Vi er ved at bygge sengen....

Venus m. opbevaring

Boxmadras
140x200 cm.
Størrelse: 140x200 cm.
Antracit
Farve: Antracit
Fast
Fasthed:
Essential Linen
Topmadras:
Oak
Ben:
Uden Gavl
Sengegavl:
Puf:
1
 • Gratis levering
  Leveringsdag:

  Vælg din egen leveringsdag


  Datoen skrevet er den tidligste mulige leveringsdag.


  Når du kommer til kassen, og skal indtaste leveringsinformationer, kan du vælge en specifik dato for levering. Her har du også mulighed for at tilkøbe et specifikt indsnævret tidsrum, såfremt at du ønsker dette.

Venus m. opbevaring
Venus

Vores bestseller

Venus er folkets favorit, vores bedstsælgende seng siden 2013, vores førstefødte og ene gode valg efterfulgt af endnu flere gode valg. Venus er en kraftfuld raketrejse ud i et univers af god søvn og god komfort, der revolutionerer dine dage, fordi dine nætter får bedre betingelser — i vores bestseller af en seng.

Produktoverblik

Udforsk Venus

Forstå vores 7 bedre™ komfortzoner
Forstå vores 7 bedre™ komfortzoner 1 2 3 4 5
Forstå vores 7 bedre™ komfortzoner
 • Topmadras-betræk

  100% naturligt og kølende hør

  Linen-coveret er lavet i 100% naturligt hør, der har en afkølende effekt på kropstemperaturen, og du er dermed sikret en behagelig søvn, da du hele tiden sover i et veltempereret sovemiljø. Undersiden har anti-skrid, så topmadrassen bliver liggende, hvor den skal.
  Topmadras-betræk
 • Topmadras

  God støtte med 100% naturlatex

  Essential-kernen er en 60 mm høj OEKO-TEX®-certificeret kerne i 100% naturlatex. Naturlatexen sikrer kernen en naturlig profil, samtidig med at dens ekstraordinære gode åndbare evner hjælper med at bibeholde et tørt sovemiljø, og dét er grobunden for god søvn.
  Topmadras
 • Springmadras

  Polstring med holdbart og åndbart mintskum

  Rundt om springmadrassens pocketfjedre er vores åndbare og komfortable polstring med mintskum, som gennem sin åbne cellestruktur bidrager til en særdeles lang levetid på madrassen og sørger for effektiv varmeafledning, så din seng føles åndbar og kølende.
  Springmadras
 • 7 Bedre™ zoner

  Forskellige fastheder

  Vores madrasser fås i flere fastheder, da alle er bygget forskelligt. Ved at justere fjedrenes tykkelse har vi udviklet 3 fastheder, der understøtter alle vægtklasser. Når du vælger mellem fasthederne, kan du se vores vægtanbefaling på hver enkelt madras. Fra madrasstørrelse 160 og opefter kan du vælge to forskellige fastheder. Der får du to madraskerner samlet i et betræk.
 • Boksmadras

  Åbn og luk gnidningsfrit

  Boksmadrassen gemmer på et 200 mm højt opbevaringsrum, der er ganske genialt til at opbevare f.eks. dyner, puder og sengetøj i. Boksmadrassen vippes let op og lukkes gnidningsfrit i igen pga. sengens gasfjedre i hver side. Opbevaringsrummet har en åbningshøjde på 540 mm, og det er derfor nemt at få ting ud og ind af hulrummet.
Topmadras

Vælg den topmadras, der passer til dig

Springmadras

Springmadras med individuel fasthed

Springmadras

7 bedre™ zoner giver din krop optimeret og optimal støtte

Vores unikke 7 bedre™-springmadras har vi bygget op med tre forskellige slags pocketfjedre, som vi ganske minutiøst har fordelt ud på springmadrassens syv zoner. De syv individuelle zoner aflaster dit hoved, skuldre, lænd og hofte akkurat dér, hvor de hver især er tungest og derfor kræver mest støtte. Vi har udviklet hoftezonen med 90% fjederkraft, så din rygsøjle på den måde holder en ergonomisk korrekt, lige linje. Det vil din ryg takke dig for hver nat.
Springmadras

Vælg din egen fasthed

Vi er alle forskellige, og vi har allesammen forskellige præferencer. Af den grund skal vores senge selvfølgelig heller ikke have den samme fasthed. Hos os kan du derfor vælge akkurat den fasthed, der passer til dig. Mange af os deler desuden seng med en anden person, så på alle vores senge med en bredde på 160 cm og derover, kan du vælge en individuel fasthed i hver side af sengen.
Boksmadras

Boksmadras med opbevaring

Boksmadras

Utrolig praktisk opbevaring

Boksmadrassen måler 420 mm i højden og er skabt omkring en ramme i massivt træ fra skandinaviske skove. Underdelen af boksmadrassen består af et 200 mm højt opbevaringsrum, der nemt åbnes og lukkes pga. sengens gasfjedre i hver side. Opbevaringsrummet har en åbningshøjde på hele 540 mm, der gør det utrolig nemt at få ting ud og ind af sengens hemmelige gemmested.
Skandinaviske materialer Skandinaviske materialer
Dine fordele

Vi sover først godt, når du gør det samme

100 nætters risikofri prøveperiode — for din tryghed
100 nætters prøve

100 nætters risikofri prøveperiode — for din tryghed

Det skal være trygt at købe din seng online. Når du køber en seng hos os, får du derfor altid 100 nætter til at prøve den hjemme hos dig selv. Dit soveværelse er vores showroom, og sover du ikke godt, kan du i løbet af de første 100 nætter f.eks. ombytte fasthed eller returnere hele sengen — helt gratis.
Vi leverer gratis hjem til dig
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til dig

Vi leverer altid gratis hele vejen hjem til dig — uanset hvor i landet du bor. Uanset hvad du køber. Du kan tilkøbe: 1. opbæring, 2. opbæring og montering eller 3. opbæring, montering og bortskaffelse af din gamle seng. På den måde sørger vores chauffører for at bære din ordre op, og han forlader den ikke, før det hele står skarpt og soveklar.
Stadig i tvivl? <br>Prøv SengeMatch™
SengeMatch

Stadig i tvivl?
Prøv SengeMatch™

Det skal være nemt at sove godt. Derfor har vi udviklet SengeMatch™, der ud fra personaliserede spørgsmål og vores erfaring med mere end 150.000+ solgte senge finder og tilpasser en seng, der passer til lige netop dig.

Specifikation af Venus m. opbevaring

Venus m. opbevaring
 • Opbevaringsrum bæreevne
  40 kg
  Leveringstid
  25-30 hverdage
  Type
  Boxmadras 140x200 cm.
  Kolli
  7 stk.
  Største kolli
  B: 142 cm. L: 202 cm.
  Bolster
  Møbeltekstil
 • Rammebrud
  25 år
  Garanti fjedrebrud
  25 år
 • Ramme
  20cm høj træramme, 3cm tyk.
  Komfortzoner
  7 bedre™ zoner
  Bundlag
  220 Pocket
  Polstring
  25 mm Mint
  Fjedre
  Pocket
  Beslag til ben
  Formonteret
 • Totalhøjde
  7 cm.
  Topmadras - kernehøjde
  60mm
  Kerne
  Skum
  Cover
  Linen
  Antiskrid
  Antiskrid indbygget
  Vask
  Vaskbart ved 30 grader. Antiskrid skal lynes af før vask.
 • Højde
  64 cm.
  Bund
  20 cm.
 • Væghængt højde
  140x108x12 cm
 • Ja, du kan handle hos os med ro i maven. Vi er eksperter i søvn, og vores egen erfaring viser, at en fysisk butik har en otte gange højere ombytningsprocent, end vi har online. Alligevel har vi selvfølgelig fuld forståelse for, at det kan være svært at vide sig sikker, når man køber en seng online. Derfor tilbyder vi 100 nætters risikofri prøve hjemme hos dig. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden gratis ombytte madraskernen eller returnere sengen, og vi sørger for afhentning og en eventuel ny levering. Se, hvad andre synes om at købe deres seng online på Trustpilot.
 • Ja, du kan tilkøbe opbæring eller opbæring og montering ved kassen. Ved opbæring leverer vi din bestilling til det ønskede rum hjemme hos dig. Ved opbæring og montering sætter vi sengen op og tager emballagen med retur.
 • Ja, det er en mulighed, men kun hvis du tilkøber opbæring, montering og bortskaffelse ved kassen. Så leverer vi din nye seng, sætter den op og tager din gamle seng med retur.
 • Ja, det kan du. Når du kommer til kassen, kan du vælge en specifik dato for levering. Her har du også mulighed for at tilkøbe et specifikt indsnævret tidsrum, såfremt at du ønsker dette.
 • Ja, det kan du. Hos Bedre Nætter har du mulighed for at afbetale over 10 - 60 måneder. Løbetiden vælger du helt selv. Du kan gøre det hele online. Det er nemt og bekvemt, og din ansøgning bliver behandlet inden for 10 minutter af Santander Consumer Bank, som administrerer ansøgningerne.