Prestige

Fast lav pris
 • Topmadras med latexkerne.
 • 6 cm kerne - høj komfort og stærk støtte.
 • Aftageligt og vaskbart betræk.
 • Densitet på 77 kg/m3.
 • Anbefales på tværs af vægtklasser.
Leveringstid 2-8 hverdage
 • Varen er på lager Læs mere

  Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 349 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 749 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1399 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur (Obs: Ved bortskaffelse skal din gamle seng være skilt ad).
  Bemærk venligst, at der på mindre øer kan være andre leveringsbetingelser med levering til færgens vareindlevering.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

   
Et valg mod drømmeland

Et valg mod drømmeland

De rigtige valg til soveværelset gør en stor forskel. Og Prestige er ét af de valg, du ikke fortryder. Her får du en topmadras, der byder på tilfredsstillende komfort, og derfor tør vi godt love, at Prestige giver dig et kærligt puf mod drømmeland. Du kan trygt lægge dig til rette, lukke øjnene og se frem mod bedre nætter. Når du vågner, vil du højest sandsynligt frisk og veludhvilet, for denne topmadras kommer til at spille en vigtig rolle for den gode søvnoplevelse. Betrækket om madrassen hedder Poakea. Poakea er lavet med fibre fra græsfamilien Poaceae, der giver betrækket en bæredygtig profil, samt en høj absorberingsevne.
Opmærksom støtte fra første nat

Opmærksom støtte fra første nat

Navnet Prestige betyder, at du får en topmadras i suveræn kvalitet. Kernen består af latex, som giver optimal støtte på tværs af alle vægtklasser, kropsbygninger og foretrukne sovestillinger. Derfor skal du ikke bekymre dig. Prestige er et sikkert valg – også til dig. Latexen har en tykkelse på hele 60 mm, og det gør den lidt tykkere end en almindelig latextopmadras. Her kan du forvente god støtte, stor elasticitet og optimal åndbar – kort sagt, alt det du behøver i en topmadras, der skal gøre en forskel nat og dag.
En topmadras, der gør en forskel

En topmadras, der gør en forskel

Prestige tilføjer et ekstra lag komfort til din seng. Det understreges kun yderligere af, at denne topmadras har en densitet på hele 77 kg/m3. Densitet er et udtryk for den modstand, din krop møder, når du lægger dig på madrassen. Resultatet er en topmadras i en ekstra fast kvalitet, der sørger for, at du får lige nøjagtigt den støtte, du har brug for hver nat. Du kan med andre ord trygt lukke øjnene på Prestige og byde den gode søvn velkommen.

Ofte stillede spørgsmål til Prestige

Har du brug for hjælp? Her har samlet vores svar på de mest stillede spørgsmål til Pulse. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Spørg stort, spørg småt og spørg hellere en gang for meget. Det skal være trygt at handle hos Bedre Nætter.

 • Ja, du kan tilkøbe opbæring eller opbæring og montering ved kassen. Ved opbæring leverer vi din bestilling til det ønskede rum hjemme hos dig. Ved opbæring og montering sætter vi sengen op og tager emballagen med retur.

 • Ja, det kan du. Og vi vil forsøge at imødekomme dit ønske, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du oplyse den ønskede leveringsdato i kommentarfeltet. Alternativt kan du efter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføjer vi dit ønske til din ordre.

 • Ja, det kan du, og det koster dig ikke en krone ekstra. Ved kassen vælger du Santander som betalingsmetode, og herefter skal du udfylde en digital ansøgning. Santander behandler din ansøgning med det samme. Du kan afdrage over 10 måneder ved køb under 20.000 kroner, eller du kan afdrage over 20 måneder ved køb over 20.000 kroner. Ønsker du at afdrage det resterende beløb, er det altid en mulighed.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dage fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

Svanemærket – for din sundhed

Svanemærket – for din sundhed

Bedre Nætter er din garanti for en sund seng. Denne topmadras er nemlig Svanemærket. Sund søvn gør en forskel hver dag, og derfor giver Svanemærket mening for dig og for os.

Specifikation af Prestige

 • Størrelse
  Størrelse 180x200 cm.
 • Vægt
  Vægt 20 kg
Leveringstid 2-8 hverdage
Kerne Latex
Kernehøjde 6 cm.
Garanti 5 års garanti
Type Topmadras 180x200
Vaskeanvisning Op til 60 °C

Sådan foregår levering

Ordre modtaget
1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

Hos fragtmand
2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

Aftal levering
3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

 • 100 nætters prøve
 • Unikke senge
 • Gratis levering