Senses Lux - Lysegrå

DK - Kampagne
Tilbud

6.998,00 kr.

As low as 6.998,00 kr. Førpris 16.998,00 kr.

Leveringstid 8-15 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Danskproduceret elevationsseng.
 • 100 dages gratis ombytning af fasthed.
 • Hybridpolstring og valgfri 60mm topmadras.
 • Elevationsmotor med app og lys fra danske Linak.
 • Bedre nattesøvn med 5 komfortzoner og pocketfjedre.

Farve

Tilpas Senses Lux - Lysegrå
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 14 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet, når de modtager bestillingen fra os. Når fragtfirmaet kontakter dig, aftaler I leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Elevationssengen Senses Lux kan justeres, så den passer præcis til dine behov. I sengens springmadras er der moderne pocketfjedre, som tilpasser sig hver eneste af dine bevægelser. Omkring fjedrene er der elastisk hybridskum. Dette er den mest holdbare og elastiske skum, der produceres i Danmark. I samarbejde med fjedrene giver skummet dig en omfattende og behagelig komfort. Du vil opleve, at du er mere veludhvilet efter en nats søvn i Senses Lux, end du vil være i almindelige elevationssenge.

Denne seng adskiller sig fra almindelige elevationssenge på mange måder. Springmadrassen er blevet opgraderet. Den har for det første fem komfortzoner, og din krop får derfor en nænsom og omhyggelig støtte i Senses Lux. Komfortzonerne er placeret således, at din nakke, skuldre, lænd, hofte og ben alle får en personligt tilpasset støtte. Derudover kan du justere madrassen med elevationsmekanikken, således at du altid får den optimale støtte, uanset hvordan du bedst kan lide at ligge.


Sundere nattesøvn

God nattesøvn kræver en personligt tilpasset støtte. Derfor har vi valgt at opbygge springmadrassen i Senses Lux med fem komfortzoner. De fem komfortzoner tager hensyn til, at dine skuldre, nakke, hofte og lænd har brug for forskellig fasthed og støtte. Du vil med det samme mærke, at elevationssengen Senses Lux tager hensyn til din krop og dens konturer på en måde, som almindelige elevationssenge ikke evner.


Senses Lux har to madraslag og en elevationsmotor. I fællesskab yder de din krop den bedst mulige komfort og støtte. Herunder kan du læse om, hvordan de to madraslag og elevationskomponenterne samarbejder om at forbedre din nattesøvn.

*Close up billede af Senses Lux (Billede 1), Antiskrid i springmadrassen (Billede 2) samt nakkeløft funktionen i lamellerne (Billede 3). 

Elevationskomponenter

Grundlaget for enhver god elevationsseng er elevationsmotoren. Derfor har Senses Lux en danskproduceret elevationsmotor fra Linak, og alle elevationskomponenterne i sengen er således danskproducerede. Dette giver sengen en lang holdbarhed, og du vil kunne mærke kvaliteten af produktionen, uanset om du bruger den for allerførste gang eller efter flere år. Sengen har en træramme af massivt svensk fyrretræ. Denne ramme har en tykkelse på 20 centimeter, hvilket fuldender sengens minimalistiske og solide design. Elevationsmotoren kan styres fra direkte fra din telefon eller tablet med appen Linak Bed Control. Det er også muligt at tænde et behageligt lys under sengen, således at du altid kan finde vej om natten, uden at støde ind i det ene eller det andet. 

Springmadrassen

Springmadrassen i Senses Lux har en kerne med moderne pocketfjedre. Omkring fjedrene er der placeret et komfortlag af hybridskum. Denne elastiske skum støtter dig og er desuden særdeles velegnet til brug i en elevationsseng, hvor sengens position kan justeres. Hybridskummet har derudover en kølende funktion. Overskydende varme og fugt transporteres gennem madrassen og spredes ud i rummet. Madrassen bevarer på denne måde en behagelig temperatur og komfort, uanset din kropsbygning eller temperatur. Du vil opleve, at springmadrassen i Senses Lux tilpasser sig dine personlige behov, og på denne måde skaber grundlaget for den mest komfortable nattesøvn, du har oplevet.

Topmadrassen

Topmadrassen er det øverste madraslag i Senses Lux. Du vil derfor være i kontakt med dette lag, hver gang du bruger sengen. Af samme grund er det vigtigt, at topmadrassen passer til dig og er af den bedst mulige kvalitet. Netop derfor har vi opgraderet topmadrassen til Senses Lux, som har en kerne på 6 centimeter frem for blot 4 centimeter som i almindelige elevationssenge. Du kan desuden vælge en split-topmadras, som har et snit i top og bund, således at elevationen kan bruges individuelt i begge sider af sengen.

Specifikation af Senses Lux - Lysegrå

 • Størrelse 80x200 cm.
 • Højde Total: 66 cm.
Mere information
Antiskrid Antiskrid indbygget
Beslag til ben Medfølger
Hævefunktion Hoved- og fodende
Madrasstoppere Fod- og sidestoppere inkluderet
Fjernbetjening HB10 Trådløs
Højde 66 cm (19 cm ben, 21 cm bund, 18 cm madras, 8 cm topmadras)
Fjedre Pocket
Komfortzoner 5-Zoner
Bolster Førsteklasses møbelstof.
Polstring 25mm Hybridskum
Ramme 20cm Træramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Garanti på Motor 5 års garanti.
Leveringstid 8-15 hverdage
Kolli 4 stk.
Type Elevationsseng 80x200
Downloads til Senses Lux - Lysegrå
Linak App TD4 Advanced Brugsvejledning.pdf

Levering

 1. Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.
 2. Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.
 3. På selve dagen ringer fragtmanden også en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.
Leveringstid 8-15 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
Gratis levering Læs mere
Gratis levering Læs mere

Leveringsinfo

Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet, når de modtager bestillingen fra os. Når fragtfirmaet kontakter dig, aftaler I leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.