Vi er ved at bygge sengen....

Haven

Elevationssenge Model 6020
90x210 cm.
Størrelse: 90x210 cm.
Blå
Farve: Blå
Fast
Fasthed:
Essential Modal
Topmadras:
Oak
Ben:

Spar op til 60% på tilbehør ved sengekøb

Tilbehør
1
 • Gratis levering
  Leveringsdag:

  Vælg din egen leveringsdag


  Datoen skrevet er den tidligste mulige leveringsdag.


  Når du kommer til kassen, og skal indtaste leveringsinformationer, kan du vælge en specifik dato for levering. Her har du også mulighed for at tilkøbe et specifikt indsnævret tidsrum, såfremt at du ønsker dette.

Haven
Haven

Vores naturelsker

Det er svært at skelne mellem drøm og virkelighed i Haven. For den er så beyond. Så betagende og skabt med din komfort for øje og med naturen i hjertet. Haven er god samvittighed og god søvn samlet i én seng, og dens grønne profil og himmelske støtte forvandler drømme om bedre nætter til virkelighed og dagen efter natten til en drøm — vores naturelsker af en seng.

Produktoverblik

Udforsk Haven

Forstå vores 7 bedre™ komfortzoner
Forstå vores 7 bedre™ komfortzoner 1 2 3 4 5
Forstå vores 7 bedre™ komfortzoner
 • Topmadras-betræk

  Tekstil lavet med papirmasse fra bøgetræer

  Modal-coveret består af et tekstil, der er lavet med papirmasse fra bøgetræer. Træfibrene sikrer betrækket en ufattelig blødhed, åndbarhed og fugtabsorbering, og undersiden af coveret har anti-skrid, så topmadrassen bliver liggende, hvor den skal om natten.
  Topmadras-betræk
 • Topmadras

  God støtte med 100% naturlatex

  Essential-kernen er en 60 mm høj OEKO-TEX®-certificeret kerne i 100% naturlatex. Naturlatexen sikrer kernen en naturlig profil, samtidig med at dens ekstraordinære gode åndbare evner hjælper med at bibeholde et tørt sovemiljø, og dét er grobunden for god søvn.
  Topmadras
 • Springmadras

  Ekstremt åndbar og holdbar latexpolstring

  Vores 7 bedre™ zoner er polstret med 100 % naturligt Mayan Pulse latex. Den mest åndbare polstring, som også er enormt elastisk. Det giver den absolut bedste udnyttelse af fjedersystemet, fordi de aktiveres dér, hvor din krop har mest brug for det.
  Springmadras
 • 7 Bedre™ zoner

  Forskellige fastheder

  Vores madrasser fås i flere fastheder, da alle er bygget forskelligt. Ved at justere fjedrenes tykkelse har vi udviklet 3 fastheder, der understøtter alle vægtklasser. Når du vælger mellem fasthederne, kan du se vores vægtanbefaling på hver enkelt madras. Fra madrasstørrelse 160 og opefter kan du vælge to forskellige fastheder. Der får du to madraskerner samlet i et betræk.
 • Elevationsbund

  En elevationsbund, der ikke bliver træt

  Elevationsbunden er opbygget af en 20 cm høj ramme i træ fra skandinaviske skove, der er påsat med fleksible lameller. Bunden styres af en kraftfuld Flashline-elevationsmotor fra Okin, der hæver og sænker hovedgærdet og fodenden ganske lydsvagt og som er skabt til at blive brugt.
Topmadras

Vælg den topmadras, der passer til dig

Springmadras

Springmadras med individuel fasthed

Springmadras

7 bedre™ zoner giver din krop optimeret og optimal støtte

Vores unikke 7 bedre™-springmadras har vi bygget op med tre forskellige slags pocketfjedre, som vi ganske minutiøst har fordelt ud på springmadrassens syv zoner. De syv individuelle zoner aflaster dit hoved, skuldre, lænd og hofte akkurat dér, hvor de hver især er tungest og derfor kræver mest støtte. Vi har udviklet hoftezonen med 90% fjederkraft, så din rygsøjle på den måde holder en ergonomisk korrekt, lige linje. Det vil din ryg takke dig for hver nat.
Springmadras

Vælg din egen fasthed

Vi er alle forskellige, og vi har allesammen forskellige præferencer. Af den grund skal vores senge selvfølgelig heller ikke have den samme fasthed. Hos os kan du derfor vælge akkurat den fasthed, der passer til dig. Mange af os deler desuden seng med en anden person, så på alle vores senge med en bredde på 160 cm og derover, kan du vælge en individuel fasthed i hver side af sengen.
Boksmadras

Boksmadras med kraftfuld motor og skandinavisk træ

Boksmadras

Stærke, skandinaviske komponenter

Enhver god elevationsseng har brug for et stabilt fundament med de helt rette delkomponenter, der får din søvnoplevelse til at spille. Boksmadrassen er opbygget af en træramme i massivt træ fra skandinaviske skove med nogle fleksible lameller, der gør justeringen af sengens positioner til en drøm. Det hele bliver styret af en BT Flashline-elevationsmotor fra Okin, der er kendt for deres motorer, der er lydsvage og ikke kører trætte.
Skandinaviske materialer Skandinaviske materialer
Dine fordele

Vi sover først godt, når du gør det samme

100 nætters risikofri prøveperiode — for din tryghed
100 nætters prøve

100 nætters risikofri prøveperiode — for din tryghed

Det skal være trygt at købe din seng online. Når du køber en seng hos os, får du derfor altid 100 nætter til at prøve den hjemme hos dig selv. Dit soveværelse er vores showroom, og sover du ikke godt, kan du i løbet af de første 100 nætter f.eks. ombytte fasthed eller returnere hele sengen — helt gratis.
Vi leverer gratis hjem til dig
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til dig

Vi leverer altid gratis hele vejen hjem til dig — uanset hvor i landet du bor. Uanset hvad du køber. Du kan tilkøbe: 1. opbæring, 2. opbæring og montering eller 3. opbæring, montering og bortskaffelse af din gamle seng. På den måde sørger vores chauffører for at bære din ordre op, og han forlader den ikke, før det hele står skarpt og soveklar.
Stadig i tvivl? <br>Prøv SengeMatch™
SengeMatch

Stadig i tvivl?
Prøv SengeMatch™

Det skal være nemt at sove godt. Derfor har vi udviklet SengeMatch™, der ud fra personaliserede spørgsmål og vores erfaring med mere end 150.000+ solgte senge finder og tilpasser en seng, der passer til lige netop dig.

Specifikation af Haven

Haven
 • Betræk
  Tekstil af mere end 100 genanvendelig plastikflasker
  Type
  Elevationsseng 90x210 cm.
  Leveringstid
  10-15 hverdage
  Kolli
  7 stk.
  Største kolli
  B: 92 cm. L: 212 cm.
  Bolster
  Møbeltekstil af genanvendte plastikflasker
 • Rammebrud
  25 år
  Garanti fjedrebrud
  25 år
  Garanti på Motor
  5 års garanti.
 • Ramme
  20cm høj træramme, 3cm tyk.
  Beslag til ben
  Formonteret
 • Fjedre
  Pocket
  Komfortzoner
  7 bedre™ zoner
  Polstring
  30 mm Mayan Pulse
  Vendbar
  Ja
 • Topmadras - kernehøjde
  60mm
  Totalhøjde
  7 cm.
  Kerne
  Naturlatex
  Cover
  Modal
  Antiskrid
  Antiskrid indbygget
  Vask
  Vaskbart ved 40 grader. Antiskrid skal lynes af før vask.
 • Højde
  64 cm inkl. 19 cm
  Topmadras
  7 cm
  Bund
  20 cm.
 • Hældningsvinkel (elevation)
  61° i hovedgærdet - 45° i fodenden
  Elevationsbund Materiale
  Massivt fyrretræ
  Lameller
  42 Lameller
  Motor
  Okin BT Flashline
  Fjernbetjening
  Trådløs
  Hævefunktion
  Hoved- og fodende
  Maks belastning (motor)
  130 kg (7000 Newton)
  Madrasstoppere
  Fod- og sidestoppere inkluderet
 • Ja, du kan handle hos os med ro i maven. Vi er eksperter i søvn, og vores egen erfaring viser, at en fysisk butik har en otte gange højere ombytningsprocent, end vi har online. Alligevel har vi selvfølgelig fuld forståelse for, at det kan være svært at vide sig sikker, når man køber en seng online. Derfor tilbyder vi 100 nætters risikofri prøve hjemme hos dig. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden gratis ombytte madraskernen eller returnere sengen, og vi sørger for afhentning og en eventuel ny levering. Se, hvad andre synes om at købe deres seng online på Trustpilot.
 • Ja, du kan tilkøbe opbæring eller opbæring og montering ved kassen. Ved opbæring leverer vi din bestilling til det ønskede rum hjemme hos dig. Ved opbæring og montering sætter vi sengen op og tager emballagen med retur.
 • Ja, det er en mulighed, men kun hvis du tilkøber opbæring, montering og bortskaffelse ved kassen. Så leverer vi din nye seng, sætter den op og tager din gamle seng med retur.
 • Ja, det kan du. Når du kommer til kassen, kan du vælge en specifik dato for levering. Her har du også mulighed for at tilkøbe et specifikt indsnævret tidsrum, såfremt at du ønsker dette.
 • Ja, det kan du. Hos Bedre Nætter har du mulighed for at afbetale over 10 - 60 måneder. Løbetiden vælger du helt selv. Du kan gøre det hele online. Det er nemt og bekvemt, og din ansøgning bliver behandlet inden for 10 minutter af Santander Consumer Bank, som administrerer ansøgningerne.