter. Fordi det passer til din topmadras, som glasskoen passede på Askepots fod. Hørrens naturligt kølende effekt skaber et behageligt og veltempereret sovemiljø, og det er, hvad din krop sukker efter, hvis du bakser med alt, alt for varme nætter.

Polar

Det kølende valg

Naturens egen aircondition

Det naturligt kølende sovetekstil

Vores Polar-lagen er OEKO-TEX®-certificeret og skabt i 100% vasket hør. Fra naturens side har hør en kølende effekt på kroppen og er derfor blevet brugt som beklædningstekstil af mennesket i årtusinder. På mange måder kan hør bedst beskrives som Mama Earth’s egen lille aircondition, og du vil straks mærke den afsvalende følelse, når du lægger dig til at sove på dit Polar-lagen.
Bedre og bedre med tiden

Det åndbare, holdbare og bløde trekløver

Hør har, udover dens kølige effekt, også en enorm åndbarhed, holdbarhed og blødhed. Hør bliver faktisk kun blødere og bedre, som tiden går, og jo mere det bliver vasket. Hør fnulrer mindre end bomuld, og Polar-lagnet forbliver derfor pænere i længere tid. Derudover er hør allergivenligt, antibakterielt og kan absorbere 20% af sin egen vægt i væske. Ja, der er altså fuld bingo på lagenpladen, når du vælger Polar.
En hjælpende hånd
Brug ikke tid på bøvl

En hjælpende hånd

Vores Polar-lagner har et ‘Short Side'-indikationslabel på indersiden af lagnets to korte sider, så du aldrig mere skal bøvle med at lægge lagnet korrekt på. Ja, nogle gange er det de små ting, der gør den store forskel.
Polar — det kølende valg
Søvnlinje

Polar — det kølende valg

Polar-søvnlinjen er til dig, der døjer med svedige og alt for varme nætter, men har hede drømme om veltempereret søvn. Vores Polar-produkter er udviklet til at holde din kropstemperatur konstant og kvitterer med et behageligt sovemiljø, som uforstyrret og god søvn gror godt i. Du finder et bredt udvalg af Polar-produkter i vores sortiment som f.eks. sengetøj, lagner, dyner, puder og topmadrasser.
Dine fordele

Vi sover først godt, når du gør det samme

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt tryg ved at købe dig til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig altid en 100 nætters risikofri prøveperiode. Dit soveværelse er vores showroom, for det er hjemme hos dig selv, du bedst kan mærke, om du sover godt. Og gør du ikke det, kan du inden for de første 100 nætter kvit og frit returnere vores produkter.
Vi leverer gratis hjem til dig
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til dig

Vi leverer altid gratis hele vejen hjem til dig — uanset hvor i landet du bor. Uanset hvad du køber. Du kan tilkøbe: 1. opbæring, 2. opbæring og montering eller 3. opbæring, montering og bortskaffelse af din gamle seng. På den måde sørger vores chauffører for at bære din ordre op, og han forlader den ikke, før det hele står skarpt og soveklar.

Specifikation af Polar Kuvertlagen

 • Leveringstid
  1-3 hverdage
  Trådtæthed
  350 tråde pr. kvadrattomme
  Vævning
  Satin
  Type
  Kuvertlagner 180x200
  Pakkeindhold
  2 kuvertlagner + 2 dynebetræk + 2 pudebetræk
  Vaskeanvisning
  Op til 60 °C