Faconlagner 180x200

En faconlagen i størrelsen 180x200 passer til dig, der sover i en dobbeltseng. Alle vores faconlagner er designet og produceret af os og i særdeleshed velegnede til boksmadrasser. Se vores udvalg af faconlagner og find det 180x200 faconlagen, du lige står og mangler til din seng.

Essential

Vores Essential-faconlagen er kvalitet, når det er bedst og er skabt i 100% OEKO-TEX®-certificeret bomuld. Det er vævet efter satin-metoden med 500 tråde pr. kvadrattomme, og dét sikrer blødhed.

180x200 cm.

Essential Faconlagen

Sengetøj
4.59633 star rating (109) total reviews
349  kr.

Vi lukker ikke et øje før du sover godt

Gratis levering

Gratis levering

Vi leverer dit nye faconlagen til dig - helt kvit og frit.

100 nætters prøve

100 nætters prøve

Du kan være helt tryg ved at købe dig til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig altid en 100 nætters risikofri prøveperiode.

Førsteklasses kvalitet

Førsteklasses kvalitet

Hos Bedre Nætter, finder du udelukkende faconlagner af højeste kvalitet.

Faconlagner 180x200

Faconlagen 180x200 i stærk kvalitet. Et faconlagen er et lagen der har en ekstra dybde/højde, og dermed gør at du kan bruge lagnet over en boxmadras eller springmadras, samt det kan kombineres med topmadrassen i nogle tilfælde (bemærk højden på vores faconlagner er 30 centimeter). Der er et utal af forskellige farver du kan vælge imellem når det kommer til lagner hos Bedre Nætter, kvaliteten er dog altid den samme og i en høj kvalitet.

Kvaliteten mellem vores senge og deres påklædning er meget lig hinanden, derfor er vores lagener nøje produceret i højkvalitets bomuld. Følelsen ved at have et førsteklasses lagen er ikke at fornægte - derfor anbefaler vi altid du køber et nyt lagen når du køber en ny seng.

  • Det bedste faconlagen er et lagen, som bedst lever op til dine behov. Det betyder, at lagnet er produceret uden brugen af allergifremkaldende stoffer. Jo tættere dit lagen er vævet, des blødere og mere behageligt vil det også føles. En tæt vævning gør tekstilet åndbart, så du får en mere komfortabel søvn.

  • Med et faconlagen fra Bedre Nætter får du et produkt, som giver dig en kølende fornemmelse i løbet af natten. Alle vores lagner er vævet ekstra tæt, så du får et slidstærkt produkt, der kan holde i mange år. Vi har strenge krav til kvalitet og sundhed, så alle vores lagner er produceret uden skadelige kemikalier.