Optimal støtte og komfort med syv komfortzoner

En god støtte og komfort er altafgørende for en god nattesøvn. Derfor vil du i vores sortiment også finde et stort udvalg af luksusmadrasser, der er inddelt i syv komfortzoner frem for de gængse fem. Antallet af komfortzoner er et kvalitetsstempel, som indikerer, hvor fleksibel madrassen er. De syv komfortzoner betyder, at du i væsentlig højere grad vil opleve en personaliseret og hensigtsmæssig støtte, hvilket er med til at sikre dig en sund, naturlig liggeposition og dermed også en dybere søvn. Enhver liggeposition er unik og med syv komfortzoner vil du opleve en madras, der tilpasser sig netop dine behov.

Syv Komfortzoner

Optimal trykaflastning

De syv komfortzoner giver dig optimal trykaflastning der, hvor din krop har mest brug for det. Jo flere komfortzoner, jo bedre vil støtten og komforten være, fordi madrassen derved i højere grad kan tilpasse sig de enkelte kropsdele. De syv komfortzoner yder en særlig og individuel støtte på dine trykpunkter, hvor du har mest brug for det - det gælder især nakke, skuldre, lænd og hoften. Zonen omkring skuldrene er eksempelvis blødere end ved lænden, fordi kroppen har brug for forskellige hårdheder. Med denne zoneinddeling er du garanteret en god restituering, optimal blodcirkulation og dermed også den mest hensigtsmæssige nattesøvn.

  • Mange madrasser er inddelt i forskellige komfortzoner, som tager højde for, at din krop ikke trykker jævnt ned i madrassen og derfor kræver forskellig støtte. Komfortzoner sørger for en personaliseret og individuel støtte, så du får en sund og naturlig liggeposition.

  • Jo flere komfortzoner, des bedre er komforten og støtten. Branchestandarden er 5 komfortzoner, men hos Bedre Nætter kan du få madrasser med hele 7 komfortzoner, som giver dig en ultrafleksibel støtte til din søvn.