Latex Topmadrasser

Latex topmadras

Når du skal købe ny topmadras, er det en god idé at læse denne guide først. Med så mange forskellige typer topmadrasser til rådighed kan det være udfordrende at finde ud af, hvilken en der passer bedst til dine individuelle behov og præferencer. Det er netop derfor, vi ønsker at give dig et klarere billede, så du kan være helt sikker på, at du får den rigtige topmadras, når du handler hos Bedre Nætter.

Latex er et naturligt materiale, og det gør denne type topmadras til et ideelt valg for allergikere. 'Mayan' er en fremragende model i denne henseende. Denne topmadras er populær fordi den er lavet af 100% organisk latex, hvilket er usædvanligt i en industri, hvor mange topmadrasser er en blanding af syntetisk latex og naturlatex. Latexmadrasser har generelt en fastere følelse end madrasser af memory skum, og de er også mere ventilerende og åndbare.

Derfor vil vi typisk anbefale en latex-topmadras, medmindre du har en udtalt præference for skum.

Hos Bedre Nætter tilbyder vi et bredt udvalg af topmadrasser til ethvert behov. Du kan se hele vores sortiment ved at følge dette link.

Elastisk skum - progressiv komfort

Latex er en elastisk skum, som yder en progressiv komfort. Det vil sige, at latexkernen skubber tilbage og dermed gør det lettere at vende sig i sengen. Det betyder ydermere, at madrassen tilpasser sig din vægt og trykpunkter, og skubber tilbage hvor du vejer mest. På den måde får du altid en personligt tilpasset støtte og liggeposition i en god latex-topmadras. Latex er som sagt væsentligt mere åndbart og ventilerende end skumtyper som memory skum, og dette giver desuden madrassen en længere levetid. Madrassen afleder fugt, og på denne måde holder den sig nemmere ren end madrasser af eksempelvis memory skum.

Hos Bedre Nætter anbefaler vi således altid at man gør brug af en topmadras, da denne både forhøjer komforten i sengen betragteligt, men ligeledes skåner sengen og sikrer en længere levetid på møblet. Det er væsentligt billigere at udskifte end topmadras end det er at udskifte selve sengen, og derfor vil det altid være en fordel at investere i en topmadras. Betrækket kan desuden aftages og vaskes på vores topmadrasser, hvilket sikrer en frisk madras og et sundt søvnmiljø i mange år fremover.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores topmadrasser af latex, så kontakt os med det samme i livechatten i højre side af din skærm. Her sidder vores dygtige medarbejdere klar til at besvare alle din spørgsmål. Du kan ligeledes kontakte os på telefonnummeret 71 99 31 71, eller døgnet rundt på vores mailadresse [email protected].åference for memory skum. Mayan er typisk vil være den vi anbefaler, medmindre du har en klar præference for memory skum.

  • En topmadras med latexkerne er et oplagt valg, hvis du ønsker en fleksibel og sund støtte. En latexmadras tilpasser sig din kropsform og vægt, og ‘skubber igen’, i stedet for at lade dig synke ned i madrassen. På den måde får du bedre og sundere støtte til din søvn.

  • En latextopmadras er meget fleksibel, når det kommer til brugerens vægt. Derfor behøver du ikke bekymre dig om at finde en madras, som er designet til den ene eller anden vægtklasse. Du bør altid købe en madras, som er allergivenlig og svanemærket, hvilket du kan finde hos Bedre Nætter.

Vi kan ikke finde produkter som matcher dine kriterier