Lagner 120x200

Lagner 120x200

5 Produkter

 1. Kuvertlagen by BN - Hvid
  Kuvertlagen by BN - Hvid - 120x200 cm.
  279,00 kr.
  Leveringstid 40-60 hverdage
 2. Faconlagen by BN - Hvid
  Faconlagen by BN - Hvid - 120x200 cm.
  299,00 kr.
  Leveringstid 1-3 hverdage
 3. Betterlinen Kuvertlagen
  Betterlinen Kuvertlagen - 120x200 cm.
  329,00 kr.
  Leveringstid 2-5 hverdage
 4. Mayan Kuvertlagen
  Mayan Kuvertlagen - 120x200 cm.
  329,00 kr.
  Leveringstid 2-5 hverdage
 5. Betterlinen Kuvertlagen
  Betterlinen Kuvertlagen - 120x200 cm.
  329,00 kr.
  Leveringstid 2-5 hverdage

5 Produkter

Lagner 120x200

Hvis du skal have et nyt lagen i størrelsen 120x200 centimeter, så er det altid vigtigt at få den helt rigtige størrelse. Det drejer sig ikke blot om de almindelige mål, altså at lagnet naturligvis skal være 120x200 centimeter som sengen, men også at lagnet skal dække en bestemt mængde af sengen. Du kan nemlig få forskellige lagentyper til forskellige senge, og igen forskellige størrelser til forskellige senge. Hvis du ikke har helt styr på forskellen mellem kuvertlagen og faconlagen, eller ikke er helt sikker på hvad et split-lagen skal bruges til, så kan du med fordel læse vores guides om lagen. Her vil vi give dig et overblik over hvilket lagen du skal bruge til lige netop din seng.

Kuvertlagen

Mange vælger at deres lagen skal dække topmadrassen, når de køber ny seng. Dette lagen, som kun dækker topmadrassen, kaldes for et kuvertlagen. Dette lagen har den fordel, at det er nemt og montere, og derfor vælger mange at købe dette lagen, især hvis de køber en boxmadras. På boxmadrasser skal man således kun montere ben og påligge topmadrassen, hvorefter sengen er klar til brug. Med et kuvertlagen tager det kun et halvt minut at påsætte lagnet, hvorefter sengen er helt klar til brug.

Faconlagen

Flere og flere vælger dog det såkaldte faconlagen, som med sine længere sider dækker hele springmadrassen, i stedet for blot at dække topmadrassen. Det betyder først og fremmest at sengen får et helt anderledes look, men dette kan også være en fordel. Vi har et bredt udvalg af faconlagner i mange forskellige farver, og du kan således helt selv vælge hvilken farve din seng med et faconlagen. Du kan se vores brede udvalg af faconlagner i størrelsen 120x200 centimeter ved at klikke på det ovenstående link.

Kappelagen

Derudover kan du også vælge at få kappelagner til din nye seng. Denne lagentype rækker endnu længere ned, og dækker således hele sengen. Det betyder, at du med et kappelagen let kan skjule eventuelle opbevaringsgenstande under sengen. På samme måde kan du, som ved brug af et faconlagen, vælge kappelagnet i flere forskellige farver, og på denne måde tilpasse din seng til dit farvevalg i soveværelset. Hos Bedre Nætter har vi i lang tid oplevet at kappelagner stiger i popularitet, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde et bredt udvalg af kvalitetslagner til dig.

Hvis du ønsker at vide mere om kappelagen, faconlagen eller kuvertlagener, så kontakt os med det samme i livechatten i højre side af din skærm. Her sidder vores kompetente medarbejdere klar til at give dig en hjælpende hånd, så du er helt sikker på at få det rigtige lagen med, når du køber seng. Du kan også kontakte os på telefonnummeret 78 75 00 77, og derudover kan du sende os en mail døgnet rundt på e-mail-adressen kontakt@bedrenaetter.dk.

Hos Bedre Nætter får du altid

Produkter udviklet for bedre søvn, bygget fra bunden, af bæredygtige materialer der understøtter alle mulige kropstyper. For os er Bedre Nætter nemlig ikke blot et navn, men også et løfte.

 • 100 nætters prøve

  Prøv sengen hjemme i 100 dage. Hvis ikke du elsker den, henter vi den igen, og du får pengene tilbage. Helt simpelt.

 • Designet i Danmark

  Alle vores senge er udviklet af vores produktteam i Danmark. Produktionen foregår på nøje udvalgte fabrikker i Danmark og Belgien.

 • Sov sundt og grønt

  Vi prioriterer en bæredygtig produktion og naturlige materialer. Derfor er vores senge sunde for dig og vores jord.

 • Gratis ombytning

  Vi ombytter gratis fastheden i madrassen de første 100 dage. Din ombytningskerne bliver doneret til et velgørende formål.

 • Fantastisk Kundeservice

  Spørgsmål eller bekymring? Problemer med at vælge? Vores hold af søvn specialister sidder klar til at hjælpe dig fra 9-23 alle dage.

 • Gratis Levering

  Vi leverer altid gratis til din adresse. Har du brug for hjælp med opbæring, montering eller bortskaffelse, kan det vælges ved kassen.

 • 100 dages prøve100 dages prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering