Downafresh

Produkter med Downafresh-mærkningen er din garanti for, at dunene er vaskede og rengjorte i henhold til meget strenge europæiske standarder. Produkter, der har Downafresh-mærkningen, lever op til de hygiejniske krav, der er fastlagt i The European Standard EN 12935.

Det betyder, at du kan være sikker på, at hygiejnen og rengøringsprocessen er af absolut højeste kvalitet, og derfor også at du ikke finder bakterier, vira og andre organiske rester i dynen eller puden.

Du kan desuden være sikker på, at dunene og fjerene er blevet indsamlet ud fra den aktuelle lovgivning, der sikrer ordentlig dyrevelfærd.

Downafresh billede med et barn

Produkter med Downafresh-mærkningen bliver regelmæssigt tjekket af et uafhængigt laboratorium for at sikre, at produkterne lever op til aktuelle krav om hygiejne og renlighed. Du er derfor garanteret, at de produkter, der har mærkningen, rent faktisk lever op til de gældende, høje standarder. Du kan læse mere her.

  • Downafresh-mærket betyder, at dunene i dit sengetøj er testet og lever op til strenge europæiske standarder indenfor hygiejne.

  • Når du køber produkter med Downafresh-mærket er du garantereret et rent produkt, som er fri for bakterier, vira og organiske rester. Derudover garanterer mærket, at indsamlingen af dunene og fjerene har overholdt den nuværende lovgivning, som sikrer god dyrevelfærd.