Skummadras 160x200

Skummadras 160x200
View as Grid List

2 Produkter

per page
 1. Latex AEGIS
  Latex AEGIS - 160x200 cm.

  As low as 5.499,00 kr.

  eller 550 kr. - pr. md. i 10 mdr.
  Leveringstid 20-30 hverdage
 2. Mayan Latex
  Mayan Latex - 160x200 cm.

  As low as 6.998,00 kr.

  eller 700 kr. - pr. md. i 10 mdr.
  Leveringstid 12-20 hverdage
View as Grid List

2 Produkter

per page

Skummadras 160x200

Hvis du skal bruge en ny madras, så vil vi anbefale dig at overveje en skummadras. Skummadrasser gavner dig især hvis du har ryg- eller lændeproblemer, idet denne type madras yder en nænsom og omfattende støtte. Helt konkret vil du opleve, at vores skummadrasser giver dig en jævn støtte, og derfor støttes du nøjagtigt, hvor du har allermest brug for det.

Der er stor forskel på billige skummadrasser og skummadrasser i den bedre ende. Hvad angår skummadrasser kan det virkelig betale sig, at betale en lidt højere pris. Du kender garanteret den gule, døde skum som findes i mange lejrskole-madrasser. Disse forhandles desværre stadigvæk mange steder, og derfor er det vigtigt at være opmærksom, når du handler. Hos Bedre Nætter garanterer vi, at alle vores skummadrasser er af den højeste kvalitet. Vi har valgt investere i nyere og bedre skumformer, end dem du finder i de gængse modeller, og derfor er vores skummadrasser er udelukkende bygget op med latex- eller memory skum-kerner.

Hvilken skum der er bedst for dig, afhænger af dine præferencer. Vores to varianter, latex og memory skum, har på hver sin måde deres fordele. Latexkernen yder en elastisk støtte, hvilket betyder at dine trykpunkter minimeres. Trykpunkter er de steder på din krop, hvor vægten centreres, eksempelvis skuldre, nakke og lænd. Disse steder aflastes betragteligt, og din nattesøvn forbedres. Memory skum bruger din kropstemperatur til at forme sig, og aflaster således også dine trykpunkter. Memory skum har dog en tendens til at blive varmt, og derfor bør du vælge latexkernen, hvis du har en tendens til varme nætter. Vi ved, at en god skummadras vil gøre underværker for din nattesøvn. Hvis du har spørgsmål, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os på chatten, over telefonen eller på vores mailadresse.