Skummadrasser

Hos Bedre Nætter finder du et nøje udvalg af skummadrasser af meget høj kvalitet. Vores skummadrasser består af en 100 % naturlig latexkerne, hvilket gør dem enormt åndbare og elastiske. Det betyder, du ikke behøver vågne for at vende dig, men nemt kan trille over på siden og sove videre. Hos Bedre Nætter finder du nemt en god og langtidsholdbar skummadras, der matcher dit behov.

80x200 cm

80x200 cm.

Mayan Latex

Skummadras
4.53846 star rating (13) total reviews

As low as 5.998  kr.

90x200 cm

90x200 cm.

Mayan Latex

Skummadras
4.83333 star rating (24) total reviews

As low as 5.999  kr.

120x200 cm

120x200 cm.

Mayan Latex

Skummadras
4.83333 star rating (24) total reviews

As low as 6.799  kr.

140x200 cm

140x200 cm.

Mayan Latex

Skummadras
4.53846 star rating (13) total reviews

As low as 6.999  kr.

160x200 cm

160x200 cm.

Mayan Latex

Skummadras
4.83333 star rating (24) total reviews

As low as 9.799  kr.

180x200 cm

180x200 cm.

Mayan Latex

Skummadras
3.5 star rating (8) total reviews

As low as 9.999  kr.

180x210 cm

180x210 cm.

Mayan Latex

Skummadras
4.53846 star rating (13) total reviews

As low as 10.499  kr.

Skummadrasser med fokus på kvalitet og komfort

Hos Bedre Nætter fører vi udelukkende skummadrasser af høj kvalitet. Klassiske skummadrasser med en kerne af koldskum giver hverken et højt niveau af støtte eller komfort, og flere er simpelthen af decideret ringe kvalitet. Derfor har vi hos Bedre Nætter besluttet udelukkende at fokusere på andre og bedre skum former end dem du finder i de gængse modeller. Vi har især valgt at have skummadrasser af latex i vores sortiment. Dette valg har vi truffet, fordi latex som materiale er særdeles velegnet i skummadrasser.

Latex er et naturligt elastisk materiale, hvilket betyder at du på en sådan madras vil får en personligt defineret støtte, uanset din liggeposition eller kropsbygninger. Det fungerer således, at des mere vægt der ligges på skummadrassen, des mere skubber madrassen tilbage. De steder, hvor din krop er tungest når du ligger ned vil derfor blive aflastet mest. Det kan eksempelvis være ved skuldrene eller hoften, og disse trykpunkter, som er unikke for hver enkelt person, støttes på denne måde både individuelt og særdeles omfattende.

Skummadrasser med tilpasset støtte

Latex skummadrasser yder em progressiv støtte, og tillader derved en høj grad af bevægelighed, idet de ikke formes af din kropsvarme, som eksempelvis Memory Foam-madrasser gør. Skummadrasser af latex er særligt gode til at aflede varme, fugt og sved, og dette garanterer dig en konstant behagelig temperatur i din seng. Dette betyder samtidig, at skummadrassen holder sig ren og frisk i mange år fremover. Du vil opleve, at en skummadras af latex tager omhyggeligt hensyn til din krop og din liggeposition, og at den vil gøre dette i mange år fremover. Så med andre ord, er en skummadras af latex, din aller bedste mulighed - når du har din nattesøvn som første prioritet.

Hvilken skummadras er den rette for dig?

Står du og overvejer valget mellem en springmadras og en skummadras, så skal du blandt andet have din vægt i mente. Hvis du vejer over 95 kilo, så vil du oftest være bedst tjent med springmadrassen, hvor fjedrene kan blive væsentligt fastere og dermed give dig en bedre komfort. Vejer du under 95 kilo, så vil fastheden i en skummadras næsten altid være mest fordelagtig.

Skummadrasser af latex har ikke blot en meget lang levetid, men også et enormt højt komfortniveau. Det er således ikke kun baggrunden for produktet som er interessant, men i endnu højere grad komforten du oplever ved materialet - naturlig latex er ikke bare behageligt, men helt enormt komfortabelt at ligge på. At den naturlige latex, som bruges i alle vores skummadrasser, herudover også er fugtafledende, langtidsholdbart og fantastisk til følsom hud gør ikke skummadrasser af latex mindre interessant.

Vore skummadrasser kommer i et væld af forskellige størrelser, så du kan finde lige netop den, der passer til din seng.

Søger du en billig skummadras? Hos os er de altid på 'tilbud'

Hos Bedre Nætter forstår vi vigtigheden af at finde en god skummadras til en overkommelig pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor tilbyder vi en attraktiv løsning, som tilgodeser netop dette behov - nemlig fast lav pris.

Selvom vi ikke kører tilbud på vores skummadrasser, kan vi stolt sige, at vi altid tilbyder en billig skummadras i vores sortiment. Dette betyder, at du ikke behøver at vente på et tilbud eller holde øje med udsalg for at få en god pris på en af vores mange skummadrasser.

  • Skummadrasser er meget elastiske og følger kroppens konturer til punkt og prikke, hvorfor de giver god støtte og komfort. De er også ideelle til justerbare senge, da de også følger sengens bevægelser.

  • Vi anbefaler at vælge en skummadras af latex, da det er et ekstremt elastisk materiale, der også leder varme og fugt væk fra kroppen. Madrassen vil derfor forblive tør og tempereret hele natten.