Vi er ved at bygge sengen....

Nova

Elevationssenge Model 5040
Størrelse: 180x200 cm.
Lysegrå
Farve: Lysegrå
Fast
Fasthed:
Fast
Fasthed:
Oak - 4 x 10cm
Ben:
Uden Gavl
Sengegavl:
Tilbehør:
 • I produktion

  Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Leveringstid 20-30 hverdage
 • Delbetaling
Nova
Nova

Vores idealist

Nova er vores helgardering. Det overgennemsnitlige valg. Isvaflen med ekstra guf. Nova er en opgradering af Venus og er typen, der altid går en ekstra mil, for at det skal blive ekstra godt. Derfor har Nova en polstring i latex, der er lidt mere åndbart, lidt mere elastisk og lidt mere ideel for din komfort. For livet må jo gerne være godt — i vores idealist af en seng.

 
Produktoverblik

Udforsk Nova

Forstå vores 7 Bedre™ komfortzoner
1 2 3 4 5
 • Topmadras-betræk

  Skabt med ny tekstilteknologi

  Refibra-coveret er dobbelt så blødt som almindeligt bomuld og er lavet med den allernyeste tekstilteknologi, der upcycler gamle bomuldsrester. Ud over dets blødhed er coveret holdbart, og undersiden er beklædt med antiskrid, så topmadrassen bliver liggende om natten.
 • Topmadras

  God støtte med 100% naturlatex

  Essential-kernen er en 60 mm høj OEKO-TEX®-certificeret kerne i 100% naturlatex. Naturlatexen sikrer kernen en naturlig profil, samtidig med at dens ekstraordinære gode åndbare evner hjælper med at bibeholde et tørt sovemiljø, og dét er grobunden for god søvn.
 • Springmadras

  En støttende og dejlig springmadras

  Nova er udstyret med en særdeles fremragende springmadras, der med pocketfjedre, 7 bedre™ zoner og 25 mm åndbar latex, tjekker samtlige parametre af for god komfort, og samtidig sikrer ergonomisk korrekt støtte for alle dele af kroppen.
 • 7 Bedre™ zoner

  Forskellige fastheder

  Vores madrasser fås i flere fastheder, da alle er bygget forskelligt. Ved at justere fjedrenes tykkelse har vi udviklet 3 fastheder, der understøtter alle vægtklasser. Når du vælger mellem fasthederne, kan du se vores vægtanbefaling på hver enkelt madras. Fra madrasstørrelse 160 og opefter kan du vælge to forskellige fastheder. Der får du to madraskerner samlet i et betræk.
 • Elevation i verdensklasse

  Elevation i verdensklasse

  Bunden er med en 10 cm massiv træramme, støttende pocketfjedre og elevationskomponenter i særklasse. Vi har allieret os med danske Linak, som er verdenskendt for støjsvage kvalitetsmotorer, der giver dig en elevationsoplevelse, du ikke kan sætte en finger på.
 
Topmadras

Essential

100% naturlatex og 100% god søvn
Topmadras

100% naturlatex og 100% god søvn

Vores 60 mm høje, støttende og OEKO-TEX®-certificerede Essential-kerne i 100% naturlatex er buddet på en premium topmadras, der gør en mærkbar forskel for din søvn. Kernen er en bouillonterning af søvnmagi og gode valg, der giver ro i sind og krop, og hvor støvmider ikke kan leve. Naturlatexen giver kernen en naturvenlig profil, og dens gode åndbarhed sikrer dig et tørt sovemiljø, og dét er noget god søvn gror godt i.
Topmadras

Blødt og genanvendt bomuld

Vores Refibra-cover er en ny stjerne på nattehimlen, der er skabt med den nyeste tekstilteknologi, som danner ny bomuldsmasse ud af gamle bomuldsrester. Den nye bomuldsmasse blandes med den træudvundne Lyocell-fiber, der, i samspil med hinanden, danner et holdbart topmadrastekstil, der er mere end dobbelt så blødt som almindeligt bomuld. Med et Refibra-cover, og dets fænomenale blødhed, er du altså sikret grobunden for alt det bedre søvn og nætter er lavet af.
Springmadras

Springmadras med individuel fasthed

Springmadras

7 bedre™ zoner giver din krop optimeret støtte

Springmadrassen er bygget op af tre forskellige slags pocketfjedre, som vi har fordelt ud på individuelle zoner, der aflaster dit hoved, skuldre, lænd og hofte lige dér, hvor de hver især er tungest. Her har vi helt unikt udviklet en hoftezone med 90% fjederkraft, så vi er helt sikre på, at din rygsøjle holder en ergonomisk korrekt, lige linje.
Springmadras

Vælg din egen fasthed

Vi er alle forskellige, og vi har allesammen forskellige præferencer. Af den grund skal vores senge selvfølgelig heller ikke have den samme fasthed. Hos os kan du derfor vælge akkurat den fasthed, der passer til dig. Mange af os deler desuden seng med en anden person, så på alle vores senge med en bredde på 160 cm og derover, kan du vælge en individuel fasthed på hver side af sengen.
Elevationsbund

Elevationsbund af svensk fyrretræ

Elevationsbund

Massiv ramme, dansk Linak motor og pocketfjedre

Kvalitetsmaterialer i de helt rette kombinationer er gennemgående for sengens imponerende komfortniveau. Du får en 10 cm massiv, FSC-certificeret fyrretræsramme med individuelle, støttende pocketfjedre og komfortabel skumpolstring omkring - alt sammen krydret med en af de bedste motorer på markedet, som gør det nemt, enkelt og lydløst for dig at justere din liggeposition.
Skandinaviske materialer Skandinaviske materialer
FSC-certificeret træ FSC-certificeret træ
Dine fordele

Vi sover først godt, når du gør det samme

100 nætters risikofri prøveperiode — for din tryghed
100 nætters prøve

100 nætters risikofri prøveperiode — for din tryghed

Det skal være trygt at købe din seng online. Når du køber en seng hos os, får du derfor altid 100 nætter til at prøve den hjemme hos dig selv. Dit soveværelse er vores showroom, og sover du ikke godt, kan du i løbet af de første 100 nætter f.eks. ombytte fasthed eller returnere hele sengen — helt gratis.
Vi leverer gratis hjem til dig
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til dig

Vi leverer altid gratis hele vejen hjem til dig — uanset hvor i landet du bor. Uanset hvad du køber. Du kan tilkøbe: 1. opbæring, 2. opbæring og montering eller 3. opbæring, montering og bortskaffelse af din gamle seng. På den måde sørger vores chauffører for at bære din ordre op, og han forlader den ikke, før det hele står skarpt og soveklar.
SengeMatch

Stadig i tvivl?
Prøv SengeMatch™

Det skal være nemt at sove godt. Derfor har vi udviklet SengeMatch™, der ud fra personaliserede spørgsmål og vores erfaring med mere end 150.000+ solgte senge finder og tilpasser en seng, der passer til lige netop dig.

Specifikation af Nova

 • Type
  Elevationsseng 180x200 cm.
  Leveringstid
  20-30 hverdage
  Kolli
  7 stk.
  Bolster
  Møbeltekstil af genanvendte plastikflasker
 • Rammebrud
  25 år
  Garanti fjedrebrud
  25 år
  Garanti på Motor
  5 års garanti.
 • Ramme
  10cm Træramme
  Beslag til ben
  Formonteret
 • Fjedre
  Pocket
  Komfortzoner
  7 bedre™ zoner
  Polstring
  25 mm Latex
  Antiskrid
  Antiskrid indbygget
  Vendbar
  Ja
 • Topmadras - kernehøjde
  60mm
  Totalhøjde
  7 cm.
  Kerne
  Naturlatex
  Cover
  Refibra
  Vask
  Vaskbart ved 40 grader. Antiskrid skal lynes af før vask.
 • Højde
  61 cm.
  Topmadras
  7 cm
 • Type
  Stående/Væghængt
  Væghængt højde
  180x108x8 cm
 • Elevationsbund Materiale
  Massivt fyrretræ
  Motor
  Linak TD5 Standard
  Fjernbetjening
  Trådløs
  Hævefunktion
  Hoved- og fodende
  Madrasstoppere
  Fod- og sidestoppere inkluderet
 • Ja, du kan handle hos os med ro i maven. Vi er eksperter i søvn, og vores egen erfaring viser, at en fysisk butik har en otte gange højere ombytningsprocent, end vi har online. Alligevel har vi selvfølgelig fuld forståelse for, at det kan være svært at vide sig sikker, når man køber en seng online. Derfor tilbyder vi 100 nætters risikofri prøve hjemme hos dig. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden gratis ombytte madraskernen eller returnere sengen, og vi sørger for afhentning og en eventuel ny levering. Se, hvad andre synes om at købe deres seng online på Trustpilot.
 • Ja, du kan tilkøbe opbæring eller opbæring og montering ved kassen. Ved opbæring leverer vi din bestilling til det ønskede rum hjemme hos dig. Ved opbæring og montering sætter vi sengen op og tager emballagen med retur.
 • Ja, det er en mulighed, men kun hvis du tilkøber opbæring, montering og bortskaffelse ved kassen. Så leverer vi din nye seng, sætter den op og tager din gamle seng med retur.
 • Ja, det kan du. Og vi vil forsøge at imødekomme dit ønske, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du oplyse den ønskede leveringsdato i kommentarfeltet. Alternativt kan du efter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføjer vi dit ønske til din ordre.
 • Ja, det kan du, og det koster dig ikke en krone ekstra. Ved kassen vælger du Santander som betalingsmetode, og herefter skal du udfylde en digital ansøgning. Santander behandler din ansøgning med det samme. Du kan afdrage over 10 måneder ved køb under 20.000 kroner, eller du kan afdrage over 20 måneder ved køb over 20.000 kroner. Ønsker du at afdrage det resterende beløb, er det altid en mulighed.