Skummadras 160x200

Med en skummadras i størrelsen 160x200 får du den perfekte madras til den lille dobbeltseng. Vores skummadrasser har en 100 % naturlig latexkerne, som giver dig personligt defineret støtte og bevægelsesfrihed under søvnen. Hos Bedre Nætter sætter vi en ære i at føre et nøje, men kvalitetssikkert udvalg, så du nemt kan finde en 160x200 skummadras.

160x200 cm

160x200 cm.

Mayan Latex

Skummadras
4.83333 star rating (24) total reviews

As low as 9.799  kr.

Skummadras 160x200

Hvis du skal bruge en ny skummadras i størrelsen 160x200, 180x200 eller 180x210, så er du det rigtige sted. Skummadrasser gavner dig især hvis du har ryg- eller lændeproblemer, idet denne type madras yder en nænsom og omfattende støtte. Helt konkret vil du opleve, at vores skummadrasser giver dig en jævn støtte, og derfor støttes du nøjagtigt, hvor du har allermest brug for det.

Der er stor forskel på billige skummadrasser og skummadrasser i den bedre ende. Hvad angår skummadrasser kan det virkelig betale sig, at betale en lidt højere pris. Du kender garanteret den gule, døde skum som findes i mange lejrskole-madrasser. Disse forhandles desværre stadigvæk mange steder, og derfor er det vigtigt at være opmærksom, når du handler. Hos Bedre Nætter garanterer vi, at alle vores skummadrasser er af den højeste kvalitet. Vi har valgt investere i nyere og bedre skumformer, end dem du finder i de gængse modeller, og derfor er vores skummadrasser er udelukkende bygget op med latex- eller komfortskum.

Hvilken skum der er bedst for dig, afhænger af dine præferencer. Vores to varianter, latex og komfortskum, har på hver sin måde deres fordele. Latexkernen yder en elastisk støtte, hvilket betyder at dine trykpunkter minimeres. Trykpunkter er de steder på din krop, hvor vægten centreres, eksempelvis skuldre, nakke og lænd. Disse steder aflastes betragteligt, og din nattesøvn forbedres. Komfortskum bruger din kropstemperatur til at forme sig, og aflaster således også dine trykpunkter. Komfortskum har dog en tendens til at blive varmt, og derfor bør du vælge latexkernen, hvis du har en tendens til varme nætter. Vi ved, at en god skummadras vil gøre underværker for din nattesøvn. Hvis du har spørgsmål, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os på chatten, over telefonen eller på vores mailadresse.

  • Skummadrasser 160x200 har den fordel, at de er utroligt elastiske, og derfor former de sig præcist efter kroppen. De giver dermed god støtte og komfort, og elasticiteten gør dem velegnede til elevationssenge 160x200.

  • Hvis du vil have en skummadras 160x200, der effektivt leder varme og fugt væk fra kroppen, bør du vælge en variant med en latexkerne. Latex er et åndbart materiale, og madrassen vil derfor forblive tempereret og tør hele natten.