Skummadras 80x200

Med en 80x200 skummadras får du lige nøjagtig den plads, du skal bruge for at sove godt om natten, hvis du sover alene. Hos Bedre Nætter sætter vi en ære i at kunne tilbyde dig en 80x200 skummadras i allerhøjeste kvalitet til den allerbedste pris. Derfor har vi et nøje udvalg, der gør det nemt at finde en skummadras i størrelsen 80x200.

80x200 cm

80x200 cm.

Mayan Latex

Skummadras
4.53846 star rating (13) total reviews

As low as 5.998  kr.

Skummadras 80x200

En skummadras kan være ideel til dig med rygproblemer. Skummadrasser yder en skånsom støtte, som du ikke får i en madras med fjedre. Hos Bedre Nætter fører vi især skummadrasser af latex, idet latex er et elastisk materiale som giver en personligt defineret støtte. Hvis du har rygproblemer, eller andre skavanker, så vil en skummadras af latex tilpasse sig din vægt og kropsbygning. Elasticiteten i madrassen aflaster dig hvor du vejer mest, hvilket betyder at dine trykpunkter minimeres. Trykpunkter er de steder hvor du irriteres i løbet af natten, og som tvinger dig til at vågne op og justere din position i løbet af natten. Det undgår du med en kvalitetsskummadras.

Skummadrasser er i den eksklusive ende af skalaen, og der er større spring i kvalitet af skummadrasser, end der er ved almindelige spring- og boxmadrasser. Vi kender alle de helt klassiske skummadrasser fra lejrskoler og lignende, hvor skumkernen i madrassen er en gullig, død skum, som ikke giver din krop nogen form for komfort eller støtte. Denne type skum finder du i mange billige skummadrasser, men aldrig hos Bedre Nætter. Vi har besluttet udelukkende at fokusere på andre og bedre skumformer end dem du finder i de gængse modeller.

Vores skummadrasser tilpasser sig dine behov, og garanterer bevægelsesfrihed. Dine trykpunkter mindskes, og samtidig tillader madrassens elasticitet at du kan bevæge dig nemt og frit hele natten. Gode skummadrasser er ikke bare behagelige at ligge på, de er helt enormt behagelige. Det kan klart anbefales at investere i en ordentlig skummadras. Vi har skummadras i mange forskellige størrelser som 80x200, 90x200 og til enkeltmandssenge.

Bedre Nætter elsker latex

Hvis du ser på vores udvalg, så spænder det bredt - men den klare fokus er på latex. Latex er et materiale der typisk udvindes fra gummitræer, hvorefter det bruges til at fremstille madrasser på grund af latexens meget særegne elastiske egenskaber. Det betyder, at latexmadrasser støtter dig hvor du vejer mest. Oplevelsen af at sove på en skummadras med latex kan sammenlignes med vandsenge, hvor du får en effekt med det samme du placerer dig på sengen.

Hos Bedre Nætter anbefaler vi, at man investerer i en topmadras sammen med sin skummadras. En god topmadras samarbejde med din skummadras, således at du får den behagelige støtte fra skummadrassen, alt imens topmadrassen tager langt størstedelen af slitagen. Det er naturligvis billigere at udskifte en topmadras fremfor en skummadras, og derfor anbefaler vi denne konstellation.

Hvis du har spørgsmål til vores skummadrasser i størrelsen 80x200, så er du altid velkommen til at kontakte os, en på vores mailadresse kontakt@bedrenætter.dk, over telefonen eller direkte på chatten her på siden.

  • Skummadrasser 80x200 er utroligt elastiske og følger derfor din krop til punkt og prikke. De giver dermed meget god støtte og komfort og er ideelle til justerbare senge 80x200, da de også følger sengens bevægelser.

  • Vi anbefaler at vælge en skummadras af latex, da det er et ekstremt elastisk materiale, der også leder varme og fugt væk fra kroppen. Madrassen vil derfor forblive tør og tempereret hele natten.