Vi er ved at bygge sengen....

Bohol

Sengerammer
140x200 cm.
Størrelse: 140x200 cm.
Beige
Farve: Beige
Uden Topmadras
Topmadras:
Uden Springmadras
Fasthed:

Spar op til 40% på tilbehør

Tilbehør
1
 • Gratis levering
  Leveringsdag:

  Vælg din egen leveringsdag


  Datoen skrevet er den tidligste mulige leveringsdag.


  Når du kommer til kassen, og skal indtaste leveringsinformationer, kan du vælge en specifik dato for levering. Her har du også mulighed for at tilkøbe et specifikt indsnævret tidsrum, såfremt at du ønsker dette.

Bohol
Bohol

Vores soft spot

Det er umuligt ikke at holde af Bohol. Fordi den er så velproportioneret. Så rund, blød og tiltalende. Bohol er roligheden selv og så uendelig behagelig at se på med sine lige dele maskuline og feminine træk. Byd Bohol velkommen indenfor og mærk, hvordan du får et blødt punkt for den i dit hjerte, alt imens den bliver det samme for din krop — vores soft spot af en sengeramme.

Produktoverblik

Udforsk Bohol

1 2 3
 • Design

  Et velbalanceret valg

  Bohol-sengerammen er et studie i proportionalitet. I balance. Bohol er ikke feminin eller maskulin. Men lidt af det hele og passer derfor ind hos de fleste og vil uundgåeligt forandre følelsen i dit soveværelse og i dig, når du sover.
  Design
 • Fasthed

  Forskellige fastheder

  Vores madrasser fås i flere fastheder, da alle er bygget forskelligt. Ved at justere fjedrenes tykkelse har vi udviklet 3 fastheder, der understøtter alle vægtklasser. Når du vælger mellem fasthederne, kan du se vores vægtanbefaling på hver enkelt madras. Fra størrelse 160 og opefter kan du vælge to forskellige fastheder. Der får du to madraskerner samlet i et betræk.
  Fasthed
 • Ramme i massivt træ

  Bundsolid søvn

  Vores Bohol-sengeramme er skabt i massivt træ, der skaber et bundsolidt fundament for dig og din nattesøvn. Den massive træramme sikrer derudover Bohol en stor robust- og holdbarhed, så du har glæde af Bohol i mange, mange år.
  Ramme i massivt træ
Zen i sin reneste form
En bundsolid ro

Zen i sin reneste form

Bohol er udviklet med henblik på at skabe en sengeramme, der med sin blotte tilstedeværelse indgyder ro og dybe vejrtrækninger. Fordi livet kan være hektisk. Og fordi at vores soveværelser skal være vores helle fra verden omkring os, hvor vi bliver tanket op på ny. Bohols træramme er derfor skabt af massivt træ, der gør Bohols fundament bundsolidt — der hjælper med at fremme en bundsolid søvn.
OEKO-TEX®-certificeret

Gennemtænkt i detaljen

Bohol er betrukket med et smukt, slidstærkt og OEKO-TEX®-certificeret møbeltekstil, der tilføjer den sidste finesse til sengerammen. Stoffets minutiøse vævning giver tekstilet et elegant look, der passer ind hos de fleste og matcher med det meste. Tekstilet er nem at vedligeholde, og Bohol vil derfor stå rank og flot i årtier.
Vælg selv madrasser

Vær herre over komforten

Du modtager vores Bohol-sengeramme med lameller, men uden spring- og topmadras. På den måde kan du selv tilkøbe akkurat de madrasser, der matcher dine behov og det, du ønsker dine madrasser skal kunne og være lavet af. Således får du en personaliseret seng, der passer lige præcis til dig — og dét resulterer i god nattesøvn.
Dine fordele

Vi sover først godt, når du gør det samme

100 nætters risikofri prøveperiode — for din tryghed
100 nætters prøve

100 nætters risikofri prøveperiode — for din tryghed

Det skal være trygt at købe din seng online. Når du køber en seng hos os, får du derfor altid 100 nætter til at prøve den hjemme hos dig selv. Dit soveværelse er vores showroom, og sover du ikke godt, kan du i løbet af de første 100 nætter f.eks. ombytte fasthed eller returnere hele sengen — helt gratis.
Vi leverer gratis hjem til dig
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til dig

Vi leverer altid gratis hele vejen hjem til dig — uanset hvor i landet du bor. Uanset hvad du køber. Du kan tilkøbe: 1. opbæring, 2. opbæring og montering eller 3. opbæring, montering og bortskaffelse af din gamle seng. På den måde sørger vores chauffører for at bære din ordre op, og han forlader den ikke, før det hele står skarpt og soveklar.

Specifikation af Bohol

Bohol
 • Leveringstid
  45-50 hverdage
  Type
  Sengeramme 140x200
  Kolli
  4 stk.
  Martinedale
  35.000
  Pilling
  3-4
  Materiale
  23% bomuld, 13% linen, 12% viscose, 52% polyester
 • Største kolli
  B: 142 cm. L: 202 cm.
  Højde
  34,5 cm.
  Sengeramme gavl bredde
  180 cm
  Bund
  34,5 cm.