Temprakon Rullemadras

2.211,00 kr.
 • 180x210 Rullemadras fra danske Temprakon®
 • 100% bomuld – super cambric med FRESH behandling
 • Fyld: 60% hvide dun / 40% naturfyld
 • Materiale: Termo regulerende Temprakon
 • Space certificeret
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 14 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet, når de modtager bestillingen fra os. Når fragtfirmaet kontakter dig, aftaler I leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Hos Bedre Nætter forsøger vi konstant at finde måder, hvorpå vi kan forbedre din søvn. Vi ved, at kun den bedste og nyeste teknologi er god nok til vores kunder, og derfor har vi for nyligt valgt at inkludere produkter fra danske Temprakon i vores sortiment. Temprakon er et danskbaseret firma, hvis produkter garanterer en tempereret og dybere nattesøvn. Rullemadrasserne fra Temprakon har, ligesom dynerne og hovedpuderne, en aktiv side, som skal vendes mod din krop. Den aktive sider køler, og vedligeholder en behagelig temperatur natten over. Det er vi glade for at kunne tilbyde vores kunder. Rullemadrasserne fra Temprakon kan naturligvis fås i alle gængse størrelser. Madrasserne produceres i 100% bomuld, og fyldet består af 60% hvide dun og 40% småfjer.

Hvad hjælper en rullemadras med?

Rullemadrassens vigtigste funktion er, at den både beskytter og skåner din seng eller topmadras. Rullemadrasserne fra Temprakon har det anerkendte NOMITE-certifikat, som garanterer at husstøvmider og lignende bakterier ikke kan leve i stoffet. En seng med dyner, puder og rullemadras fra Temprakon er en sund, støvmidefri seng. Alle rullemadrasserne fra Temprakon kan vaskes ved 60 grader.

Rullemadrasserne fra Temprakon Advance-serien har desuden en række banebrydende egenskaber, der gør dem til noget ud over det sædvanlige. Rullemadrasserne er, ligesom de andre Temprakon-produkter, nemlig med til at temperatur- og fugtregulere i løbet af natten, således at du får det perfekte fundament for en god nats søvn i et rent og sundt sovemiljø. Rullemadrassen medvirker yderligere til at øge levetiden for både din seng og topmadras, da den absorberer den kropvæske du afgiver i løbet af natten. Du undgår dermed, at sved trænger ned i sengen, og det er unægtelig nemmere at vaske sin rullemadras end hele sengen. Derfor kan en rullemadras være en stor fordel i din seng.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at rullemadrassen har en aktiv side, som skal vendes mod dig og din krop. Den aktive side er mærket med en etiket, hvor der står ”Temprakon technology”, og du kan derfor nemt og overskueligt se hvilken side på din rullemadras der skal vende opad. Rullemadrasserne kan benyttes med eller uden topmadras og ovenpå alle madrasser. Desuden har rullemadrassen praktiske elastikker i hjørnerne til fastgørelse. Denne rullemadras er i størrelsen 180x210 centimeter.

Specifikation af Temprakon Rullemadras

 • Størrelse 180x210 cm.
 • Vægt 1 kg
Mere information
Type Rullemadras

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.