Sengeborde

Hos Bedre Nætter finde du både væghængte og stående sengeborde. Alle vores sengeborde kommer med skuffer, så du har mulighed for alt det opbevare alt det, som kan være rart at have indenfor en armslængde fra sengen. Alle vores sengeborde er danskproducerede i gode råvarer, der er din garanti for et tidløst design og høj kvalitet.

Aros Sengebord - Sort

Senge Tilbehør
5 star rating (5) total reviews
599  kr.

Sengebord

Hos Bedre Nætter finder du et udvalg af danskproducerede kvalitets sengeborde. Alle modeller er produceret i gode råvarer, som giver en lang holdbarhed, og samtidig er der kælet for detaljerne i hver enkelt model, vi mener modellerne passer perfekt ind i det skandinaviske look og tidens mode. 

Et sengebord eller natbord er oplagt til at have ved siden af din seng, hvor du ofte skal have noget at ligge dine ting på mens du sover. Vi ser ofte at folk benytter sengebordet til at ligge deres mobil på til opladning, en bog man læser indne man går i seng, læsebriller eller måske et glas vand hvis man bliver tørstig i løbet af natten. Uanset hvad du vælger at bruge dit sengebord til, så har vi modeller som kan matche dine behov. 

Materialerne i sengebordene matcher også mange af vores sengegavle som dermed gør du kan holde en stilren linje i dit soveværelse. Når du køber en seng her hos Bedre Nætter, så kan vi godt give dig en skarp pris på tillkøb som disse produkter, du skal derfor ikke være bange for at kontakte os i den forbindelse. 

Levering af Sengeborde

Leveringen af sengeborde afhænger af om du køber dem sammen med en seng eller alene. Når du bestiller sengeborde alene, så bliver de leveret med GLS, her sender vi dig et trackingnummer så snart varen afgår fra vores lager. Hvis du køber den sammen med en seng, så vil den blive leveret via kurer hvor vores fragtfirma ringer og aftaler leveringsdato med dig så snart vi har booket forsendelsen til at være klar fra vores lager. 

  • Et sengebord er oplagt til at have ved siden af din seng, så du kan lægge forskellige derpå, som du enten bruger, inden du sover, eller når du står op. Det kan bl.a. være mobil, en bog, læsebriller eller et glas vand og lignende.

  • Hos Bedre Nætter kan du købe sengeborde i god kvalitet til en skarp pris. Sengebordene er produceret af gode materialer, som også matcher mange af vores sengegavle, så du kan holde en stilren linje i dit soveværelse.