Splitback Frej - Mixed dance light blue - Light Blue

8.585,00 kr.

As low as 8.585,00 kr.

Leveringstid 12-20 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Pocketfjedre i madrassen for optimal komfort.
 • Unik splitback system giver fleksibel sofa.
 • Stilren sovesofa fra danske Innovation.
 • Elegante armlæn af træ.
Tilpas Splitback Frej - Mixed dance light blue - Light Blue
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 14 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, når de modtager bestillingen fra os. Når fragtfirmaet kontakter dig, aftaler I leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Sovesofaen Splitback Frej er designet og produceret af det danske firma Innovation Living i Randers. Sovesofaen har et gennemført skandinavisk design, som gør den egnet til brug i enhver stue. De stilrene armlæn i træ giver møblet en lækker finish, som kombineret med den individuelle indstilling af ryglæn giver en flot og funktionel designoplevelse. Innovation har en lang historie som Danmarks førende producent af sovesofaer, og derfor har vi hos Bedre Nætter valgt at samarbejde med netop Innovation for at understrege vores fokus på kvalitet og design. Den danske produktion er din garanti for, at Splitback Frej er et kvalitetsmøbel.

Splitback Frej er udarbejdet specielt til 2015-serien, og du kan få denne model i flere forskellige tekstiler, hvilket sikrer, at der også er en model, der vil passe til indretningen i din bolig. Som den eneste af vores sovesofaer er der hele 7 forskellige standardtekstiler at vælge imellem ved Splitback Frej, og derudover kan du med fordel se nærmere på vores brede udvalg af specialtekstiler lige her. Bemærk dog venligst, at leveringstiden bliver en anelse længere ved valg af et specialtekstil. Sovesofaen er desuden designet med det unikke splitback-system, som giver en lang række forskellige muligheder for brug. Dette system kan du se nærmere på i billederne i toppen af denne side.

Sovesofaens madras er håndsyet i Danmark, og i denne er der installeret de samme pocketfjedre, som vi gør brug af i vores senge. Pocketfjedre sikrer en omfattende og komfortabel støtte, men disse er dog en anelse fastere i sovesofaer i forhold til vores senge, da man både skal kunne ligge og sidde i sovesofaen. Derfor anbefaler vi, at du investerer i en topmadras, hvis du agter at bruge Splitback Frej som seng hver nat. Dette vil først og fremmest øge din liggekomfort og derudover mindske slitage på sofaen betragteligt.


 

Specifikation af Splitback Frej - Mixed dance light blue

 • Størrelse 115x210 cm.
 • Vægt 61 kg
Mere information
Leveringstid 12-20 hverdage
Kolli 3 stk.
Højde 79 cm (siddehøjde: 38 cm)
Garanti 2 år på ramme og fjederbrud
Dimensioner B: 90cm, L: 234 (inkl armlæn), H: 79cm
Funktioner Ryg indstilling
Senge Størrelse Lille Dobbeltseng
Fjedre Pocket
Farve Des: 525 - Mixed Dance Light Blue
Type Sovesofa
Downloads til Splitback Frej - Mixed dance light blue
Splitback Frej Samlemanual.pdf

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.