Skummadras 180x210

Med en 180x210 skummadras får du en madras, der passer til en dobbeltseng med ekstra længde. Når du køber en 180x210 skummadras hos os, er du garanteret personligt defineret støtte og et langtidsholdbart produkt. Hos Bedre Nætter sætter vi en ære i at føre et nøje udvalg, hvor kvaliteten er i høj, men priserne skarpe, så du nemt kan finde en skummadras i størrelsen 180x210, der passer til dig.

180x210 cm

180x210 cm.

Mayan Latex

Skummadras
4.53846 star rating (13) total reviews

As low as 10.499  kr.

Skummadras 180x210

Hvis du leder efter en ny madras i størrelsen 180x210, så er det i høj grad værd at overveje en skummadras. Denne type madras yder en jævn og nænsom støtte, som du ikke finder i andre madrasser og netop derfor er vores skummadrasser særligt gode til folk med ryg- og lændeproblemer, idet denne type madras yder en nænsom og omfattende støtte. Helt konkret vil du opleve, at vores skummadrasser giver dig en jævn støtte, og derfor støttes du nøjagtigt hvor du har allermest brug for det. Skummadrassen er et oplagt valg til den, som ønsker en sund og ergonomisk korrekt liggeposition.

Hos Bedre Nætter er vi udelukkende online. Det betyder, at vi har sparet de fysiske butikker væk. I stedet har vi valgt at investere i kvalitetsmadrasser, og det kommer tydeligt til udtryk i vores sortiment af skummadrasser. Mange steder forhandler desværre stadig den døde, gule skum som du kender fra eksempelvis lejrskoler. Hos Bedre Nætter finder du aldrig denne type skummadras. Vi har besluttet os for udelukkende at føre nyere og meget bedre skumformer end dem, du finder i de gængse og gammeldags modeller. Moderne skummadrasser yder en unik støtte, og hos Bedre Nætter har vi valgt markedets bedste fyld og kerne.

Vi tilbyder to forskellige kernetyper, komfortskum og latex. Komfortskum bruger din kropsvarme til at forme sig. Din kropsvægt centrerer sig i såkaldte trykpunkter, som eksempelvis skuldre, nakke og lænd. Disse trykpunkter er samtidig de varmeste steder på din krop, hvorfor en Komfortskum-madras vil give dig en personlig støtte, og i høj grad aflaste dig hvor du har mest brug for. Madrasser af komfortskum har dog en tendens til at blive ganske varme i løbet af natten, og derfor anbefaler vi som udgangspunkt vores kunder at vælge skummadras med en latexkerne. Grunden til dette er, at latex yder en elastisk støtte som følger din krops konturer og trykpunkter til perfektion. Latexkernen er desuden ventilerende og tillader dig en bevægelsesfrihed som du ikke vil få i en madras af komfortskum.

Hvis du har spørgsmål til vores skummadrasser i størrelsen 180x210, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Det kan du gøre her på sidens chatfunktion, over telefonen eller på vores mailadresse kontakt@bedrenætter.dk.

  • Det gode ved skummadrasser 180x210 er, at de er meget elastiske og dermed formes naturligt efter kroppen. De giver således både god støtte og komfort, og elasticiteten gør dem velegnede til elevationssenge 180x210.

  • Vi anbefaler at vælge en skummadras af latex, da det er et ekstremt elastisk materiale, der også leder varme og fugt væk fra kroppen. Madrassen vil derfor forblive tør og tempereret hele natten.