Skummadras 180x200

En skummadras i størrelsen 180x200 er ideel til dig, der leder efter den perfekte madras at smide i dobbeltsengen. Vores skummadrasser består af latex, som giver dig personligt defineret støtte og stor bevægelsesfrihed, når du sover. Hos Bedre Nætter fører vi et nøje, men kvalitetssikkert udvalg, så du nemt kan finde en 180x200 skummadras, der matcher dig og dit behov.

180x200 cm

180x200 cm.

Mayan Latex

Skummadras
3.5 star rating (8) total reviews

As low as 9.999  kr.

Skummadras 180x200

Hvis du leder efter en ny madras i størrelsen 180x200 eller 180x210 , så er det i høj grad værd at overveje en skummadras. Denne type madras yder en jævn og nænsom støtte, som du ikke finder i andre madrasser og netop derfor er vores skummadrasser særligt gode til folk med ryg- og lændeproblemer, idet denne type madras yder en nænsom og omfattende støtte. Helt konkret vil du opleve, at vores skummadrasser giver dig en jævn støtte, og derfor støttes du nøjagtigt hvor du har allermest brug for det. Skummadrassen er et oplagt valg til den, som ønsker en sund og ergonomisk korrekt liggeposition.

Hos Bedre Nætter er vi udelukkende online. Det betyder, at vi har sparet de fysiske butikker væk. I stedet har vi valgt at investere i kvalitetsmadrasser, og det kommer tydeligt til udtryk i vores sortiment af skummadrasser. Mange steder forhandler desværre stadig den døde, gule skum som du kender fra eksempelvis lejrskoler. Hos Bedre Nætter finder du aldrig denne type skummadras. Vi har besluttet os for udelukkende at føre nyere og meget bedre skumformer end dem, du finder i de gængse og gammeldags modeller. Moderne skummadrasser yder en unik støtte, og hos Bedre Nætter har vi valgt markedets bedste fyld og kerne.

Vi tilbyder to forskellige kernetyper, komfortskum og latex. Komfortskum bruger din kropsvarme til at forme sig. Din kropsvægt centrerer sig i såkaldte trykpunkter, som eksempelvis skuldre, nakke og lænd. Disse trykpunkter er samtidig de varmeste steder på din krop, hvorfor en komfortskum madras vil give dig en personlig støtte, og i høj grad aflaste dig hvor du har mest brug for. Madrasser af komfortskum har dog en tendens til at blive ganske varme i løbet af natten, og derfor anbefaler vi som udgangspunkt vores kunder at vælge skummadras med en latexkerne. Grunden til dette er, at latex yder en elastisk støtte som følger din krops konturer og trykpunkter til perfektion. Latexkernen er desuden ventilerende og tillader dig en bevægelsesfrihed som du ikke vil få i en madras af komfortskum.

Hvis du har spørgsmål til vores skummadrasser i størrelsen 180x200, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Det kan du gøre her på sidens chatfunktion, over telefonen eller på vores mailadresse kontakt@bedrenætter.dk.

  • Skummadrasser 180x200 har den fordel, at de er ekstremt elastiske og dermed tilpasser sig kroppens konturer til punkt og prikke. De giver derfor god støtte og komfort, og elasticiteten gør dem velegnede til elevationssenge 180x200.

  • Vi anbefaler altid at vælge en skummadras med en kerne af latex. Latex er et meget elastisk materiale, der også afleder varme og fugt fra kroppen, så madrassen forbliver tør og tempereret.