Messina Fyr Olie

4.799,00 kr.

As low as 4.799,00 kr.

Leveringstid 16-24 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Messina Sengeramme i Olieret Fyr
 • Minimalistisk, Smukt og funktionelt design
 • 4 Skuffer under seng & tilkøb af sengehylder
 • Størrelse: 180x200
 • Vi tilbyder ikke montering af sengerammer
Tilpas Messina Fyr Olie
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 30 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Messina er en moderne sengeserie af træsengerammer i sublim og holdbar kvalitet. Det minimalistiske og gennemførte design skaber et produkt, der både er smukt og naturligt som på samme tid er utrolig praktisk med let opbevaring under sengen.

Messina-sengerammen har 4 store skuffer, så der er god plads til opbevaring af sengetøj, lagener, puder eller andre ting under selve sengen. Dette giver plads i soveværelset og gør det nemmere for dig at overskue rummet. Sengerammen er udarbejdet i fyrretræ og overfladebehandlet med olie. Med denne overfladebehandling opnås det klassiske trælook, der skaber en hyggelig og indbydende atmosfære i dit soveværelse. Vores fyrrerammer er meget robuste, og så sælger vi dem endda til en lav pris, sammenholdt med hvad du ellers finder sengerammer i massivt træ til. 

Massive sengerammer er i dag blevet et særsyn, grundet prisen oftest har været væsentligt højere end eksempelvis en kontinentalseng. Med Messina-serien har man formået at kombinere et produktserie i massivt træ og lave priser – en cocktail, der ikke kun munder ud i et fantastisk produkt, men også en fornuftig pris. 

Messina rammerne fås også i andre varianter. Herunder hvid fyrretræ og kernebøg. 

BEMÆRK: Vi tilbyder ikke montering af sengerammer.


Totalmål:
Længde: 206 cm
Bredde: 186 cm
Højde – Gavl: 66 cm 
Højde – Fodende: 45 cm

Madrasmål:
Madrasdybde: 15 cm
Længde: 200 cm
Bredde: 180 cm

Udvendige mål:
Højde til oversiden af kanten: 42 cm
Højde – Gavl: 66 cm
Højde – Fodende: 45 cm
Højde på fodgavl : 44,5 cm

Skuffehøjde:
Højde: 26 cm
Bredde indvendig: 91 cm
Dybde invendig: 55 cm

Sengehylde: 
Højde fra top til underkant af skuffe: 23 cm
Bredde: 38,5 cm
Dybde: 27,5 cm


Specifikation af Messina Fyr Olie

 • Størrelse 180x200 cm.
Mere information
Leveringstid 16-24 hverdage
Højde Gavl: 66 cm, Fodende: 45 cm
Overflade Olieret
Træsort Fyr, Massiv
Skuffedybde 55cm
Trætykkelse 25mm
Materiale Fyr Olie
Type Sengerammer 180x200
Downloads til Messina Fyr Olie
Messina.pdf

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.