Skummadras 80x200

Skummadras 80x200
View as Grid List

2 Produkter

per page
 1. Latex AEGIS
  Latex AEGIS - 80x200 cm.

  As low as 2.899,00 kr.

  eller 290 kr. - pr. md. i 10 mdr.
  Leveringstid 20-30 hverdage
 2. Mayan Latex
  Mayan Latex - 80x200 cm.

  As low as 3.998,00 kr.

  eller 400 kr. - pr. md. i 10 mdr.
  Leveringstid 12-20 hverdage
View as Grid List

2 Produkter

per page

Skummadras 80x200

En skummadras kan være ideel til dig med rygproblemer. Skummadrasser yder en skånsom støtte, som du ikke får i en madras med fjedre. Hos Bedre Nætter fører vi især skummadrasser af latex, idet latex er et elastisk materiale som giver en personligt defineret støtte. Hvis du har rygproblemer, eller andre skavanker, så vil en skummadras af latex tilpasse sig din vægt og kropsbygning. Elasticiteten i madrassen aflaster dig hvor du vejer mest, hvilket betyder at dine trykpunkter minimeres. Trykpunkter er de steder hvor du irriteres i løbet af natten, og som tvinger dig til at vågne op og justere din position i løbet af natten. Det undgår du med en kvalitetsskummadras.

Skummadrasser er i den eksklusive ende af skalaen, og der er større spring i kvalitet af skummadrasser, end der er ved almindelige spring- og boxmadrasser. Vi kender alle de helt klassiske skummadrasser fra lejrskoler og lignende, hvor skumkernen i madrassen er en gullig, død skum, som ikke giver din krop nogen form for komfort eller støtte. Denne type skum finder du i mange billige skummadrasser, men aldrig hos Bedre Nætter. Vi har besluttet udelukkende at fokusere på andre og bedre skumformer end dem du finder i de gængse modeller.

Vores skummadrasser tilpasser sig dine behov, og garanterer bevægelsesfrihed. Dine trykpunkter mindskes, og samtidig tillader madrassens elasticitet at du kan bevæge dig nemt og frit hele natten. Gode skummadrasser er ikke bare behagelige at ligge på, de er helt enormt behagelige. Det kan klart anbefales at investere i en ordentlig skummadras.

Bedre Nætter elsker latex

Hvis du ser på vores udvalg, så spænder det bredt - men den klare fokus er på latex. Latex er et materiale der typisk udvindes fra gummitræer, hvorefter det bruges til at fremstille madrasser på grund af latexens meget særegne elastiske egenskaber. Det betyder, at latexmadrasser støtter dig hvor du vejer mest. Oplevelsen af at sove på en skummadras med latex kan sammenlignes med vandsenge, hvor du får en effekt med det samme du placerer dig på sengen.

Hos Bedre Nætter anbefaler vi, at man investerer i en topmadras sammen med sin skummadras. En god topmadras samarbejde med din skummadras, således at du får den behagelige støtte fra skummadrassen, alt imens topmadrassen tager langt størstedelen af slitagen. Det er naturligvis billigere at udskifte en topmadras fremfor en skummadras, og derfor anbefaler vi denne konstellation.

Hvis du har spørgsmål til vores skummadrasser i størrelsen 80x200, så er du altid velkommen til at kontakte os, en på vores mailadresse kontakt@bedrenætter.dk, over telefonen eller direkte på chatten her på siden.