Sengerammer 180x210

Sengerammer 180x210

3 Produkter

 1. Messina Fyr Olie
  Messina Fyr Olie - 180x210 cm.

  As low as 5.199,00 kr.

  eller 520 kr. - pr. md. i 10 mdr.
  Leveringstid 16-24 hverdage
 2. Messina Fyr Hvid
  Messina Fyr Hvid - 180x210 cm.

  As low as 5.199,00 kr.

  eller 520 kr. - pr. md. i 10 mdr.
  Leveringstid 16-24 hverdage
 3. Messina Kernebøg
  Messina Kernebøg - 180x210 cm.

  As low as 8.299,00 kr.

  eller 830 kr. - pr. md. i 10 mdr.
  Leveringstid 16-24 hverdage

3 Produkter

Sengerammer 180x210

Sengerammer er en flot og praktisk løsning, hvis du gerne vil sove på en klassisk spring- eller skummadras. Hos Bedre Nætter har vi valgt at droppe de helt billige sengerammer, da kvaliteten ofte er for dårlig. I stedet har vi fokuseret på blandt andet Messina-rammerne, der sikrer et perfekt forhold mellem en god pris og høj kvalitet.

Med eksempelvis en Messina-sengeramme i massivt træ får du en elegant og praktisk seng, der nærmest ikke kan slides op. Samtidig giver træet sengen et eksklusivt, nordisk præg til soveværelset. Messina er designet og produceret i Danmark, så der er sikret høj kvalitet og gode arbejdsforhold. Desuden er træet FSC-certificeret, hvilket sikrer, at det kommer fra en bæredygtig produktion.

Opbevaringsplads under sengen gør Messina til et rigtig godt valg til lejligheder eller små værelser, hvor det virkelig handler om at udnytte pladsen. Rammen har fire store indbyggede skuffer, hvilket giver overraskende meget opbevaringsplads.

Med størrelsen 180x210 cm får du en seng, der er lidt længere end normalt. Det kan være rart med lidt ekstra plads, hvis man er omkring 185 cm eller højere - eller hvis du bare foretrækker en større seng. 180x210 cm er målet på den madras, der passer til rammen.

Hvis du klikker ind på produkterne i kategorien her, kan du læse endnu mere om de specifikke produkter og alle de egenskaber, der gør vores sengerammer til et rigtig godt valg.

Hos Bedre Nætter får du altid

Produkter udviklet for bedre søvn, bygget fra bunden, af bæredygtige materialer der understøtter alle mulige kropstyper. For os er Bedre Nætter nemlig ikke blot et navn, men også et løfte.

 • 100 nætters prøve

  Prøv sengen hjemme i 100 dage. Hvis ikke du elsker den, henter vi den igen, og du får pengene tilbage. Helt simpelt.

 • Designet i Danmark

  Alle vores senge er udviklet af vores produktteam i Danmark. Produktionen foregår på nøje udvalgte fabrikker i Danmark og Belgien.

 • Sov sundt og grønt

  Vi prioriterer en bæredygtig produktion og naturlige materialer. Derfor er vores senge sunde for dig og vores jord.

 • Gratis ombytning

  Vi ombytter gratis fastheden i madrassen de første 100 dage. Din ombytningskerne bliver doneret til et velgørende formål.

 • Fantastisk Kundeservice

  Spørgsmål eller bekymring? Problemer med at vælge? Vores hold af søvn specialister sidder klar til at hjælpe dig fra 9-23 alle dage.

 • Gratis Levering

  Vi leverer altid gratis til din adresse. Har du brug for hjælp med opbæring, montering eller bortskaffelse, kan det vælges ved kassen.

 • 100 dages prøve100 dages prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering