Lagner 180x200

-30%
Essential Kuvertlagen
Se produkt
Ugens anbefaling
180x200 cm.
 • Hvid
 • Graphite

Essential Kuvertlagen

Sengetøj Essential
4.70485 star rating (515) total reviews
Special Price 384  kr. Førpris 549  kr.
-30%
Essential Kuvertlagen
Se produkt
Ugens anbefaling
180x200 cm.
 • Graphite
 • Hvid

Essential Kuvertlagen

Sengetøj Essential
4.70485 star rating (515) total reviews
Special Price 384  kr. Førpris 549  kr.

Lagner 180x200

Skal du bruge et lagen til din dobbeltseng? Så er du kommet til det rette sted. Hos Bedre Nætter har vi mange forskellige lagner i mange forskellige størrelser og farver. Det betyder, at du kan få nøjagtigt det lagen du ønsker dig, til nøjagtigt det soveværelse du ønsker dig. Vi har nemlig skrevet denne artikel for at give dig et overblik over de forskellige muligheder du har, når du skal købe et lagen i størrelsen 180x200 centimeter.

Kuvertlagen

Det kan være svært at vide, hvilket lagen der er det helt rigtige. Derfor vil vi gerne forklare de respektive lagners egenskaber og illustrere med billeder. Det mest brugt lagen er kuvertlagnet. Dette lagen omsvøber topmadrassen, og kan derfor nemt og hurtig tages i brug. Kuvertlagnet har en højde på mellem 6 og 10 centimeter, hvilket betyder at denne lagentype kan bruges til alle topmadrasser i vores sortiment, samt alle topmadrasser med en højde mellem 6 og 10 centimeter. Kuvertlagnet er populært, da det så hurtigt kan tages i brug.

Faconlagen

Kuvertlagnet er en praktisk løsning, men hvis du ønsker lidt ekstra luksus, så kan du med fordel vælge det såkaldte faconlagen. Denne lagentype adskiller sig fra kuvertlagnet, det et faconlagen omsvøber hele springmadrassen, og således rækker væsentligt længere ned af sengen end kuvertlagnet. Det betyder, at du kan tilpasse sengen til dit soveværelse, hvis der er en bestemt farve som du ønsker skal være fremtrædende. Vi har et bredt udvalg af forskellige farver til vores faconlagner, og dem kan du alle sammen se ved at følge linket lidt længere oppe i teksten.

Vores faconlagner kan monteres på springmadrasser med en højde på op til 26 centimeter.

 • De bedste lagner 180x200 er dem, der er lavet af økologisk bomuld. Økologisk bomuld er nemlig både enorm behagelig at ligge på, det er sundt også er det langtidsholdbart. Du bør gå efter et lagen, som er tæt vævet, da det betyder, at lagnet har et glat og blød tekstur, som føles vidunderlig mod huden.

 • Når du skal have et nyt lagen i målene 180x200, bør du også overveje, hvilken type lagen det skal være. Her kan du stille dig selv følgende spørgsmål: hvor meget af madrassen skal lagnet kunne dække?

  Skal lagnet kun dække topmadrassen, bør du vælge vores kuvertlagen. Vores kuvertlagner består af fine og kvalitetsrige materialer, der sikrer en blød og behagelig følelse mod huden.

  Skal lagnet dække en box- eller springmadras, bør du vælge vores faconlagen. Vores faconlagner kan nemlig dække en madrashøjde på hele 24 cm - det kan derfor også sagtens dække en topmadras. Faconlagnerne er syet med elastiske hjørner, som holder lagnet på rette plads.

  Hvis du har en elevationsseng derhjemme, bør du vælge vores splitlagen. Vores splitlagner gøre det nemlig muligt at elevere sengen uden at det skaber bøvl med lagnet.