Vi er ved at bygge sengen....

Haven

Elevationssenge Model 6050
4.78109 star rating (201) total reviews
Størrelse: 180x210 cm.
Beige
Farve: Beige
Essential Poakea Split
Topmadras:
Fast
Fasthed:
Fast
Fasthed:
Oak
Ben:
Væghængt
Sengegavl:

Spar op til 40% på tilbehør ved sengekøb

Tilbehør
1
 • I produktion
 • Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
Haven
Haven

Vores naturelsker

Det er svært at skelne mellem drøm og virkelighed i Haven. For den er så beyond. Så betagende og skabt med din komfort for øje og med naturen i hjertet. Haven er god samvittighed og god søvn samlet i én seng, og dens grønne profil og himmelske støtte forvandler drømme om bedre nætter til virkelighed og dagen efter natten til en drøm — vores naturelsker af en seng.

Produktoverblik

Udforsk Haven

Forstå vores 7 bedre™ komfortzoner
Forstå vores 7 bedre™ komfortzoner 1 2 3 4 5
Forstå vores 7 bedre™ komfortzoner
 • Topmadras-betræk

  Grøn profil og høj absorberingsevne

  Poakea-coveret er lavet med plantefibre fra græsfamilien Poaceae. Dét sikrer coveret en grøn profil og høj absorberingsevne, der sikrer et tørt og sundt sovemiljø. Undersiden af coveret har anti-skrid, så topmadrassen bliver liggende, når du bevæger dig om natten.
  Topmadras-betræk
 • Topmadras

  Ekstra åndbarhed med Pulse Latex

  Vores Svanemærkede Zen-topmadras, med en tykkelse på 60 mm, er produceret i Pulse Latex efter SonoCore-metoden med et mål om at opnå ekstraordinær åndbarhed og elasticitet, så du får en kølende overflade, der sørger for, at dine bevægelser i søvne bliver mere ubesværede.
 • Springmadras

  Ekstremt åndbar og holdbar latexpolstring

  Vores 7 bedre™ zoner er polstret med 100 % naturligt Mayan Pulse latex. Den mest åndbare polstring, som også er enormt elastisk. Det giver den absolut bedste udnyttelse af fjedersystemet, fordi de aktiveres dér, hvor din krop har mest brug for det.
  Springmadras
 • 7 Bedre™ zoner

  Forskellige fastheder

  Vores madrasser fås i flere fastheder, da alle er bygget forskelligt. Ved at justere fjedrenes tykkelse har vi udviklet 3 fastheder, der understøtter alle vægtklasser. Når du vælger mellem fasthederne, kan du se vores vægtanbefaling på hver enkelt madras. Fra madrasstørrelse 160 og opefter kan du vælge to forskellige fastheder. Der får du to madraskerner samlet i et betræk.
 • Elevationsbund

  Stærke, skandinaviske elevationskomponenter

  Med en stærk, støjsvag elevationsmotor fra danske Linak kan du nemt og behageligt sænke og hæve begge ender af sengen. Motoren er monteret på fleksible lameller, som er omgivet af en 20 cm høj træramme i massivt, FSC-certificeret fyrretræ.
 
Topmadras

Vælg den topmadras, der passer til dig

Springmadras

Springmadras med individuel fasthed

Springmadras

7 bedre™ zoner giver din krop optimeret støtte

Vores unikke 7 bedre™-springmadras har vi bygget op med tre forskellige slags pocketfjedre, som vi ganske minutiøst har fordelt ud på springmadrassens syv zoner. De syv individuelle zoner aflaster dit hoved, skuldre, lænd og hofte akkurat dér, hvor de hver især er tungest og derfor kræver mest støtte. Vi har udviklet hoftezonen med 90% fjederkraft, så din rygsøjle på den måde holder en ergonomisk korrekt, lige linje. Det vil din ryg takke dig for hver nat.
Springmadras

Vælg din egen fasthed

Vi er alle forskellige, og vi har allesammen forskellige præferencer. Af den grund kommer vores senge heller ikke med den samme fasthed. Hos os kan du derfor vælge mellem tre forskellige fastheder, der hver især anbefales til forskellige vægtgrupper. Men selvom vi anbefaler en medium fasthed til din vægtklasse, kan du sagtens vælge en x-tra fast, hvis du f.eks. har præference for at sove hårdt.
Elevationsbund

Elevationsbund af svensk fyrretræ

Elevationsbund

Stærke, skandinaviske elevationskomponenter

Enhver god elevationsseng har brug for et stabilt fundament med de helt rette praktiske funktioner. Det får du gennem en 20 cm høj, massiv fyrretræsramme med fleksible elevationslameller og en kraftfuld, støjsvag elevationsmotor fra danske Linak. Den perfekte kombination af komfort, praktik og stabilitet, der giver dig en behagelig elevationsoplevelse og en endnu bedre nattesøvn.
Skandinaviske materialer Skandinaviske materialer
FSC-certificeret træ FSC-certificeret træ
Dine fordele

Vi sover først godt, når du gør det samme

100 nætters risikofri prøveperiode — for din tryghed
100 nætters prøve

100 nætters risikofri prøveperiode — for din tryghed

Det skal være trygt at købe din seng online. Når du køber en seng hos os, får du derfor altid 100 nætter til at prøve den hjemme hos dig selv. Dit soveværelse er vores showroom, og sover du ikke godt, kan du i løbet af de første 100 nætter f.eks. ombytte fasthed eller returnere hele sengen — helt gratis.
Vi leverer gratis hjem til dig
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til dig

Vi leverer altid gratis hele vejen hjem til dig — uanset hvor i landet du bor. Uanset hvad du køber. Du kan tilkøbe: 1. opbæring, 2. opbæring og montering eller 3. opbæring, montering og bortskaffelse af din gamle seng. På den måde sørger vores chauffører for at bære din ordre op, og han forlader den ikke, før det hele står skarpt og soveklar.
Stadig i tvivl? <br>Prøv SengeMatch™
SengeMatch

Stadig i tvivl?
Prøv SengeMatch™

Det skal være nemt at sove godt. Derfor har vi udviklet SengeMatch™, der ud fra personaliserede spørgsmål og vores erfaring med mere end 150.000+ solgte senge finder og tilpasser en seng, der passer til lige netop dig.

Specifikation af Haven

Haven
 • Betræk
  Tekstil af mere end 100 genanvendelig plastikflasker
  Type
  Elevationsseng 180x210 cm.
  Leveringstid
  20-30 hverdage
  Kolli
  7 stk.
  Bolster
  Møbeltekstil
 • Rammebrud
  25 år
  Garanti fjedrebrud
  25 år
  Garanti på Motor
  5 års garanti.
 • Ramme
  20cm Træramme
  Beslag til ben
  Formonteret
 • Fjedre
  Pocket
  Komfortzoner
  7 bedre™ zoner
  Polstring
  30 mm Mayan Pulse
  Antiskrid
  Antiskrid indbygget
  Vendbar
  Ja
 • Topmadras - kernehøjde
  60mm
  Totalhøjde
  7 cm.
  Kerne
  Naturlatex
  Cover
  Poakea
  Vask
  Vaskbart ved 30 grader. Antiskrid skal lynes af før vask.
 • Højde
  64 cm.
  Topmadras
  7 cm
 • Type
  Stående/Væghængt
  Væghængt højde
  180x108x8 cm
 • Elevationsbund Materiale
  Massivt fyrretræ
  Motor
  Linak TD5 Standard
  Fjernbetjening
  Trådløs
  Hævefunktion
  Hoved- og fodende
  Madrasstoppere
  Fod- og sidestoppere inkluderet
 • Ja, du kan handle hos os med ro i maven. Vi er eksperter i søvn, og vores egen erfaring viser, at en fysisk butik har en otte gange højere ombytningsprocent, end vi har online. Alligevel har vi selvfølgelig fuld forståelse for, at det kan være svært at vide sig sikker, når man køber en seng online. Derfor tilbyder vi 100 nætters risikofri prøve hjemme hos dig. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden gratis ombytte madraskernen eller returnere sengen, og vi sørger for afhentning og en eventuel ny levering. Se, hvad andre synes om at købe deres seng online på Trustpilot.
 • Ja, du kan tilkøbe opbæring eller opbæring og montering ved kassen. Ved opbæring leverer vi din bestilling til det ønskede rum hjemme hos dig. Ved opbæring og montering sætter vi sengen op og tager emballagen med retur.
 • Ja, det er en mulighed, men kun hvis du tilkøber opbæring, montering og bortskaffelse ved kassen. Så leverer vi din nye seng, sætter den op og tager din gamle seng med retur.
 • Ja, det kan du. Og vi vil forsøge at imødekomme dit ønske, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du oplyse den ønskede leveringsdato i kommentarfeltet. Alternativt kan du efter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføjer vi dit ønske til din ordre.
 • Ja, det kan du. Hos Bedre Nætter har du mulighed for at afbetale over 10 - 60 måneder. Løbetiden vælger du helt selv. Du kan gøre det hele online. Det er nemt og bekvemt, og din ansøgning bliver behandlet inden for 10 minutter af Santander Consumer Bank, som administrerer ansøgningerne.