Skummadras 120x200

Skummadras 120x200

1 Produkt

 1. Mayan Latex
  Mayan Latex - 120x200 cm.

  As low as 4.899,00 kr.

  eller 490 kr. - pr. md. i 10 mdr.
  Leveringstid 2-8 hverdage

1 Produkt

Skummadras 120x200

Skal du have en ny madras i størrelsen 120x200 cm? Hos Bedre Nætter vil vi gerne anbefale dig at overveje en skummadras. Skummadrasser giver en unik støtte, som især er gavnlig for de der har ryg- eller lændeproblemer. Skummadrasser giver en elastisk støtte, og sørger for at du aflastes nøjagtigt hvor du har mest brug for det. Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på kvaliteten når du køber en skummadras. Der er meget stor forskel på de billige madrasser og madrasserne i den bedre ende. Hvad angår skummadrasser kan det virkelig betale sig, at betale en lidt højere pris. En god skummadras er ikke blot enormt behagelig at ligge i, den er også sund og er med til at sikre et bedre klima i soveværelset.

Vores skummadrasser er ikke de klassiske skummadrasser du måske kan huske fra lejrskoler og lignende. Disse har en kerne af død skum, og madrasser som dem kan du være meget uheldig at få fat i, hvis ikke du passer på. Hos Bedre Nætter lover vi dig, at du aldrig vil finde en sådan madras i vores sortiment. Vi har besluttet os for udelukkende at fokusere på andre og bedre skumformer, end dem du finder i de gængse modeller. Vores skummadrasser er således af en stærk og sund kvalitet med lang levetid og ikke mindst et særdeles højt komfortniveau.

En skummadras af høj kvalitet vil gøre underværker for din nattesøvn. Hos Bedre Nætter fører vi to varianter af skummadrasser, og på hver sin måde har de deres fordele. Vores udvalg spænder fra skummadrasser af latex til skummadrasser af memory foam. Hvad der er bedst for dig afhænger af dine præferencer.

Bedre Nætter og skummadrasser af latex

Latex er et materiale der oftest udvindes fra gummitræer, og efter forarbejdning og støbning bliver til en elastisk madras med masser af støtte og komfort. Du får en optimal bevægelsesfrihed, da latexen skubber tilbage alt efter hvor meget vægt der placeres på madrassen - derfor vil du meget sjældent opleve at vågne om natten, når du justerer din liggeposition i søvne. Hvis man ser på memory foam, så er det et meget anderledes koncept. Selve skumtypen er fast, men bliver blødere alt efter hvor varmt skummet er. Når du ligger dig i sengen varmer du skummet op med din kropstemperatur. Det betyder, at din madras tilpasser sig din krop og liggeposition, men det betyder også at madrassen har en tendens til at blive ganske varm i løbet af natten. Hos Bedre Nætter anbefaler vi derfor altid skummadrasser af latex som udgangspunkt.

Desuden kan det også være en god idé at investere i en medfølgende topmadras, når man køber en skummadras. Topmadrassen vil samarbejde med skummadrassen, sådan at du vil få alle skummadrassens aflastende kvaliteter, imens topmadrassen tager langt størstedelen af slitagen.

Hvis du har spørgsmål til skummadrasser i størrelsen 120x200, så kan du altid kontakte os. Det kan du gøre direkte på vores chat, på mail eller over telefonen. Vi glæder os til at hjælpe dig, med at finde den rigtige seng!

Hos Bedre Nætter får du altid

Produkter udviklet for bedre søvn, bygget fra bunden, af bæredygtige materialer der understøtter alle mulige kropstyper. For os er Bedre Nætter nemlig ikke blot et navn, men også et løfte.

 • 100 nætters prøve

  Prøv sengen hjemme i 100 dage. Hvis ikke du elsker den, henter vi den igen, og du får pengene tilbage. Helt simpelt.

 • Designet i Danmark

  Alle vores senge er udviklet af vores produktteam i Danmark. Produktionen foregår på nøje udvalgte fabrikker i Danmark og Belgien.

 • Sov sundt og grønt

  Vi prioriterer en bæredygtig produktion og naturlige materialer. Derfor er vores senge sunde for dig og vores jord.

 • Gratis ombytning

  Vi ombytter gratis fastheden i madrassen de første 100 dage. Din ombytningskerne bliver doneret til et velgørende formål.

 • Fantastisk Kundeservice

  Spørgsmål eller bekymring? Problemer med at vælge? Vores hold af søvn specialister sidder klar til at hjælpe dig fra 9-23 alle dage.

 • Gratis Levering

  Vi leverer altid gratis til din adresse. Har du brug for hjælp med opbæring, montering eller bortskaffelse, kan det vælges ved kassen.

 • 100 dages prøve100 dages prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering