Mayan - det 100 % naturlige valg af topmadras

Vil du have en komfortabel, fleksibel og ikke mindst miljøvenlig topmadras? Så er Mayan uden tvivl det rigtige valg for dig. Mayan er et 100 % naturprodukt baseret på organisk latex. Det betyder, at den både består af 100 % naturligt latexfyld og har et naturligt udvundet Tencelbetræk fremstillet af FSC-certificerede træfibre.

Topmadrassen er certificeret 100 % organisk og CO2-neutral, og Bedre Nætter er eneforhandler af Mayan i Skandinavien. Mayans naturlige og neutrale profil betyder selvfølgelig også, at du får en særdeles allergivenlig topmadras.

Mayan bidrager til et sundere og mere bæredygtigt globalt miljø. FSC-certificeringen er blot én blandt mange flotte udmærkelser, Mayan har fået. Den er blandt andet også godkendt af OEKO-TEX® Klasse I, der er verdens førende sundheds- og miljømærkning for tekstiler.

Det store fokus på bæredygtighed, betyder dog ikke, at der er blevet gået på kompromis med komforten og kvaliteten - tværtimod. Med Mayan får du en topmadras, der er udstyret med en fem centimeter tyk latexkerne, hvilket sikrer en imponerende effekt og komfort. Den samlede højde på topmadrassen er syv centimeter, og det betyder, at forholdet mellem kerne og den samlede højde er særdeles god. Den elastiske og naturlige latex sikrer en optimal støtte hele natten og gør Mayan ideel for alle personer på tværs af vægtklasser.

Slidstyrke og elasticitet i allerhøjeste klasse

Det er ikke kun med hensyn til bæredygtighed og komfort, at Mayan udmærker sig. Også når madrassens elasticitet, holdbarhed og slidstyrke bliver testet, scorer den topkarakter. I nedenstående test er det maksimalt muligt at få 100 point, og 80 point indikerer en meget høj kvalitet. Efter hele 60.000 rulninger bliver Mayan tildelt samtlige 100 point.

Du kan selv læse resultaterne af testen her.

Kort og godt så bør du vælge Mayan, hvis du nægter at gå på kompromis med din nattesøvn og ønsker at sove på en så naturlig madras som overhovedet muligt.