Kuvertlagner 105x210

Essential

Vores Essential-kuvertlagen er OEKO-TEX®-certificeret, indbegrebet af kvalitet og skabt i 100% bomuld med 500 tråde pr. kvadrattomme. Det er vævet efter satin-metoden, der gør lagnet babyblødt.

-5%
Essential Kuvertlagen
Se produkt
Ugens anbefaling
105x210 cm.
  • Hvid

Essential Kuvertlagen

Sengetøj Essential
4.70485 star rating (515) total reviews
Special Price 426  kr. Førpris 449  kr.

Polar

Vores Polar-kuvertlagen er naturligt kølende, da det er skabt i 100% vasket hør, som både er OEKO-TEX®-certificeret, allergivenligt, antibakterielt og fnuldrer mindre end bomuld.

105x210 cm.

Polar Kuvertlagen

Sengetøj Polar
899  kr.

Vi lukker ikke et øje før du sover godt

Gratis levering

Gratis levering

Vi leverer dit nye kuvertlagen til dig - helt kvit og frit.

100 nætters prøve

100 nætters prøve

Du kan være helt tryg ved at købe dig til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig altid en 100 nætters risikofri prøveperiode.

Førsteklasses kvalitet

Førsteklasses kvalitet

Hos Bedre Nætter, finder du udelukkende kuvertlagner af højeste kvalitet.

Kurvertlagner 105x210

Kuvertlagen 105x210 passer til de ekstra lange senge. Denne type af kuvertlagner er helt ideelle til elevetionssenge, hvor man oftest har 2 single topmadrasser for at kunne bruge hæve/sænke delen uden at have indflydelse på sin sengepartners liggestilling. Funktionaliteten ved kuvertlagner består i at lagnet dækker selve topmadrassen og via sine hjørne syninger slutter tæt. Derfor får du ikke et lagen der glider rundt i løbet af natten - eller skrider når du benytter elevationen.

Alle vores lagener er af absolut højeste kvalitet. Hvis du ser nærmere på selve opbygningen af lagnerne, så er det med både ekstra fine garner samt en trådtæthed der sikrer at sved og fugt afledes optimalt mens du har en blød og lækker overflade at ligge på - hele natten.

  • Når du skal på udkig efter et kuvertlagen i målene 105x210 er det vigtigt, at du vælger et lagen af høj kvalitet. Vores lagner bliver nemlig udsat for en del slitage i løbet af natten, og derfor er det vigtigt, at kvaliteten er i top, så lagnet ikke går hurtigt i stykker. Hos Bedre Nætter består alle vores kuvertlagner derfor af 100% bomuld. Bomuld er nemlig et fantastisk materiale, der både er slidstærkt, langtidsholdbart og enormt behagelig for huden. Derudover er lagnerne tætvævet, hvilket skaber en glansfuld og silkeblød overflade.

  • Hos Bedre Nætter ved vi, hvor vigtigt en god nattesøvn er - og derfor har vi altid kvalitet og komfort i fokus. Alle vores kuvertlagner består af kvalitetsrige materialer, som både er sunde og behagelige for din hud. Derudover har lagnerne en krympningsprocent på kun 4%, og lagnerne vil derfor aldrig miste deres form.