Vi er ved at bygge sengen....

Polar sengesæt

Sengetøj Polar
4.66667 star rating (3) total reviews
Vores kølende, smørbløde og OEKO-TEX®-certificerede Polar-sengetøj er skabt i 100% vasket hør. Fra naturens side har hør en kølende effekt på huden, som vi mennesker derfor har brugt som afsvalende beklædningstekstil i årtusinder. Polar-sengetøjet fås i beige.
140x200 cm.
Størrelse: 140x200 cm.
Pudebetræk:
1
 • Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
Polar sengesæt
Polar

Sengesæt

Polar-sengetøjet er vores guardian angel, når du ønsker at have det lidt køligere, lidt lækre, lidt mere overdådigt om natten. Det er sengetøj, du længes efter at komme hjem til efter en lang, travl dag, og sengetøj, du allerede savner, når du vågner fra en lang, rolig nat

Naturens egen aircondition
100% vasket hør

Naturens egen aircondition

Vores OEKO-TEX®-certificerede Polar-sengetøj er skabt i 100% vasket hør, der har en afsvalende effekt fra naturens side. Hør er derfor også et tekstil, vi mennesker har iklædt os siden tidernes morgen, fordi det føles dejligt og køligt på huden. Ja, faktisk kan hør bedst betegnes som Moder Jords egen lille aircondition pga. dens kølende egenskab, som du straks vil mærke, når du lægger dig til rette under din Polar-beklædte dyne.
100% gode egenskaber

Top notch åndbarhed, holdbarhed og blødhed

Udover dens guddommelige, kølende effekt er hør også en treenighed af åndbarhed, holdbarhed og blødhed, der kun føles bedre og blødere, jo mere det bliver brugt og vasket. Hør er allergivenligt, antibakterielt, fnuldrer mindre end bomuld og er derfor et kvalitetstekstil af højeste karat, der kan absorbere 20% af sin egen vægt i væske. Det gør hørren ideel som sengetøj, fordi dens suveræne sugeevne sikrer et tørt sovemiljø.
Skånsom ved naturen — og dig
100% godt valg

Skånsom ved naturen — og dig

Ikke nok med, at hør er et afsvalende mirakel i sig selv, er der også fuld bingo, når det gælder dens produktion. Hørplanten kræver nemlig ikke ligeså meget vand for at gro, som f.eks. bomuldsplanten gør. Modsat fremstillingen af syntetiske tekstiler produceres hør også uden skadelige kemikalier, produktionen generer ingen giftig affald, og tekstilet er biologisk nedbrydeligt. Hør er altså en både naturlig og miljøvenlig tekstilfiber.
Polar — det kølende valg
Søvnlinje

Polar — det kølende valg

Polar-søvnlinjen er til dig, der døjer med svedige og alt for varme nætter, men har hede drømme om veltempereret søvn. Vores Polar-produkter er udviklet til at holde din kropstemperatur konstant og kvitterer med et behageligt sovemiljø, som uforstyrret og god søvn gror godt i. Du finder et bredt udvalg af Polar-produkter i vores sortiment som f.eks. sengetøj, lagner, dyner, puder og topmadrasser.
Dine fordele

Vi sover først godt, når du gør det samme

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt tryg ved at købe dig til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig altid en 100 nætters risikofri prøveperiode. Dit soveværelse er vores showroom, for det er hjemme hos dig selv, du bedst kan mærke, om du sover godt. Og gør du ikke det, kan du inden for de første 100 nætter kvit og frit returnere vores produkter.
Vi leverer gratis hjem til dig
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til dig

Vi leverer altid gratis hele vejen hjem til dig — uanset hvor i landet du bor. Uanset hvad du køber. Du kan tilkøbe: 1. opbæring, 2. opbæring og montering eller 3. opbæring, montering og bortskaffelse af din gamle seng. På den måde sørger vores chauffører for at bære din ordre op, og han forlader den ikke, før det hele står skarpt og soveklar.

Specifikation af Polar sengesæt

 • Leveringstid
  1-3 hverdage
  Trådtæthed
  350 tråde pr. kvadrattomme
  Vævning
  Satin
  Type
  Sengetøj 140x200
  Pakkeindhold
  1 dynebetræk + 1 pudebetræk
  Vaskeanvisning
  Op til 60 °C