Skummadras 180x210

1 Produkt

 1. Mayan Latex
  Mayan Latex - 180x210 cm.
  • Udviklet af BN Udviklet af BN
  • 100 dages prøve 100 dages prøve
  • Gratis ombytning Gratis ombytning
  • Svanemærket Svanemærket

  As low as 6.499,00 kr.

  eller 650 kr. - pr. md. i 10 mdr.
  Leveringstid 2-8 hverdage

1 Produkt

Skummadras 180x210

Hvis du leder efter en ny madras i størrelsen 180x210, så er det i høj grad værd at overveje en skummadras. Denne type madras yder en jævn og nænsom støtte, som du ikke finder i andre madrasser og netop derfor er vores skummadrasser særligt gode til folk med ryg- og lændeproblemer, idet denne type madras yder en nænsom og omfattende støtte. Helt konkret vil du opleve, at vores skummadrasser giver dig en jævn støtte, og derfor støttes du nøjagtigt hvor du har allermest brug for det. Skummadrassen er et oplagt valg til den, som ønsker en sund og ergonomisk korrekt liggeposition.

Hos Bedre Nætter er vi udelukkende online. Det betyder, at vi har sparet de fysiske butikker væk. I stedet har vi valgt at investere i kvalitetsmadrasser, og det kommer tydeligt til udtryk i vores sortiment af skummadrasser. Mange steder forhandler desværre stadig den døde, gule skum som du kender fra eksempelvis lejrskoler. Hos Bedre Nætter finder du aldrig denne type skummadras. Vi har besluttet os for udelukkende at føre nyere og meget bedre skumformer end dem, du finder i de gængse og gammeldags modeller. Moderne skummadrasser yder en unik støtte, og hos Bedre Nætter har vi valgt markedets bedste fyld og kerne.

Vi tilbyder to forskellige kernetyper, memory skum og latex. Memory skum bruger din kropsvarme til at forme sig. Din kropsvægt centrerer sig i såkaldte trykpunkter, som eksempelvis skuldre, nakke og lænd. Disse trykpunkter er samtidig de varmeste steder på din krop, hvorfor en memory skum-madras vil give dig en personlig støtte, og i høj grad aflaste dig hvor du har mest brug for. Madrasser af memory skum har dog en tendens til at blive ganske varme i løbet af natten, og derfor anbefaler vi som udgangspunkt vores kunder at vælge skummadras med en latexkerne. Grunden til dette er, at latex yder en elastisk støtte som følger din krops konturer og trykpunkter til perfektion. Latexkernen er desuden ventilerende og tillader dig en bevægelsesfrihed som du ikke vil få i en madras af memory skum.

Hvis du har spørgsmål til vores skummadrasser i størrelsen 180x210, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Det kan du gøre her på sidens chatfunktion, over telefonen eller på vores mailadresse kontakt@bedrenætter.dk.

Hos Bedre Nætter får du altid

Produkter udviklet for bedre søvn, bygget fra bunden, af bæredygtige materialer der understøtter alle mulige kropstyper. For os er Bedre Nætter nemlig ikke blot et navn, men også et løfte.

 • 100 nætters prøve

  Prøv sengen hjemme i 100 dage. Hvis ikke du elsker den, henter vi den igen, og du får pengene tilbage. Helt simpelt.

 • Designet i Danmark

  Alle vores senge er udviklet af vores produktteam i Danmark. Produktionen foregår på nøje udvalgte fabrikker i Danmark og Belgien.

 • Sov sundt og grønt

  Vi prioriterer en bæredygtig produktion og naturlige materialer. Derfor er vores senge sunde for dig og vores jord.

 • Gratis ombytning

  Vi ombytter gratis fastheden i madrassen de første 100 dage. Din ombytningskerne bliver doneret til et velgørende formål.

 • Fantastisk Kundeservice

  Spørgsmål eller bekymring? Problemer med at vælge? Vores hold af søvn specialister sidder klar til at hjælpe dig fra 9-23 alle dage.

 • Gratis Levering

  Vi leverer altid gratis til din adresse. Har du brug for hjælp med opbæring, montering eller bortskaffelse, kan det vælges ved kassen.

 • 100 dages prøve100 dages prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering