Skummadras 90x200

En skummadras i størrelsen 90x200 er ideel til dig, der sover alene, men som allerede har en sengeramme. Med en af vores skummadrasser i sengen får du skånsom, men personligt defineret støtte. Hos Bedre Nætter sætter vi en ære i at have et nøje udvalg af skummadrasser i høj kvalitet, men til en skarp pris, så du nemt kan finde en skummadras i størrelsen 90x200, der matcher dig.

90x200 cm

90x200 cm.

Mayan Latex

Skummadras
4.83333 star rating (24) total reviews

As low as 5.999  kr.

Skummadras 90x200

Hos Bedre Nætter forhandler vi et bredt udvalg af førsteklasses skummadrasser. En ægte skummadras i størrelsen 90x200 af højste kvalitet kan forbedre din nattesøvn betragteligt. Det kræver blot, at du holder dig fra de billige, gammeldags skummadrasser og er opmærksom på, at din nye madras er af høj kvalitet. Hvis du ser på de klassiske gammeldags skummadrasser, så var det primært en død skum der blev brugt i disse. Død skum tilpasser sig ikke din liggeposition og yder derfor ikke nogen reel støtte, hvorfor du ikke får megen komfort ud af en sådan madras. Tiderne har ændret sig, og hos Bedre Nætter har vi har besluttet os for udelukkende at fokusere på andre og bedre skumformer, end dem du finder i de gængse modeller.

En skummadras kan sagtens være af høj kvalitet og gøre underværker for din nattesøvn. Skummadrasser er steget kraftigt i popularitet i de seneste år, blandt andet fordi madrasserne har en gavnlig effekt på folk med rygproblemer. Skummadrasser kan være ideelle hvis du har rygproblemer, fordi madrasserne tilpasser dig din personlige liggeposition og tillader en høj grad af bevægelsesfrihed.

Der findes grundlæggende to skumtyper, latex og komfortskum. Her hos Bedre Nætter har vi også valgt at fokusere på disse to typer af skummadrasser, da du får en klart bedre støtte og komfort med disse skumtyper sammenlignet med almindelig skum. Der er en klar forskel mellem de to varianter, idet latex er et elastisk produkt. Det betyder, at en latexmadras giver sig efter din vægt og presset det modtager, hvorimod komfortskum foam bruger din kropsvarme til at forme sig.

Populære latexmadrasser

Den mest populære skummadras vi forhandler er dog klart Latex. Komfortskum bruger din varme til at forme sig, og derfor har denne type skummadras en tendens til at blive ganske varm i løbet af natten. En skummadras af latex ventilerer i langt højere grad end en skummadras af komfortskum, og derfor anbefaler vi kun skummadras af komfortskum til de af vores kunder, som ikke har en tendens til at få det varmt om natten. Skummadrasser af latex har dog en åndbarhed, som gør at denne type skummadras er meget langtidsholdbare. En sund skummadras af latex bidrager således til et sundt klima i soveværelset.

Vi anbefaler desuden, at man investerer i en medfølgende topmadras når man køber skummadras. Topmadrassen vil samarbejde med skummadrassen, således at du får alle skummadrassens aflastende kvaliteter, imens topmadrassen tager al slitagen. Det kan vi kun anbefale.

Hvis du har spørgsmål til vores skummadrasser i størrelsen 90x200, til vores topmadrasser eller hvilket som helst andet af vores produkter, så er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre direkte på vores chat, over mail eller på telefonen, hvor vores dygtige medarbejdere er klar til at hjælpe dig.

  • Skummadrasser 90x200 er meget fleksible og følger derfor kroppens former til punkt og prikke. De giver således både god støtte og komfort, og de er også ideelle til elevationssenge 90x200.

  • Det tilrådes at vælge en skummadras 90x200 med en kerne af latex. Latex er et ekstremt elastisk materiale, der også afleder varme og fugt fra kroppen, så madrassen forbliver tør og tempereret.