Mayan - det 100 % naturlige valg af topmadras

Vil du have en komfortabel, fleksibel og ikke mindst miljøvenlig topmadras? Så er Mayan uden tvivl det rigtige valg for dig. Mayan er et 100 % naturprodukt baseret på organisk latex. Det betyder, at den både består af 100 % naturligt latexfyld og har et naturligt udvundetlbetræk fremstillet af træfibre.

Topmadrassen er certificeret 100 % organisk og CO2-neutral, og Bedre Nætter er eneforhandler af Mayan i Skandinavien. Mayans naturlige og neutrale profil betyder selvfølgelig også, at du får en særdeles allergivenlig topmadras.

 
Mayan Green

 

Mayan bidrager til et sundere og mere bæredygtigt globalt miljø. Den er blandt andet også godkendt af OEKO-TEX® Klasse I, der er verdens førende sundheds- og miljømærkning for tekstiler.

Det store fokus på bæredygtighed, betyder dog ikke, at der er blevet gået på kompromis med komforten og kvaliteten - tværtimod. Med Mayan får du en topmadras, der er udstyret med en fem centimeter tyk latexkerne, hvilket sikrer en imponerende effekt og komfort. Den samlede højde på topmadrassen er syv centimeter, og det betyder, at forholdet mellem kerne og den samlede højde er særdeles god. Den elastiske og naturlige latex sikrer en optimal støtte hele natten og gør Mayan ideel for alle personer på tværs af vægtklasser.

  • Ja, det kan du godt. Hvis du er på udkig efter en miljøvenlig topmadras, bør du vælge en Mayan topmadras. Mayan er nemlig et 100% naturprodukt, som er baseret på organisk latex. Det betyder, at den både består af 100% naturligt latexfyld og har et naturligt udvundet Tencelbetræk fremstillet af FSC-certificerede træfibre.

  • Det store fokus på bæredygtighed, betyder dog ikke, at der er blevet gået på kompromis med hverken komforten og kvaliteten - tværtimod. Med Mayan får du en topmadras, der er udstyret med en fem centimeter tyk latexkerne, hvilket sikrer en imponerende effekt og komfort. Den samlede højde på topmadrassen er syv centimeter, hvilket betyder, at forholdet mellem kerne og den samlede højde er særdeles god.