Lagner 120x200

-60%
Polar Kuvertlagen
Se produkt
Ugens anbefaling
120x200 cm.

Polar Kuvertlagen

Sengetøj Polar
4.84496 star rating (129) total reviews
Special Price 379  kr. Førpris 949  kr.

Lagner 120x200

Hvis du skal have et nyt lagen i størrelsen 120x200 centimeter, så er det altid vigtigt at få den helt rigtige størrelse. Det drejer sig ikke blot om de almindelige mål, altså at lagnet naturligvis skal være 120x200 centimeter som sengen, men også at lagnet skal dække en bestemt mængde af sengen. Du kan nemlig få forskellige lagentyper til forskellige senge, og igen forskellige størrelser til forskellige senge. Hvis du ikke har helt styr på forskellen mellem kuvertlagen og faconlagen, eller ikke er helt sikker på hvad et split-lagen skal bruges til, så kan du med fordel læse vores guides om lagen. Her vil vi give dig et overblik over hvilket lagen du skal bruge til lige netop din seng.

Split lagen

Når man køber en elevationsseng, anbefaler vi, at man vælger en løsning med en splittopmadras . En splittopmadras og et splitlagen har et snit i toppen og bunden, og derfor kan du uden problemer justere hver side af din elevationsseng individuelt. Du har heldigvis stadig en samling på midten, og derfor slipper du for en gennemgående revne og beholder dermed følelsen af at ligge i en dobbeltseng.

Det kan tit være et problem at finde splitlagner af en høj kvalitet, som passer til topmadrassen. Vi har derfor sikret os et produkt, der er perfekt til formålet.

Kuvertlagen

Mange vælger at deres lagen skal dække topmadrassen, når de køber ny seng. Dette lagen, som kun dækker topmadrassen, kaldes for et kuvertlagen. Dette lagen har den fordel, at det er nemt og montere, og derfor vælger mange at købe dette lagen, især hvis de køber en boxmadras. På boxmadrasser skal man således kun montere ben og påligge topmadrassen, hvorefter sengen er klar til brug. Med et kuvertlagen tager det kun et halvt minut at påsætte lagnet, hvorefter sengen er helt klar til brug.

Faconlagen

Flere og flere vælger dog det såkaldte faconlagen, som med sine længere sider dækker hele springmadrassen, i stedet for blot at dække topmadrassen. Det betyder først og fremmest at sengen får et helt anderledes look, men dette kan også være en fordel. Vi har et bredt udvalg af faconlagner i mange forskellige farver, og du kan således helt selv vælge hvilken farve din seng med et faconlagen. Du kan se vores brede udvalg af faconlagner i størrelsen 120x200 centimeter ved at klikke på det ovenstående link.

  • De bedste lagner 120x200 er dem, der både er langtidsholdbare og behagelige at ligge på. Et bomuldslagen er et godt eksempel herpå, da det er et kvalitetsrig materiale med en lang levetid. Hvis lagnet er vævet tæt, får det også en ekstra glat og blød tekstur, som gør det endnu mere behagelig at sove på.

  • Det er ikke kun lagnets størrelse, som spiller en afgørende rolle, når du er på udkig efter et lagen i målene 120x200. Det er nemlig også vigtigt at tage stilling til, hvor meget af madrassen lagnet egentlig skal dække. Skal det kun dække topmadrassen? Skal det kun dække boxmadrassen? Eller skal det måske dække begge dele?

    Hvis du er på udkig efter et lagen, der kun skal dække topmadrassen, så er vores kuvertlagen det rette for dig. Vores kuvertlagner består af kvalitetsrige materialer, som gør dem enormt behagelige at ligge på. Derudover består vores kuvertlagner også af bomuldspercale samtidig med, at de har en glatvævet struktur, som gør dem helt fantastiske.

    Hvis du er på udkig efter et lagen, der både skal dække topmadrassen og spring- eller boxmadrassen, så er vores faconlagen det rette for dig. Vores faconlagner er nemlig effektive til at dække et større areal grundet de elastiske hjørner - de sørger nemlig for at holde lagnet på rette plads.