Lagner 140x200

Lagner 140x200

4 Produkter

 1. Kuvertlagen by BN - Hvid
  Kuvertlagen by BN - Hvid - 140x200 cm.
  299,00 kr.
  Leveringstid 40-60 hverdage
 2. Betterlinen Kuvertlagen
  Betterlinen Kuvertlagen - 140x200 cm.
  349,00 kr.
  Leveringstid 2-5 hverdage
 3. Mayan Kuvertlagen
  Mayan Kuvertlagen - 140x200 cm.
  349,00 kr.
  Leveringstid 2-5 hverdage
 4. Betterlinen Kuvertlagen
  Betterlinen Kuvertlagen - 140x200 cm.
  349,00 kr.
  Leveringstid 2-5 hverdage

4 Produkter

Lagner 140x200

Når du skal have nyt lagen, så kan du med fordel overveje hvilken funktion dit nye lagen skal have. Skal det kun dække topmadrassen, skal det dække hele sengen, eller skal det række helt ned til jorden? Hos Bedre Nætter har vi et bredt udvalg af lagner i mange forskellige størrelser og med helt forskellige funktioner. Derudover har vi også et bredt udvalg af farver, hvilket betyder at du kan få et lagen som passer præcis til den farve eller dette tema som du ønsker i dit soveværelse. Hvis du er i tvivl om hvilket lagen du skal bruge til din 140x200 centimeter seng, så er du kommet til det rette sted.

Med denne guide vil vi gerne give dig et klart overblik over hvilken type lagen der kan bruges til hvilken seng. Faconlagner kan eksempelvis bruges til næsten alle senge, hvis du ønsker et lagen som dækker sengens sider. Du skal dog være opmærksom på, at vores faconlagner højest kan dække 26 centimeter ned af sengen. Er madrassen højere end dette vil faconlagnet således ikke kunne bruges, og derfor kan du med fordel måle højden på din madras før du køber lagner.

Faconlagner er rigtig gode at bruge, hvis du har en springmadras der skal dækkes. Ønsker du blot at indhylle topmadrassen i et lagen, så kan vi med fordel anbefale et kuvertlagen. Denne lagentype dækker kun topmadrassen, og er en del nemmere at påføre end andre lagentyper. Hvis du skal bruge et lagen i størrelsen 140x200 centimeter, så kan kuvertlagenet være en hurtig og nem løsning, især hvis du har købt en boxmadras. Denne sengetype skal du således blot montere ben på, hvorefter du har en seng der er helt klar til brug. Efter at have indhyllet topmadrassen i kuvertlagenet kan du således nemt tage din nye seng i brug.

Hvis du ønsker et ekstravagant lagen med ekstra længde, så skal du helt sikkert have fingrene i et kappelagen. Dette lagen dækker sengens side helt ned til gulvet, og det betyder at du nemt kan opbevare ting under din seng, uden at det nødvendigvis kan ses. Fordelen ved kappelagner er således både deres iøjefaldende udseende, men også deres evne til at skjule opbevaring. Nøjagtigt som vores kuvert- og faconlagner i størrelsen 140x200 centimeter kan kappelagnet også fås i en lang række forskellige farver. Du kan se et kappelagen på billedet herunder, og ved at trykke på billedet kan du læse mere om selvsamme kappelagen.

Skulle du have spørgsmål til vores udvalg af lagner, deres farve, funktion eller brug, så tøv ikke med at kontakte os. Vores dygtige medarbejdere kan kontaktes på telefonnummeret 78 75 00 77, og er derudover også at finde i livechatten i højre side af din skærm. Du kan ydermere kontakte os døgnet rundt på kontakt@bedrenaetter.dk.

Hos Bedre Nætter får du altid

Produkter udviklet for bedre søvn, bygget fra bunden, af bæredygtige materialer der understøtter alle mulige kropstyper. For os er Bedre Nætter nemlig ikke blot et navn, men også et løfte.

 • 100 nætters prøve

  Prøv sengen hjemme i 100 dage. Hvis ikke du elsker den, henter vi den igen, og du får pengene tilbage. Helt simpelt.

 • Designet i Danmark

  Alle vores senge er udviklet af vores produktteam i Danmark. Produktionen foregår på nøje udvalgte fabrikker i Danmark og Belgien.

 • Sov sundt og grønt

  Vi prioriterer en bæredygtig produktion og naturlige materialer. Derfor er vores senge sunde for dig og vores jord.

 • Gratis ombytning

  Vi ombytter gratis fastheden i madrassen de første 100 dage. Din ombytningskerne bliver doneret til et velgørende formål.

 • Fantastisk Kundeservice

  Spørgsmål eller bekymring? Problemer med at vælge? Vores hold af søvn specialister sidder klar til at hjælpe dig fra 9-23 alle dage.

 • Gratis Levering

  Vi leverer altid gratis til din adresse. Har du brug for hjælp med opbæring, montering eller bortskaffelse, kan det vælges ved kassen.

 • 100 dages prøve100 dages prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering