KÆMPE JANUARUDSALG - OP TIL 64%

Skummadras 80x200

Med en 80x200 skummadras får du lige nøjagtig den plads, du skal bruge for at sove godt om natten, hvis du sover alene. Hos Bedre Nætter sætter vi en ære i at kunne tilbyde dig en 80x200 skummadras i allerhøjeste kvalitet til den allerbedste pris. Derfor har vi et nøje udvalg, der gør det nemt at finde en skummadras i størrelsen 80x200.

Mayan Latex

Mayan Latex - 80x200 cm.

 • Udviklet af BN Udviklet af BN
 • 100 dages prøve 100 dages prøve
 • Gratis ombytning Gratis ombytning
 • Svanemærket Svanemærket

As low as 5.998,00 kr.

Se produkt
Leveringstid 8-15 hverdage
Vælg størrelse

1 Produkt

 1. Mayan Latex
  DK, NO - Fast Lav Pris
  Mayan Latex ‐ Skummadras 80x200
  • Udviklet af BN Udviklet af BN
  • 100 dages prøve 100 dages prøve
  • Gratis ombytning Gratis ombytning
  • Svanemærket Svanemærket

  As low as 5.998,00 kr.

  Se produkt
  Leveringstid 8-15 hverdage

1 Produkt

Skummadras 80x200

En skummadras kan være ideel til dig med rygproblemer. Skummadrasser yder en skånsom støtte, som du ikke får i en madras med fjedre. Hos Bedre Nætter fører vi især skummadrasser af latex, idet latex er et elastisk materiale som giver en personligt defineret støtte. Hvis du har rygproblemer, eller andre skavanker, så vil en skummadras af latex tilpasse sig din vægt og kropsbygning. Elasticiteten i madrassen aflaster dig hvor du vejer mest, hvilket betyder at dine trykpunkter minimeres. Trykpunkter er de steder hvor du irriteres i løbet af natten, og som tvinger dig til at vågne op og justere din position i løbet af natten. Det undgår du med en kvalitetsskummadras.

Skummadrasser er i den eksklusive ende af skalaen, og der er større spring i kvalitet af skummadrasser, end der er ved almindelige spring- og boxmadrasser. Vi kender alle de helt klassiske skummadrasser fra lejrskoler og lignende, hvor skumkernen i madrassen er en gullig, død skum, som ikke giver din krop nogen form for komfort eller støtte. Denne type skum finder du i mange billige skummadrasser, men aldrig hos Bedre Nætter. Vi har besluttet udelukkende at fokusere på andre og bedre skumformer end dem du finder i de gængse modeller.

Vores skummadrasser tilpasser sig dine behov, og garanterer bevægelsesfrihed. Dine trykpunkter mindskes, og samtidig tillader madrassens elasticitet at du kan bevæge dig nemt og frit hele natten. Gode skummadrasser er ikke bare behagelige at ligge på, de er helt enormt behagelige. Det kan klart anbefales at investere i en ordentlig skummadras.

Bedre Nætter elsker latex

Hvis du ser på vores udvalg, så spænder det bredt - men den klare fokus er på latex. Latex er et materiale der typisk udvindes fra gummitræer, hvorefter det bruges til at fremstille madrasser på grund af latexens meget særegne elastiske egenskaber. Det betyder, at latexmadrasser støtter dig hvor du vejer mest. Oplevelsen af at sove på en skummadras med latex kan sammenlignes med vandsenge, hvor du får en effekt med det samme du placerer dig på sengen.

Hos Bedre Nætter anbefaler vi, at man investerer i en topmadras sammen med sin skummadras. En god topmadras samarbejde med din skummadras, således at du får den behagelige støtte fra skummadrassen, alt imens topmadrassen tager langt størstedelen af slitagen. Det er naturligvis billigere at udskifte en topmadras fremfor en skummadras, og derfor anbefaler vi denne konstellation.

Hvis du har spørgsmål til vores skummadrasser i størrelsen 80x200, så er du altid velkommen til at kontakte os, en på vores mailadresse [email protected]ætter.dk, over telefonen eller direkte på chatten her på siden.

 • Skummadrasser 80x200 er utroligt elastiske og følger derfor din krop til punkt og prikke. De giver dermed meget god støtte og komfort og er ideelle til justerbare senge 80x200, da de også følger sengens bevægelser.

 • Vi anbefaler at vælge en skummadras af latex, da det er et ekstremt elastisk materiale, der også leder varme og fugt væk fra kroppen. Madrassen vil derfor forblive tør og tempereret hele natten.

Hos Bedre Nætter får du altid

Produkter udviklet for bedre søvn, bygget fra bunden, af materialer der understøtter alle mulige kropstyper. For os er Bedre Nætter nemlig ikke blot et navn, men også et løfte.

 • 100 nætters prøve

  Prøv sengen hjemme i 100 dage. Hvis ikke du elsker den, henter vi den igen, og du får pengene tilbage. Helt simpelt.

 • Designet i Danmark

  Alle vores senge er udviklet af vores produktteam i Danmark. Produktionen foregår på nøje udvalgte fabrikker i Danmark og Belgien.

 • Sov sundt

  Vi prioriterer naturlige materialer, der er sunde for dig og din krop.

 • Gratis ombytning

  Vi ombytter gratis fastheden i madrassen de første 100 dage. Din ombytningskerne bliver doneret til et velgørende formål.

 • Fantastisk Kundeservice

  Spørgsmål eller bekymring? Problemer med at vælge? Vores hold af søvn specialister sidder klar til at hjælpe dig fra 9-23 alle dage.

 • Gratis Levering

  Vi leverer altid gratis til din adresse. Har du brug for hjælp med opbæring, montering eller bortskaffelse, kan det vælges ved kassen.

 • 100 nætters prøve
 • Unikke senge
 • Gratis levering