Pulse Latex

Velkommen til fremtidens latex. Stærkere, mere elastisk og bedre åndbarhed er nøgleordene for Pulse Latex.

Pulse Latex er produceret på en unik måde, hvor man vulkaniserer latexen med højfrekvente varmebølger i stedet for damp, som er den gamle metode. Det giver latexen en fantastisk kvalitet uden ujævnheder.

Metoden hedder SonoCore og giver Pulse en ensartet og åben cellestruktur, som er umulig at opnå på andre måder. Samtidig kræver metoden kun en tredjedel af energiforbruget sammenlignet med traditionel latex-produktion. Det betyder, at SonoCore-metoden er den produktionsform med det mindste energiaftryk.

Produktion af latex

Som med alle vores produkter er betrækket selvfølgelig OEKO-TEX 100-certificeret. Det er din garanti for, at det ikke indeholder skadelige stoffer og kemikalier, så du kan sove trygt og sundt nat efter nat.

Samlet set sikrer den gode ventilation et bedre mikroklima i sengen, og den forbedrede struktur giver bedre støtte og komfort. Pulse er på alle måder den næste generation af latex.

  • Pulse Latex er miljøcertificeret latex, som grundet en åben cellestruktur med millioner af små luftbobler, er særlig åndbar, elastisk og allergivenlig.

  • Med en Pulse Latex madras sikrer den gode ventilation et bedre mikroklima i sengen, og den forbedrede struktur giver bedre støtte og komfort. Pulse er på alle måder den næste generation af latex.