KÆMPE JANUARUDSALG - OP TIL 64%

Skummadras 180x200

En skummadras i størrelsen 180x200 er ideel til dig, der leder efter den perfekte madras at smide i dobbeltsengen. Vores skummadrasser består af latex, som giver dig personligt defineret støtte og stor bevægelsesfrihed, når du sover. Hos Bedre Nætter fører vi et nøje, men kvalitetssikkert udvalg, så du nemt kan finde en 180x200 skummadras, der matcher dig og dit behov.

Mayan Latex

Mayan Latex - 180x200 cm.

 • Udviklet af BN Udviklet af BN
 • 100 dages prøve 100 dages prøve
 • Gratis ombytning Gratis ombytning
 • Svanemærket Svanemærket

As low as 9.999,00 kr.

Se produkt
Leveringstid 8-15 hverdage
Vælg størrelse

1 Produkt

 1. Mayan Latex
  DK, NO - Fast Lav Pris
  Mayan Latex ‐ Skummadras 180x200
  • Udviklet af BN Udviklet af BN
  • 100 dages prøve 100 dages prøve
  • Gratis ombytning Gratis ombytning
  • Svanemærket Svanemærket

  As low as 9.999,00 kr.

  Se produkt
  Leveringstid 8-15 hverdage

1 Produkt

Skummadras 180x200

Hvis du leder efter en ny madras i størrelsen 180x200, så er det i høj grad værd at overveje en skummadras. Denne type madras yder en jævn og nænsom støtte, som du ikke finder i andre madrasser og netop derfor er vores skummadrasser særligt gode til folk med ryg- og lændeproblemer, idet denne type madras yder en nænsom og omfattende støtte. Helt konkret vil du opleve, at vores skummadrasser giver dig en jævn støtte, og derfor støttes du nøjagtigt hvor du har allermest brug for det. Skummadrassen er et oplagt valg til den, som ønsker en sund og ergonomisk korrekt liggeposition.

Hos Bedre Nætter er vi udelukkende online. Det betyder, at vi har sparet de fysiske butikker væk. I stedet har vi valgt at investere i kvalitetsmadrasser, og det kommer tydeligt til udtryk i vores sortiment af skummadrasser. Mange steder forhandler desværre stadig den døde, gule skum som du kender fra eksempelvis lejrskoler. Hos Bedre Nætter finder du aldrig denne type skummadras. Vi har besluttet os for udelukkende at føre nyere og meget bedre skumformer end dem, du finder i de gængse og gammeldags modeller. Moderne skummadrasser yder en unik støtte, og hos Bedre Nætter har vi valgt markedets bedste fyld og kerne.

Vi tilbyder to forskellige kernetyper, komfortskum og latex. Komfortskum bruger din kropsvarme til at forme sig. Din kropsvægt centrerer sig i såkaldte trykpunkter, som eksempelvis skuldre, nakke og lænd. Disse trykpunkter er samtidig de varmeste steder på din krop, hvorfor en komfortskum madras vil give dig en personlig støtte, og i høj grad aflaste dig hvor du har mest brug for. Madrasser af komfortskum har dog en tendens til at blive ganske varme i løbet af natten, og derfor anbefaler vi som udgangspunkt vores kunder at vælge skummadras med en latexkerne. Grunden til dette er, at latex yder en elastisk støtte som følger din krops konturer og trykpunkter til perfektion. Latexkernen er desuden ventilerende og tillader dig en bevægelsesfrihed som du ikke vil få i en madras af memory skum.

Hvis du har spørgsmål til vores skummadrasser i størrelsen 180x200, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Det kan du gøre her på sidens chatfunktion, over telefonen eller på vores mailadresse [email protected]ætter.dk.

 • Skummadrasser 180x200 har den fordel, at de er ekstremt elastiske og dermed tilpasser sig kroppens konturer til punkt og prikke. De giver derfor god støtte og komfort, og elasticiteten gør dem velegnede til elevationssenge 180x200.

 • Vi anbefaler altid at vælge en skummadras med en kerne af latex. Latex er et meget elastisk materiale, der også afleder varme og fugt fra kroppen, så madrassen forbliver tør og tempereret.

Hos Bedre Nætter får du altid

Produkter udviklet for bedre søvn, bygget fra bunden, af materialer der understøtter alle mulige kropstyper. For os er Bedre Nætter nemlig ikke blot et navn, men også et løfte.

 • 100 nætters prøve

  Prøv sengen hjemme i 100 dage. Hvis ikke du elsker den, henter vi den igen, og du får pengene tilbage. Helt simpelt.

 • Designet i Danmark

  Alle vores senge er udviklet af vores produktteam i Danmark. Produktionen foregår på nøje udvalgte fabrikker i Danmark og Belgien.

 • Sov sundt

  Vi prioriterer naturlige materialer, der er sunde for dig og din krop.

 • Gratis ombytning

  Vi ombytter gratis fastheden i madrassen de første 100 dage. Din ombytningskerne bliver doneret til et velgørende formål.

 • Fantastisk Kundeservice

  Spørgsmål eller bekymring? Problemer med at vælge? Vores hold af søvn specialister sidder klar til at hjælpe dig fra 9-23 alle dage.

 • Gratis Levering

  Vi leverer altid gratis til din adresse. Har du brug for hjælp med opbæring, montering eller bortskaffelse, kan det vælges ved kassen.

 • 100 nætters prøve
 • Unikke senge
 • Gratis levering