Vi er ved at bygge sengen....

Nova

Elevationssenge Model 5050
4.46575 star rating (73) total reviews
180x200 cm.
Størrelse: 180x200 cm.
Lysegrå
Farve: Lysegrå
Fast
Fasthed:
Fast
Fasthed:
Essential Poakea Split
Topmadras:
Oak
Ben:
Uden Gavl
Sengegavl:
Puf:

Spar op til 60% på tilbehør ved sengekøb

Tilbehør
1
 • Gratis levering
  Leveringsdag:

  Vælg din egen leveringsdag


  Datoen skrevet er den tidligste mulige leveringsdag.


  Når du kommer til kassen, og skal indtaste leveringsinformationer, kan du vælge en specifik dato for levering. Her har du også mulighed for at tilkøbe et specifikt indsnævret tidsrum, såfremt at du ønsker dette.

Nova
Nova

Vores idealist

Nova er vores helgardering. Det overgennemsnitlige valg. Isvaflen med ekstra guf. Nova er en opgradering af Venus og er typen, der altid går en ekstra mil, for at det skal blive ekstra godt. Derfor har Nova en polstring i latex, der er lidt mere åndbart, lidt mere elastisk og lidt mere ideel for din komfort. For livet må jo gerne være godt — i vores idealist af en seng.

 
Produktoverblik

Udforsk Nova

Forstå vores 7 Bedre™ komfortzoner
Forstå vores 7 Bedre™ komfortzoner 1 2 3 4 5
Forstå vores 7 Bedre™ komfortzoner
 • Topmadras-betræk

  Grøn profil og høj absorberingsevne

  Poakea-coveret er lavet med plantefibre fra græsfamilien Poaceae. Dét sikrer coveret en grøn profil og høj absorberingsevne, der sikrer et tørt og sundt sovemiljø. Undersiden af coveret har anti-skrid, så topmadrassen bliver liggende, når du bevæger dig om natten.
  Topmadras-betræk
 • Topmadras

  God støtte med 100% naturlatex

  Essential-kernen er en 60 mm høj OEKO-TEX®-certificeret kerne i 100% naturlatex. Naturlatexen sikrer kernen en naturlig profil, samtidig med at dens ekstraordinære gode åndbare evner hjælper med at bibeholde et tørt sovemiljø, og dét er grobunden for god søvn.
  Topmadras
 • Springmadras

  En støttende og dejlig springmadras

  Nova er udstyret med en særdeles fremragende springmadras, der med pocketfjedre, 7 bedre™ zoner og 25 mm åndbar latex, tjekker samtlige parametre af for god komfort, og samtidig sikrer ergonomisk korrekt støtte for alle dele af kroppen.
  Springmadras
 • 7 Bedre™ zoner

  Forskellige fastheder

  Vores madrasser fås i flere fastheder, da alle er bygget forskelligt. Ved at justere fjedrenes tykkelse har vi udviklet 3 fastheder, der understøtter alle vægtklasser. Når du vælger mellem fasthederne, kan du se vores vægtanbefaling på hver enkelt madras. Fra madrasstørrelse 160 og opefter kan du vælge to forskellige fastheder. Der får du to madraskerner samlet i et betræk.
 • Elevationsbund

  Stærk, skandinavisk elevationsbund

  Bunden på Nova består af en 10 cm høj ramme i træ fra skandinaviske skove med fleksible lameller, hvorpå et lag af støttende pocketfjedre ligger, der sørger for god komfort. Bunden styres af en stærk TD4-elevationsmotor fra danske Linak, der er kendte for deres lydsvage kvalitetsmotorer.
 
Topmadras

Vælg den topmadras, der passer til dig

Springmadras

Springmadras med individuel fasthed

Springmadras

7 bedre™ zoner giver din krop optimeret støtte

Springmadrassen er bygget op af tre forskellige slags pocketfjedre, som vi har fordelt ud på individuelle zoner, der aflaster dit hoved, skuldre, lænd og hofte lige dér, hvor de hver især er tungest. Her har vi helt unikt udviklet en hoftezone med 90% fjederkraft, så vi er helt sikre på, at din rygsøjle holder en ergonomisk korrekt, lige linje.
Springmadras

Vælg din egen fasthed

Vi er alle forskellige, og vi har allesammen forskellige præferencer. Af den grund skal vores senge selvfølgelig heller ikke have den samme fasthed. Hos os kan du derfor vælge akkurat den fasthed, der passer til dig. Mange af os deler desuden seng med en anden person, så på alle vores senge med en bredde på 160 cm og derover, kan du vælge en individuel fasthed i hver side af sengen.
Elevationsbund

Boksmadras med stærk motor og skandinavisk træ

Boksmadras

Skandinavisk, når det er bedst

Din boksmadras er hele grundlaget for din elevationsseng og for din søvn, og derfor vælger vi kun de bedste materialer. Boksmadrassen består af en solid ramme i massivt træ fra skandinaviske skove, hvorpå der ligger nogle dejlige pocketfjedre, der bidrager med ekstra komfort. TD4-elevationsmotoren er fra danske Linak, der er kendt for deres holdbare og lydsvage motorer.
Skandinaviske materialer Skandinaviske materialer
Dine fordele

Vi sover først godt, når du gør det samme

100 nætters risikofri prøveperiode — for din tryghed
100 nætters prøve

100 nætters risikofri prøveperiode — for din tryghed

Det skal være trygt at købe din seng online. Når du køber en seng hos os, får du derfor altid 100 nætter til at prøve den hjemme hos dig selv. Dit soveværelse er vores showroom, og sover du ikke godt, kan du i løbet af de første 100 nætter f.eks. ombytte fasthed eller returnere hele sengen — helt gratis.
Vi leverer gratis hjem til dig
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til dig

Vi leverer altid gratis hele vejen hjem til dig — uanset hvor i landet du bor. Uanset hvad du køber. Du kan tilkøbe: 1. opbæring, 2. opbæring og montering eller 3. opbæring, montering og bortskaffelse af din gamle seng. På den måde sørger vores chauffører for at bære din ordre op, og han forlader den ikke, før det hele står skarpt og soveklar.
Stadig i tvivl? <br>Prøv SengeMatch™
SengeMatch

Stadig i tvivl?
Prøv SengeMatch™

Det skal være nemt at sove godt. Derfor har vi udviklet SengeMatch™, der ud fra personaliserede spørgsmål og vores erfaring med mere end 150.000+ solgte senge finder og tilpasser en seng, der passer til lige netop dig.

Specifikation af Nova

Nova
 • Type
  Elevationsseng 180x200 cm.
  Leveringstid
  25-30 hverdage
  Kolli
  7 stk.
  Største kolli
  B: 92 cm. L: 202 cm.
  Bolster
  Møbeltekstil
 • Rammebrud
  25 år
  Garanti fjedrebrud
  25 år
  Garanti på Motor
  5 års garanti.
 • Ramme
  10cm Træramme
  Beslag til ben
  Formonteret
 • Fjedre
  Pocket
  Komfortzoner
  7 bedre™ zoner
  Polstring
  25 mm Latex
  Vendbar
  Ja
 • Topmadras - kernehøjde
  60mm
  Totalhøjde
  7 cm.
  Kerne
  Naturlatex
  Cover
  Poakea
  Antiskrid
  Antiskrid indbygget
  Vask
  Vaskbart ved 30 grader. Antiskrid skal lynes af før vask.
 • Højde
  61 cm inkl. 10 cm
  Topmadras
  7 cm
  Bund
  27 cm.
 • Type
  Stående/Væghængt
  Væghængt højde
  180x108x8 cm
 • Hældningsvinkel (elevation)
  61° i hovedgærdet - 45° i fodenden
  Elevationsbund Materiale
  Massivt fyrretræ
  Lameller
  42 Lameller
  Motor
  Linak TD4 Advanced
  Fjernbetjening
  Trådløs
  Hævefunktion
  Hoved- og fodende
  Maks belastning (motor)
  130 kg (7000 Newton)
  Madrasstoppere
  Fod- og sidestoppere inkluderet
 • Ja, du kan handle hos os med ro i maven. Vi er eksperter i søvn, og vores egen erfaring viser, at en fysisk butik har en otte gange højere ombytningsprocent, end vi har online. Alligevel har vi selvfølgelig fuld forståelse for, at det kan være svært at vide sig sikker, når man køber en seng online. Derfor tilbyder vi 100 nætters risikofri prøve hjemme hos dig. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden gratis ombytte madraskernen eller returnere sengen, og vi sørger for afhentning og en eventuel ny levering. Se, hvad andre synes om at købe deres seng online på Trustpilot.
 • Ja, du kan tilkøbe opbæring eller opbæring og montering ved kassen. Ved opbæring leverer vi din bestilling til det ønskede rum hjemme hos dig. Ved opbæring og montering sætter vi sengen op og tager emballagen med retur.
 • Ja, det er en mulighed, men kun hvis du tilkøber opbæring, montering og bortskaffelse ved kassen. Så leverer vi din nye seng, sætter den op og tager din gamle seng med retur.
 • Ja, det kan du. Når du kommer til kassen, kan du vælge en specifik dato for levering. Her har du også mulighed for at tilkøbe et specifikt indsnævret tidsrum, såfremt at du ønsker dette.
 • Ja, det kan du. Hos Bedre Nætter har du mulighed for at afbetale over 10 - 60 måneder. Løbetiden vælger du helt selv. Du kan gøre det hele online. Det er nemt og bekvemt, og din ansøgning bliver behandlet inden for 10 minutter af Santander Consumer Bank, som administrerer ansøgningerne.