Faconlagner 140x200

Et 140x200 faconlagen passer til dig, der har en halvandenmands boks- eller springmadras. Hos Bedre Nætter designer og producerer vi selv vores faconlagner, så du kan få et kvalitetslagen til en skarp pris. Se vores udvalg og find det faconlagen i størrelsen 140x200, der passer til din seng.

Essential

Vores Essential-faconlagen er kvalitet, når det er bedst og er skabt i 100% OEKO-TEX®-certificeret bomuld. Det er vævet efter satin-metoden med 500 tråde pr. kvadrattomme, og dét sikrer blødhed.

140x200 cm.

Essential Faconlagen

Sengetøj
4.59259 star rating (108) total reviews
299  kr.

Vi lukker ikke et øje før du sover godt

Gratis levering

Gratis levering

Vi leverer dit nye faconlagen til dig - helt kvit og frit.

100 nætters prøve

100 nætters prøve

Du kan være helt tryg ved at købe dig til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig altid en 100 nætters risikofri prøveperiode.

Førsteklasses kvalitet

Førsteklasses kvalitet

Hos Bedre Nætter, finder du udelukkende faconlagner af højeste kvalitet.

Faconlagner 140x200

Faconlagen 140x200 og 160x200 giver dig mulighed for at dække hele boxmadrassen med et stort lagen. Fordelen ved et faconlagen er størrelsen og højden. Det er således at du på en boxmadras kan placere et faconlagen så det dækker både boxmadras og topmadras, hvis det vel og mærke holder sig indenfor de 30 cm. i højden som lagnet er. Selve lagnet er med bomuldspercale i absolut højeste kvalitet, samtidig med at du har en ekstra tæt vævning samt garner - dette sikrer et stærkt lagen med lang holdbarhed og blød overflade.

  • Et lagen skal hjælpe dig til en god nattesøvn. Derfor skal lagnet være så behageligt og åndbart som muligt, så du kan ligge behageligt. Et ekstra tætvævet lagen holder dig kølig og tør i løbet af natten, så du får den bedst mulige sovekomfort. Et kemikaliefri lagen giver dig også en sundere og bedre søvn.

  • Vores faconlagner er vævet med 180 tråde per kvadrattomme, hvor branchestandarden kun er 120 tråde. Du får derfor et lagen, som giver dig maksimal komfort til prisen. Vores lagner er også produceret uden allergifremkaldende kemikalier, hvilket er det sundeste valg for dig.