Skummadras 160x200

Skummadras 160x200

1 Produkt

 1. Mayan Latex
  Mayan Latex - 160x200 cm.
  • Udviklet af BN Udviklet af BN
  • 100 dages prøve 100 dages prøve
  • Gratis ombytning Gratis ombytning
  • Svanemærket Svanemærket

  As low as 6.198,00 kr.

  eller 620 kr. - pr. md. i 10 mdr.
  Leveringstid 2-8 hverdage

1 Produkt

Skummadras 160x200

Hvis du skal bruge en ny madras, så vil vi anbefale dig at overveje en skummadras. Skummadrasser gavner dig især hvis du har ryg- eller lændeproblemer, idet denne type madras yder en nænsom og omfattende støtte. Helt konkret vil du opleve, at vores skummadrasser giver dig en jævn støtte, og derfor støttes du nøjagtigt, hvor du har allermest brug for det.

Der er stor forskel på billige skummadrasser og skummadrasser i den bedre ende. Hvad angår skummadrasser kan det virkelig betale sig, at betale en lidt højere pris. Du kender garanteret den gule, døde skum som findes i mange lejrskole-madrasser. Disse forhandles desværre stadigvæk mange steder, og derfor er det vigtigt at være opmærksom, når du handler. Hos Bedre Nætter garanterer vi, at alle vores skummadrasser er af den højeste kvalitet. Vi har valgt investere i nyere og bedre skumformer, end dem du finder i de gængse modeller, og derfor er vores skummadrasser er udelukkende bygget op med latex- eller memory skum-kerner.

Hvilken skum der er bedst for dig, afhænger af dine præferencer. Vores to varianter, latex og memory skum, har på hver sin måde deres fordele. Latexkernen yder en elastisk støtte, hvilket betyder at dine trykpunkter minimeres. Trykpunkter er de steder på din krop, hvor vægten centreres, eksempelvis skuldre, nakke og lænd. Disse steder aflastes betragteligt, og din nattesøvn forbedres. Memory skum bruger din kropstemperatur til at forme sig, og aflaster således også dine trykpunkter. Memory skum har dog en tendens til at blive varmt, og derfor bør du vælge latexkernen, hvis du har en tendens til varme nætter. Vi ved, at en god skummadras vil gøre underværker for din nattesøvn. Hvis du har spørgsmål, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os på chatten, over telefonen eller på vores mailadresse.

Hos Bedre Nætter får du altid

Produkter udviklet for bedre søvn, bygget fra bunden, af bæredygtige materialer der understøtter alle mulige kropstyper. For os er Bedre Nætter nemlig ikke blot et navn, men også et løfte.

 • 100 nætters prøve

  Prøv sengen hjemme i 100 dage. Hvis ikke du elsker den, henter vi den igen, og du får pengene tilbage. Helt simpelt.

 • Designet i Danmark

  Alle vores senge er udviklet af vores produktteam i Danmark. Produktionen foregår på nøje udvalgte fabrikker i Danmark og Belgien.

 • Sov sundt og grønt

  Vi prioriterer en bæredygtig produktion og naturlige materialer. Derfor er vores senge sunde for dig og vores jord.

 • Gratis ombytning

  Vi ombytter gratis fastheden i madrassen de første 100 dage. Din ombytningskerne bliver doneret til et velgørende formål.

 • Fantastisk Kundeservice

  Spørgsmål eller bekymring? Problemer med at vælge? Vores hold af søvn specialister sidder klar til at hjælpe dig fra 9-23 alle dage.

 • Gratis Levering

  Vi leverer altid gratis til din adresse. Har du brug for hjælp med opbæring, montering eller bortskaffelse, kan det vælges ved kassen.

 • 100 dages prøve100 dages prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering