Vi er ved at bygge sengen....

Atlas

Boxmadras Model 2020
4.65285 star rating (193) total reviews
140x200 cm.
Størrelse: 140x200 cm.
Beige
Farve: Beige
Fast - Anbefales til person på 60-90 kg.
Fasthed:
60mm komfortskum Modal
Topmadras:
Oak
Ben:
Uden Gavl
Sengegavl:

Spar op til 60% på tilbehør ved sengekøb

Tilbehør
1
 • Gratis levering
  Leveringsdag:

  Vælg din egen leveringsdag


  Datoen skrevet er den tidligste mulige leveringsdag.


  Når du kommer til kassen, og skal indtaste leveringsinformationer, kan du vælge en specifik dato for levering. Her har du også mulighed for at tilkøbe et specifikt indsnævret tidsrum, såfremt at du ønsker dette.

Atlas
Atlas

Vores drømmestart

Alt har sin begyndelse, og Atlas er vores bud på det første skridt mod bedre nætter. I Atlas går ønsker i opfyldelse, for i stedet for at drømme om en bedre seng, kan du drømme i en bedre seng. Den sender din gamle futon i skammekrogen og forandrer forståelsen for, hvorfor et ordentligt sted at sove er vigtigt — vores drømmestart af en seng.

Forstå vores 7 bedre™ komfortzoner
Forstå vores 7 bedre™ komfortzoner 1 2 3 4 5
Forstå vores 7 bedre™ komfortzoner
 • Topmadras-betræk

  Tekstil lavet med papirmasse fra bøgetræer

  Modal-coveret består af et tekstil, der er lavet med papirmasse fra bøgetræer. Træfibrene sikrer betrækket en ufattelig blødhed, åndbarhed og fugtabsorbering, og undersiden af coveret har anti-skrid, så topmadrassen bliver liggende, hvor den skal om natten.
  Topmadras-betræk
 • Topmadras

  God komfort, støtte og elasticitet

  Kernen består af en 60 mm høj kerne i komfortskum, der er OEKO-TEX®-certificeret og har en god elasticitet, der giver kroppen god støtte natten igennem. Skummets fugtabsorberende evner sikrer dig derudover et tørt og sundt sovemiljø nat efter nat.
  Topmadras
 • Komfortzoner

  7 bedre™ zoner har din ryg

  Bedre Nætter-komforten udspringer af vores specialudviklede 7 bedre™ zoner, som består af tre forskellige slags pocketfjedre, der er inddelt i unikke zoner og individuelt støtter din nakke, skuldre, lænd og hofte, så du er sikret ergonomisk korrekt aflastning – nat efter nat.
 • Boksmadras

  Dobbeltfjedret med komfortskum

  Selve boksmadrassen er opbygget med to fjedrelag; nederst et lag af 150 holdbare, kraftfulde bonellfjedre og øverst 220 pocketfjedre pr. m2, der i kombination med den komfortable skumpolstring sørger for ekstra god, dyb og sund støtte af din krop.
  Boksmadras
 • Træramme

  Massivt træramme

  Fjedrelagene og de 7 bedre™ zoner er omgivet af en stærk ramme i massivt fyrretræ fra Sverige, der sørger for at du får et stærkt, stabilt fundament og en endnu dybere nattesøvn.
 
Topmadras

Vælg den topmadras, der passer til dig

Boksmadras

Boksmadras af massivt træ fra Skandinavien

Boksmadras

Solidt, massivt og skandinavisk træ

Boksmadrassen er din sengs fundament og hvorpå din sengs resterende madrasser ligger og hviler. Vores bundsolide boksmadras er skabt af en 12 cm høj og 4 cm tyk træramme i massivt træ fra skandinaviske skove. Trærammen skaber en stabil seng og et solidt grundlag for dine andre madrasser, så de kan fokusere på at give dig bedre nætter.
Skandinaviske materialer Skandinaviske materialer
Dine fordele

Vi sover først godt, når du gør det samme

100 nætters risikofri prøveperiode — for din tryghed
100 nætters prøve

100 nætters risikofri prøveperiode — for din tryghed

Det skal være trygt at købe din seng online. Når du køber en seng hos os, får du derfor altid 100 nætter til at prøve den hjemme hos dig selv. Dit soveværelse er vores showroom, og sover du ikke godt, kan du i løbet af de første 100 nætter f.eks. ombytte fasthed eller returnere hele sengen — helt gratis.
Vi leverer gratis hjem til dig
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til dig

Vi leverer altid gratis hele vejen hjem til dig — uanset hvor i landet du bor. Uanset hvad du køber. Du kan tilkøbe: 1. opbæring, 2. opbæring og montering eller 3. opbæring, montering og bortskaffelse af din gamle seng. På den måde sørger vores chauffører for at bære din ordre op, og han forlader den ikke, før det hele står skarpt og soveklar.
Stadig i tvivl? <br>Prøv SengeMatch™
SengeMatch

Stadig i tvivl?
Prøv SengeMatch™

Det skal være nemt at sove godt. Derfor har vi udviklet SengeMatch™, der ud fra personaliserede spørgsmål og vores erfaring med mere end 150.000+ solgte senge finder og tilpasser en seng, der passer til lige netop dig.

Specifikation af Atlas

Atlas
 • Leveringstid
  20-25 hverdage
  Type
  Boxmadras 140x200
  Kolli
  3 stk.
  Største kolli
  B: 142 cm. L: 202 cm.
  Bolster
  Møbeltekstil
 • Rammebrud
  15 år
  Garanti fjedrebrud
  15 år
 • Ramme
  8cm høj træramme, 3cm tyk.
  Komfortzoner
  7 bedre™ zoner
  Bundlag
  150 bonell
  Polstring
  25 mm Komfortskum
  Fjedre
  Pocket
  Beslag til ben
  Medfølger
 • Totalhøjde
  7 cm.
  Topmadras - kernehøjde
  60mm
  Kerne
  Naturlatex
  Cover
  Modal
  Antiskrid
  Antiskrid indbygget
 • Højde
  52 cm inkl. 19 cm ben
  Topmadras
  7 cm.
  Bund
  26 cm.
 • Type
  Stående/væghængt
  Væghængt højde
  140x108x8 cm
 • Ja, du kan handle hos os med ro i maven. Vi er eksperter i søvn, og vores egen erfaring viser, at en fysisk butik har en otte gange højere ombytningsprocent, end vi har online. Alligevel har vi selvfølgelig fuld forståelse for, at det kan være svært at vide sig sikker, når man køber en seng online. Derfor tilbyder vi 100 nætters risikofri prøve hjemme hos dig. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden gratis ombytte madraskernen eller returnere sengen, og vi sørger for afhentning og en eventuel ny levering. Se, hvad andre synes om at købe deres seng online på Trustpilot.
 • Ja, du kan tilkøbe opbæring eller opbæring og montering ved kassen. Ved opbæring leverer vi din bestilling til det ønskede rum hjemme hos dig. Ved opbæring og montering sætter vi sengen op og tager emballagen med retur.
 • Ja, det er en mulighed, men kun hvis du tilkøber opbæring, montering og bortskaffelse ved kassen. Så leverer vi din nye seng, sætter den op og tager din gamle seng med retur.
 • Ja, det kan du. Når du kommer til kassen, kan du vælge en specifik dato for levering. Her har du også mulighed for at tilkøbe et specifikt indsnævret tidsrum, såfremt at du ønsker dette.
 • Ja, det kan du. Hos Bedre Nætter har du mulighed for at afbetale over 10 - 60 måneder. Løbetiden vælger du helt selv. Du kan gøre det hele online. Det er nemt og bekvemt, og din ansøgning bliver behandlet inden for 10 minutter af Santander Consumer Bank, som administrerer ansøgningerne.