Vi er ved at bygge sengen....

Essential Pakke

Sengetøj
4.53409 star rating (88) total reviews
2 Dynebetræk:
4 Pudebetræk:
2 Kuvertlagen:
1
 • På lager
 • Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
Essential Pakke
Essential - essensen af livskvalitet

Essential - essensen af livskvalitet

Det er faktisk først, når du står med vores Essential-sengelinned i hånden, at det rigtigt kommer til sin ret. At du helt forstår, hvorfor du aldrig får lyst til at sove med andet sengelinned end dét. Fordi den dejlige taktile følelse, det giver dig, er svær at beskrive med ord. Vores Essential-sengelinned er produceret i OEKO-TEX®-certificeret bomuld, der bliver blødere, bedre og mere elskværdigt for hver vask, det får.
En lethed, som sjældent er set

En lethed, som sjældent er set

Essential består udelukkende af den fineste bomuld, og kun de mest imponerende tråde er blevet bevilliget adgang. Det betyder, at der helt eksklusivt kun er vævet med enkeltlagsgarn, og at hver eneste fibertråd er lang. Bomulden er satinvævet og med 500 tråde pr. kvadrattomme, er vævningen så tæt, at den er så godt som umulig at se. De fine, nærmest usynlige, bomuldstråde giver sengetøjet sit flotte og glansfulde look, en silkeblød overflade og tilføjer en ny dimension af holdbarhed. Denne fuldkommen sammensætning giver et tæt linned, der uden besvær vil lede muligt fugt væk og bidrage til et fantastisk sengemiljø.
Alt du har brug for

Alt du har brug for

Essential pakken indeholder 2 dynebetræk, 4 pudebetræk og 2 kuvertlagner, så du har alt, hvad du har brug for samlet i én pakke. Vores Essential-sengelinned er produceret i de fineste ensfarvede tekstiler, der passer ind i ethvert hjem og til enhver stil.
Dine fordele

Vi sover først godt, når du gør det samme

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt tryg ved at købe dig til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig altid en 100 nætters risikofri prøveperiode. Dit soveværelse er vores showroom, for det er hjemme hos dig selv, du bedst kan mærke, om du sover godt. Og gør du ikke det, kan du inden for de første 100 nætter kvit og frit returnere vores produkter.
Vi leverer gratis hjem til dig
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til dig

Vi leverer altid gratis hele vejen hjem til dig — uanset hvor i landet du bor. Uanset hvad du køber. Du kan tilkøbe: 1. opbæring, 2. opbæring og montering eller 3. opbæring, montering og bortskaffelse af din gamle seng. På den måde sørger vores chauffører for at bære din ordre op, og han forlader den ikke, før det hele står skarpt og soveklar.

Specifikation af Essential Pakke

 • Leveringstid
  2-8 hverdage
  Trådtæthed
  500 tråde per kvadrattomme
  Vævning
  Satin.
  Type
  Sengetøj
  Dessin
  Betterlinen
 • Hos Bedre Nætter får du 100 dages prøveret på alle produkter, så du får tid til at mærke, om det er det rigtige valg for dig. Hvis det ikke er tilfældet, kan du få en gratis ombytning af kernefasthed eller returnere produktet og få købsbeløbet tilbage.