Lagner 140x200

-60%
Polar Kuvertlagen
Se produkt
Ugens anbefaling
140x200 cm.

Polar Kuvertlagen

Sengetøj Polar
4.84496 star rating (129) total reviews
Special Price 399  kr. Førpris 999  kr.

Lagner 140x200

Når du skal have nyt lagen, så kan du med fordel overveje hvilken funktion dit nye lagen skal have. Skal det kun dække topmadrassen, skal det dække hele sengen, eller skal det række helt ned til jorden? Hos Bedre Nætter har vi et bredt udvalg af lagner i mange forskellige størrelser som 140x200, 160x200 og 180x200 og med helt forskellige funktioner. Derudover har vi også et bredt udvalg af farver, hvilket betyder at du kan få et lagen som passer præcis til den farve eller dette tema som du ønsker i dit soveværelse. Hvis du er i tvivl om hvilket lagen du skal bruge til din 140x200 centimeter seng, så er du kommet til det rette sted.

Med denne guide vil vi gerne give dig et klart overblik over hvilken type lagen der kan bruges til hvilken seng. Faconlagner kan eksempelvis bruges til næsten alle senge, hvis du ønsker et lagen som dækker sengens sider. Du skal dog være opmærksom på, at vores faconlagner højest kan dække 26 centimeter ned af sengen. Er madrassen højere end dette vil faconlagnet således ikke kunne bruges, og derfor kan du med fordel måle højden på din madras før du køber lagner.

Faconlagner er rigtig gode at bruge, hvis du har en springmadras der skal dækkes. Ønsker du blot at indhylle topmadrassen i et lagen, så kan vi med fordel anbefale et kuvertlagen . Denne lagentype dækker kun topmadrassen, og er en del nemmere at påføre end andre lagentyper. Hvis du skal bruge et lagen i størrelsen 140x200 centimeter, så kan kuvertlagenet være en hurtig og nem løsning, især hvis du har købt en boxmadras. Denne sengetype skal du således blot montere ben på, hvorefter du har en seng der er helt klar til brug. Efter at have indhyllet topmadrassen i kuvertlagenet kan du således nemt tage din nye seng i brug. Vi har også et udvalg af split lagner, som der passer bedst til vores elevationssenge.

Skulle du have spørgsmål til vores udvalg af lagner, deres farve, funktion eller brug, så tøv ikke med at kontakte os. Vores dygtige medarbejdere kan kontaktes på telefonnummeret 78 75 00 77, og er derudover også at finde i livechatten i højre side af din skærm. Du kan ydermere kontakte os døgnet rundt på [email protected].

  • Hvis du er på udkig efter lagner 140x200, der både er langtidsholdbare og behagelige at ligge på, så er bomuld et glimrende tekstil at have øje for. Bomuld har nemlig ofte en lang levetid, og hvis bomuldstrådene er vævet tæt, får lagnet både en glat og blød tekstur, som gør det endnu mere behageligt at sove på.

  • Det er ikke kun størrelsen på lagnet, som er vigtigt at tage højde for - det er nemlig også vigtigt, at du tager stilling til, hvor meget af madrassen, lagnet skal dække.

    Vores faconlagner er perfekt til dig, der er på udkig efter et lagen, der kan dække hele box- eller springmadrassen og eventuelt også topmadrassen. Vores faconlagner kan nemlig dække en madrashøjde på op til 26 cm. Derudover har faconlagnerne elastiske hjørner, som sørger for at holde lagnet på rette plads.

    Vores kuvertlagner er perfekt til dig, der er på udkig efter et lagen, der bare skal dække topmadrassen. Vores kuvertlagner består af kvalitetsrige materialer, som sikrer en behagelig fornemmelse. Derudover består lagnerne også af bomuldspercale, som er din garanti for høj kvalitet.