Lagner 180x200

Lagner 180x200

7 Produkter

 1. Kuvertlagen by BN - Hvid
  Kuvertlagen by BN - Hvid - 180x200 cm.
  329,00 kr.
  Leveringstid 40-60 hverdage
 2. Faconlagen by BN - Hvid
  Faconlagen by BN - Hvid - 180x200 cm.
  349,00 kr.
  Leveringstid 20-30 hverdage
 3. BN Splitlagen - Hvid - 180x200x6
 4. Betterlinen Kuvertlagen
  Betterlinen Kuvertlagen - 180x200 cm.
  399,00 kr.
  Leveringstid 2-5 hverdage
 5. Mayan Kuvertlagen
  Mayan Kuvertlagen - 180x200 cm.
  399,00 kr.
  Leveringstid 2-5 hverdage
 6. Betterlinen Kuvertlagen
  Betterlinen Kuvertlagen - 180x200 cm.
  399,00 kr.
  Leveringstid 2-5 hverdage
 7. Betterlinen Splitlagen
  Betterlinen Splitlagen - 180x200 cm.
  449,00 kr.
  Leveringstid 1-3 hverdage

7 Produkter

Lagner 180x200

Skal du bruge et lagen til din dobbeltseng? Så er du kommet til det rette sted. Hos Bedre Nætter har vi mange forskellige lagner i mange forskellige størrelser og farver. Det betyder, at du kan få nøjagtigt det lagen du ønsker dig, til nøjagtigt det soveværelse du ønsker dig. Vi har et bredt udvalg af diverse lagentyper, eksempelvis kuvertlagner, split-lagner, faconlagner og kappelagner. Hvis du ikke kender forskellen på et kappelagen og et split-lagen, så kan du med fordel læse med i denne guide. Vi har nemlig skrevet denne artikel for at give dig et overblik over de forskellige muligheder du har, når du skal købe et lagen i størrelsen 180x200 centimeter.

Kuvertlagen

Det kan være svært at vide, hvilket lagen der er det helt rigtige. Derfor vil vi gerne forklare de respektive lagners egenskaber og illustrere med billeder. Det mest brugt lagen er kuvertlagnet. Dette lagen omsvøber topmadrassen, og kan derfor nemt og hurtig tages i brug. Kuvertlagnet har en højde på mellem 6 og 10 centimeter, hvilket betyder at denne lagentype kan bruges til alle topmadrasser i vores sortiment, samt alle topmadrasser med en højde mellem 6 og 10 centimeter. Kuvertlagnet er populært, da det så hurtigt kan tages i brug.

Faconlagen

Kuvertlagnet er en praktisk løsning, men hvis du ønsker lidt ekstra luksus, så kan du med fordel vælge det såkaldte faconlagen. Denne lagentype adskiller sig fra kuvertlagnet, det et faconlagen omsvøber hele springmadrassen, og således rækker væsentligt længere ned af sengen end kuvertlagnet. Det betyder, at du kan tilpasse sengen til dit soveværelse, hvis der er en bestemt farve som du ønsker skal være fremtrædende. Vi har et bredt udvalg af forskellige farver til vores faconlagner, og dem kan du alle sammen se ved at følge linket lidt længere oppe i teksten.

Vores faconlagner kan monteres på springmadrasser med en højde på op til 26 centimeter. Hvis du ønsker et lagen som rækker endnu længere ned, så kan du med fordel vælge at investere i et kappelagen. Denne lagentype rækker hele vejen ned til gulvet, og du kan således bruge kappelagnet til at skjule eventuelle opbevaringsgenstande under sengen.

Kappelagen

Nøjagtigt som vores faconlagner fås kappelagnet i mange forskellige farver. Derudover har kappelagnet den smarte funktion, at det rækker hele vejen ned til gulvet på tre sider af sengen. I hovedenden har lagnet en længde så du nemt kan sætte det fast under madrassen, men det når ikke ned til gulvet.

Skulle du have spørgsmål til de enkelte lagentyper i størrelsen 180x200 centimeter, så kan du med fordel benytte dig af de links vi har lagt ind i teksten ovenover. Derudover kan du altid kontakte os på telefonnummeret 71 99 31 71, eller på livechatten i højre side af din skærm, hvor en kompetent medarbejder sidder klar til at svare dig lige nu.

Hos Bedre Nætter får du altid

Produkter udviklet for bedre søvn, bygget fra bunden, af bæredygtige materialer der understøtter alle mulige kropstyper. For os er Bedre Nætter nemlig ikke blot et navn, men også et løfte.

 • 100 nætters prøve

  Prøv sengen hjemme i 100 dage. Hvis ikke du elsker den, henter vi den igen, og du får pengene tilbage. Helt simpelt.

 • Designet i Danmark

  Alle vores senge er udviklet af vores produktteam i Danmark. Produktionen foregår på nøje udvalgte fabrikker i Danmark og Belgien.

 • Sov sundt og grønt

  Vi prioriterer en bæredygtig produktion og naturlige materialer. Derfor er vores senge sunde for dig og vores jord.

 • Gratis ombytning

  Vi ombytter gratis fastheden i madrassen de første 100 dage. Din ombytningskerne bliver doneret til et velgørende formål.

 • Fantastisk Kundeservice

  Spørgsmål eller bekymring? Problemer med at vælge? Vores hold af søvn specialister sidder klar til at hjælpe dig fra 9-23 alle dage.

 • Gratis Levering

  Vi leverer altid gratis til din adresse. Har du brug for hjælp med opbæring, montering eller bortskaffelse, kan det vælges ved kassen.

 • 100 dages prøve100 dages prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering