• iconPrisgaranti
  • iconGratis Fragt

Skummadrasser

12 vare(r)
12 vare(r)

Skummadras

 

Hos Bedre Nætter fører vi udelukkende skummadrasser af høj kvalitet. Klassiske skummadrasser med en kerne af koldskum giver hverken et højt niveau af støtte eller komfort, og flere er simpelthen af decideret ringe kvalitet. Derfor har vi hos Bedre Nætter besluttet udelukkende at fokusere på andre og bedre skumformer end dem du finder i de gængse modeller. 

Vi har især valgt at føre latex-madrasser. Dette valg har vi truffet, fordi latex som materiale er særdeles velegnet i madrasser. Latex er et elastisk materiale, hvilket betyder at du på en sådan madras vil får en personligt defineret støtte, afhængigt af hvordan du placerer din vægt på madrassen. Det fungerer således, at des mere vægt der ligges på madrassen, des mere skubber madrassen tilbage. De steder, hvor din krop er tungest når du ligger ned vil derfor blive aflastet mest. Det kan eksempelvis være ved skuldrene eller hoften, og disse trykpunkter, som er unikke for hver enkelt person, støttes på denne måde individuelt og særdeles godt. 

Latex-skummadrasser tillader desuden en høj grad af bevægelighed, idet de ikke formes af din kropsvarme som eksempelvis Memory Foam-madrasser gør det. Man synker ned i madrasser der formes af kropsvarme, og selvom dette også har sine fordel, så betyder det, at man kommer til at ligge i et aftryk af sin krop, og derfor får sværere ved at bevæge sig. Dette undgås med en latex-madras, og derfor er der god grund til at vælge en latex-madras, hvis du sætter pris på din bevægelighed. Latex-skummadrasser er desuden noget bedre til at aflede din kropsvarme en Memory Foam-madrasser, og dette er endnu en god grund til at vælge netop denne type madras. 

Hvis du har en elevationsseng, så er det også oplagt at bruge en skummadras i denne – elasticiteten bevirker nemlig, at den følger bevægelserne i elevationsbunden helt perfekt. Ved at bruge en skummadras udnytter du dermed bedst elevationsdelen af din seng, samtidig med at du får den helt rigtige komfort fra din madras. Står du og overvejer valget mellem en springmadras og en skummadras, så skal du blandt andet have din vægt in mente. Hvis du vejer over 95 kilo, så vil du oftest være bedst tjent med springmadrassen, hvor fjedrene kan blive væsentligt fastere og dermed give dig en bedre komfort. Vejer du under 95 kilo, så vil fastheden i en skummadras typisk være mest fordelagtigt. 

Hvis du er i tvivl om hvad der er det rigtige valg for netop dig, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os, enten i chatten, pr. mail eller over telefonen, så står vi klar til at vejlede dig i købet af den perfekte seng.