Skummadras 140x200

Skummadras 140x200
View as Grid List

1 Produkt

per page
  1. Latex AEGIS
    Latex AEGIS - 140x200 cm.

    As low as 4.499,00 kr.

    eller 450 kr. - pr. md. i 10 mdr.
    Leveringstid 20-30 hverdage
View as Grid List

1 Produkt

per page

Skummadras 140x200

Hvis du har brug for en ny madras i størrelsen 140x200, så kan vi hos Bedre Nætter varmt anbefale en skummadras. På en skummadras får du en sund nattesøvn og en helt unik støtte. Skummadrasser er især gavnlige for folk med ryg- og lændeproblemer, hvorfor det absolut kan anbefales at investere i denne madras, hvis du tendens til denne type problemer. Skummadrasser giver en elastisk støtte, og netop derfor passer de fremragende til folk med rygsmerter eller til de, som ønsker en sund, ergonomisk liggeposition. Skummadrassens elastiske støtte fungerer således, at du støttes nøjagtigt hvor du vejer mest. Madrassen skubber tilbage alt efter din vægt, hvilket betyder at dine trykpunkter aflastes i langt højere grad end ved andre madrasser. Trykpunkter er eksempelvis ved nakke, skuldre, lænd og andre steder hvor din vægt centreres. En god skummadras er ikke blot behagelig at ligge i, men den yder dig også en sund støtte og giver dig en korrekt liggeposition. Hver eneste nat.

Når du køber en skummadras, bør du altid være opmærksom på kvaliteten. Du kender garanteret de skummadrasser af tvivlsom kvalitet, som man finder på lejrskoler og lignende. Disse består af en død, gul skum som ikke yder nogen nævneværdig støtte. Denne skum, kaldet koldskum, findes stadig i mange madrasser, og derfor bør du altid undersøge kvaliteten af din skummadras, før du handler. Hos Bedre Nætter accepterer vi ikke madrasser af koldskum, da kvaliteten er så lav. Du finder aldrig en sådan madras i vores sortiment. Vi garanterer, at du hos Bedre Nætter altid vil få en skummadras af høj kvalitet og med sunde, søvnforbedrende egenskaber. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten.

Hos Bedre Nætter har vi besluttes os for udelukkende at føre andre og bedre skumformer, end dem du finder i de gængse modeller. Skummadrasserne i vores sortiment er af en stærk, sund og solid kvalitet med lang levetid og et særdeles højt komfortniveau. Vores skummadrasser kan gøre underværker for din nattesøvn, og hvis du søger en madras i størrelsen 140x200, så vil vi på det varmeste anbefale en skummadras. Hvis du har spørgsmål til vores skummadrasser, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på chatten, over telefonen eller lige når du har lyst på vores mailadresse kontakt@bedrenætter.dk.