Faconlagner 80x200

Et 80x200 faconlagen passer til dig, der har en boxmadras eller en springmadras i samme størrelse. Alle vores faconlagner er designet og produceret af os, og vi har særligt lagt vægt på, at vores faconlagner skal kunne aflede fugt hurtigt, så du kan sove med en tør og komfortabel fornemmelse hele natten. Se vores udvalg og find det faconlagen i størrelsen 80x200, der passer til din seng.

Essential

Vores Essential-faconlagen er kvalitet, når det er bedst og er skabt i 100% OEKO-TEX®-certificeret bomuld. Det er vævet efter satin-metoden med 500 tråde pr. kvadrattomme, og dét sikrer blødhed.

80x200 cm.
248  kr.

Vi lukker ikke et øje før du sover godt

Gratis levering

Gratis levering

Vi leverer dit nye faconlagen til dig - helt kvit og frit.

100 nætters prøve

100 nætters prøve

Du kan være helt tryg ved at købe dig til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig altid en 100 nætters risikofri prøveperiode.

Førsteklasses kvalitet

Førsteklasses kvalitet

Hos Bedre Nætter, finder du udelukkende faconlagner af højeste kvalitet.

Faconlagner 80x200

Faconlagen 80x200, 90x200 og 90x210 er ideelt hvis du har en relativt lav boxmadras sammen med en topmadras. Med sin højde på 30 cm. er der således plads til at lagnet kan dække både box- og topmadras i en og samme ombæring. Dette er med til at gøre topmadrassen bliver på sin plads i løbet af natten, du får et mere gennemført udseende af sengen samtidig med at lagnet ikke krøller sammen over natten.

Ved at vælge et af vores faconlagner, så er du sikret en blød overflade som er lækker at ligge på, samtidig med at den holder sig bedre tør end du vil opleve ved almindelige lagner. Herudover så gør den ekstra tætte vævning, samt de fine garner der bruges til dette at du får et meget slidstærkt lagen.

  • Det bedste faconlagen er det lagen, som giver dig den bedste nattesøvn. Et godt lagen er lavet af sunde tekstiler, som ikke fremkalder allergi. Derudover er et tætvævet lagen en fordel, da det holder længere og føles mere behageligt at ligge på.

  • Et faconlagen har en højere sidehøjde end andre lagner, så det er den perfekte løsning, hvis du gerne vil dække både spring- eller boxmadras og topmadrassen. På den måde kan du skjule de forskellige lag på en elegant og stilfuld måde. Vores lagner er vævet ekstra tæt, så du får et faconlagen med længere levetid.