Diamant

At have det for varmt, når man sover, er ikke kun ubehageligt, men kan også være forstyrrende for din søvncyklus. Heldigvis er der hjælp at finde i vores grafitbehandlede madrasser, der går under navnet Diamant. Lær her, hvordan grafit fungerer, og hvordan det kan hjælpe dig med at opnå køligere nattesøvn.

Hvad er grafit?

Grafit er en naturlig form for kulstof, der er udgjort af krystaller. Derfor har vi også navngivet serien Diamant. Krystallen findes i forskellige bjergtyper og klipper og er, stik mod hvad mange måske forestiller sig, meget blød i sin form. Desuden har den helt fantastiske varmeafledende egenskaber, der gør den ideel at arbejde med, når dele skal afkøles.

Egentlig er det slet ikke noget nyt at anvende grafit til nedkøling. Faktisk har grafit været brugt i årevis til at trække varme væk fra komponenter i computere eller telefoner, for eksempel.

Hemmeligheden bag grafittens succes findes i dens små "porer", der giver den mulighed for at absorbere varme. Effekten er lynhurtig og slet ikke til at tage fejl af. Sammenligner man eksempelvis med almindelig latex, der normalt er kendt for sine åndbare egenskaber, er vores Diamant-madrasser hele fire gange koldere. Diamant er derfor en nem smutvej til at nå den dybe søvn, både hurtigere og i længere tid ad gangen.

 

Diamant

For din sundhed

Så er du én af mange mennesker, der har oplevet at vågne i sengen, fordi du har det for varmt, vil diamant-madrassen muligvis være en god løsning for dig.

At vågne omtumlet og gennemblødt er nemlig et ærgerligt scenarie. Helt vildt faktisk. Og ovenikøbet også en smule farefyldt. Forskning peger nemlig på, at hvis man har det for varmt i sengen, kan det besvære, og i visse tilfælde afbryde, de genoprettende faser i søvnen, hvor du sover allerdybest. Det er i disse faser, hvor kroppens væv reparerer sig selv, og erindringer og ny viden bearbejdes.

Derfor er det alfa omega for din generelle sundhed at få en god - og ikke for varm - nattesøvn.

  • Vores Diamant-topmadrasser består af en grafitbehandlet latexkerne, som gør madrassen ekstremt åndbar og fire gange mere kølende end en almindelig latexkerne.

  • Grafit er en naturlig kulstof, som består af krystaller. Modsat af hvad man skulle tro er grafit meget blødt og ekstremt varmeafledende. Grafit er derfor i årevis blevet brugt til at nedkøle varme komponenter i computere og telefoner, men det fungerer også fantastisk i vores Diamant-topmadrasser.