Messina Kernebøg

7.798,00 kr.

As low as 7.798,00 kr.

Leveringstid 16-24 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Messina massiv Kernebøg sengeramme
 • Minimalistisk, Smukt og funktionelt design
 • 4 Skuffer under seng & tilkøb af sengehylder
 • Passer til madras i 160x200 cm
 • Vi tilbyder ikke montering af sengerammer
Tilpas Messina Kernebøg
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 30 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Messina er en sengeramme bygget i massivt træ af træsorten kernebøg. Dette er en funktionel sengeramme, som udover at garantere en komfortabel nattesøvn også giver dig rig mulighed for opbevaring. Hos Bedre Nætter har vi sparet de fysiske butikker væk. Vi er udelukkende online, og det betyder, at vi kan investere betydeligt i kvaliteten i forhold til vores konkurrenter. Derfor er sengerammen Messina bygget i massiv kernebøg, og den solide konstruktion sikrer en holdbarhed ud over det sædvanlige. I sengerammen Messina kan du få den måske bedste nattesøvn på markedet, i naturlige og sunde rammer.

En sengeramme i massivt træ pryder ethvert soveværelse. Træ er et naturmateriale, og Messina behandles med den største omhu og omhyggelighed i produktionen. Det solide forarbejde giver træet dets polerede og bløde overflade samt en finish, som vil blive værdsat i mange år. Messina er godt, danskproduceret håndværk, og det er vi stolte af at kunne tilbyde vores kunder.

Messina er mere end blot en sengeramme, det er også et moderne møbel. Under sengen har vi installeret opbevaringsmuligheder i form af skuffer, som går i ét med sengen. I Messina får du et både funktionelt og komfortabelt møbel, uden nogensinde at gå på kompromis med kvaliteten. Messina er et veldesignet stykke håndværk, som giver dig frihed til at designe din nattesøvn nøjagtigt som du vil.

En fordel ved at vælge en sengeramme er, at du selv kan designe din nattesøvn. En sengeramme indrammer dine madrasser, og du kan helt selv vælge, hvilke madrasser der skal installeres i din sengeramme. Du kan således vælge netop dén madras, der passer bedst til dine behov fremfor at vælge en seng med en eksisterende kombination af madrasser.

Bemærk: Vi tilbyder ikke montering af sengerammer.


Totalmål:
Længde: 206 cm
Bredde: 166 cm
Højde – Gavl: 66 cm
Højde – Fodende: 45 cm

Madrasmål:
Madrasdybde: 15 cm
Længde: 200 cm
Bredde: 160 cm

Udvendige mål:
Højde til oversiden af kanten: 42 cm
Højde – Gavl: 66 cm
Højde – Fodende: 45 cm
Højde på fodgavl : 44,5 cm

Skuffehøjde:
Højde: 26 cm
Bredde indvendig: 91 cm
Dybde indvendig: 55 cm

Sengehylde: 
Højde fra top til underkant af skuffe: 23 cm
Bredde: 38,5 cm
Dybde: 27,5 cm


Se monteringsvideo HER

Specifikation af Messina Kernebøg

 • Størrelse 160x200 cm.
Mere information
Leveringstid 16-24 hverdage
Højde Gavl: 66 cm, Fodende: 45 cm
Overflade Olieret
Træsort Kernebøg
Skuffedybde 55cm
Trætykkelse 25mm
Materiale Kernebøg
Type Sengerammer 160x200
Downloads til Messina Kernebøg
Messina.pdf

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.