• iconPrisgaranti
  • iconGratis Fragt

Senge

Mulige filtre

Kategori
Pris
  1.  
    kr2999
    kr17999
Fjedre
  1. Pocket (20)
  2. Multipocket (20)
40 vare(r)
40 vare(r)

Senge

 

Hos Bedre Nætter har vi et bredt udvalg af fremragende senge til en favorabel pris. Vi er et onlinebaseret firma, og derfor kan vi tilbyde håndværk af en høj kvalitet til favorable priser. I denne kategori finder du således førsteklasses senge med et højt niveau af komfort og et sundt søvnklima.

Vores senge er produceret under streng kvalitetskontrol ved danske European House of Beds i Horsens. Vi sætter en ære i at levere langtidsholdbare produkter som passer til netop dine behov, og vi er stolte af at kunne gøre det til en fremragende onlinepris. Vi har i denne kategori et bredt udvalg af senge, der er opbygget med en boxmadras nederst og en topmadras ovenover. 

Hos Bedre Nætter er vi stolte af at kunne tilbyde dig sunde, komfortable senge som holder i mange år. Størstedelen af vores senge er produceret i Horsens, hvor danske håndværkere under sunde arbejdsvilkår forarbejder de råmaterialer, der bliver til din seng. Der er et helt særligt fokus på detaljen, og vi tror på, at denne omhu hos vores producenter kommer dig til gode. 

Madrassen og dens indhold

Vores madrasser er alle med posefjedre, som er de bedste der findes på markedet. Disse kan justeres og tilpasses til dine præferencer, alt efter om du ønsker et fast eller blød leje. Vores fjedre er alle af høj kvalitet, og derfor kan vi også garantere en lang levetid på vores senge.

Sengene i denne kategori består som nævnt af en boxmadras med en topmadras øverst. En boxmadras er opbygget således, at man kan montere ben direkte på madrassen og dermed har en seng, uden først at skulle investere i sengeramme, lameller og lignende. De forskellige boxmadrasser på vores side har alle forskellige specifikationer og forskellig pris, og dette kan du læse mere om under den enkelte seng.

Hos Bedre Nætter anbefaler vi som udgangspunkt altid at du køber en boxmadras med en topmadras. Der er flere fordele ved dette, men primært betyder det at du kan tilpasse din boxmadras og seng, så den passer præcis til din kropsbygning og præferencer. Du har desuden mulighed for at aftage og vaske topmadrassens betræk, hvilket sikrer en sund og langtidsholdbar topmadras i mange år frem. Samtidig giver en topmadras en behagelig komfort og en mere afslappende liggeposition, og det mener vi er yderst anbefalelsesværdigt.

Hos Bedre Nætter bestræber vi os på at kunne tilbyde lige så mange muligheder, som der er individuelle præferencer. Vi har et bredt sortiment, og vi er overbeviste om, at vi har en seng til enhver smag. Samtidig har vi som udgangspunkt låst vores modeller fast i bestemte pakker, således at du som kunde ikke behøver tage stilling til alt for mange valgmuligheder – dermed ikke sagt, at vi ikke kan være fleksible. Vores sammensætninger er lavet således, at vi præsenterer dig for det bedst mulige valg i ni ud af ti tilfælde. Samtidigt er vi selvfølgelig opmærksomme på at nogle ønske små ændringer, som eksempelvis andre ben eller en anden topmadras. Hvis dette er tilfældet kan du altid kontakte os, og så vil vi være behjælpelige med at opfylde dine ønske og træffe det rette valg. 

Hvis du i forvejen har en sengeramme, så bør du se mod springmadrasserne, hvor du får en vendbar madras.

Hvordan man vælger en ny seng

Når du skal vælge din nye seng, er det nødvendigt at være opmærksom på hvad dit behov er. Først og fremmest er det vigtigt at tage din vægt i betragtning – dette er vigtigt, når du skal vælge hvilke fjedre samt hvilken fasthed du vil have i din madras. Samtlige madrasser hos Bedre Nætter er udstyret med Pocket eller Multipocket-fjedre, der er markedets suverænt bedste fjedervarianter. Mange har fejlagtigt en tendens til at tænke, at multipocket-fjedre er en ”opgradering” af pocket-fjedrene, men dette er dog absolut ikke tilfældet. Det er dog sandt, at du får flere fjedre per kvadratmeter i en madras med multipocket-fjedre, hvilket resulterer i at du får en fastere madras. Af netop denne årsag anbefaler vi pocket-fjedre til personer med en vægt under 95 kg, og multipocket-fjedre til folk med en vægt over 95 kg. Vi anbefaler dette skel mellem de to varianter, idet en tungere person selvfølgelig vil synke længere ned i madrassen end en lettere person, og derfor vil have brug for en fastere madras.

Multipocket-fjedre er altså ikke ’bedre’, og hvis du vejer mindre end 95 kg vil almindelige pocket-fjedre være at foretrække.

 

Du bør derfor ikke vælge Multipocket fjedre medmindre du vejer over 95 kilo, eller gerne vil have en utroligt fast seng - der skal selvfølgelig også være plads til de individuelle præferencer. Du kan ved nedenstående oversigt se hvilke fjedre samt fasthed du skal vælge ud fra din vægt:

 

 

Som du kan se på det ovenstående billede, så kan du justere fastheden i din madras, så den passer netop til din vægt og dine personlige præferencer. Vi anbefaler valget af medium fasthed samt pocket-fjedre til de der har en vægt under 75 kg, fast fasthed samt pocket-fjedre til personer med en vægt mellem 75 og 95 kg, og endelig fast fasthed samt multipocket-fjedre til personer med en vægt over 95 kg. Vi anbefaler denne opgradering, da en tungere person selvfølgelig vil synke længere ned i madrassen end en lettere person – for at opnå den optimale liggekomfort og fasthed er der derfor brug for flere fjedre at fordele vægten på.

Du kan læse meget mere om hver enkelt seng, ved at klikke ind på produktet og læse den medfølgende beskrivelsen. Læg i øvrigt mærke til at ben og fragt er inkluderet i ALLE priserne. Hvis du har nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte også, så er vi mere end klar til at være dig behjælpelig. Du ønskes god fornøjelse!