Perfect Fit dyner - 150x210

Mayan

Vores Mayan-dyne kommer i tre varmegrader, har det nordiske Astma-Allergimærke, er OEKO-TEX®-certificeret (klasse 1) og skabt med 90% Downpass-certificerede moskusdun og 10% førsteklassesmåfjer. Dynen har en bæreevne på 11.

Mayan
Se produkt
150x210 cm.

Mayan

Dyner Mayan
4.596150 star rating (52) total reviews

As low as 1.899 kr.

Vi lukker ikke et øje før du sover godt

Unikke dyner

Unikke dyner

Find en dyne hos Bedre Nætter, som passer lige netop til dine behov.

Gratis levering

Gratis levering

Vi leverer din nye dyne til dig - helt kvit og frit.

100 nætters prøve

100 nætters prøve

Du kan være helt tryg ved at købe dig til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig altid en 100 nætters risikofri prøveperiode.

Enkeltdyner - 150x210

I denne kategori finder du enkeltdyner i størrelse 150x210 - allesammen produceret i Danmark. Vi lover dig en høj kvalitet til altid stærke priser. I vores sortiment findes udelukkende kvalitetsdyner, som passer til resten af vores produktsortiment.

De dyner, vi forhandler, er altid af højeste kvalitet. De indeholder enten moskusdun eller andedun, som vi mener giver en bedre komfortoplevelse end fiberfyld. Kvalitetsmæssigt er der stor forskel – og i vores sortiment finder du et udvalg bestående af førsteklasses dun, så du får den bedste dyne uanset dine behov – og så du er sikret den nødvendige temperatur igennem hele natten.

For at gøre det let for dig som kunde er dynerne opdelt i tre varmekategorier:

Sval: Dynen, som passer til sommervejret, hvor temperaturen ofte er høj om natten. Har du det tit varmt om natten, kan det også være en løsning at bruge en sommerdyne resten af året.

Lun: Helårsdynen, som de fleste kan bruge det meste af året.

Varm: Vinterdynen, som sørger for, at du holder varmen i de kolde måneder, hvor der ofte er køligere i soveværelset end normalt.

Hvis du har spørgsmål eller brug for kyndig vejledning i valg af dyne, er du altid velkommen til at sende en mail til [email protected] eller skrive til os på vores chat - vi står altid klar til at hjælpe og vejlede

  • Hos Bedre Nætter kan du vælge mellem vores Frigus, Balance eller Mayan dyne, som alle har høj kvalitet og komfort som førsteprioritet.

    Er du på udkig efter en miljøvenlig dyne? Så bør du vælge vores Mayan dynen. Dynen er nemlig lavet af naturlige og miljøvenlige materialer, også er den Svanemærket.

    Har du det ofte varmt om natten? Så bør du vælge vores Frigus dyne. Dynen har nemlig et lag af temperaturregulerende mikrokapsler, som sikrer den optimale temperatur i løbet af natten.

    Foretrækker du en kvalitetsrig dyne til en overkommelig pris? Så bør du vælge vores Balance dyne. Dynen er nemlig både allergivenlig, åndbar og ekstremt behagelig.

  • Hos Bedre Nætter ved vi, hvor vigtig en god dyne er - og derfor er alle vores dyner skabt med fokus på både miljøet og høj kvalitet. Udover at alle vores dyner er danskproducerede, så har de også hele tre certifikationer i form af OEKO-TEX, NOMITE og Downafresh, som er din garanti for høj kvalitet og skåning af miljøet.