• iconPrisgaranti
  • iconGratis Fragt

Svinedrengen - Varm Ringsted Dun dyne

Special Price 2.999,00 kr

300,00 kr pr. md med 10 mdr rente og gebyrfrit
Stiftelsesprovision i procent
0.00%
Lånebeløb før stiftelsesprovision
2.999,00 kr
Løbetid i måneder
10 mdr.
Månedlig rente
0.00%
Månedlig Faktureringsgebyr
0,00 kr
Kreditaftalens størrelse
2.999,00 kr
Månedlig ydelse
300,00 kr
Samlede kreditomkostninger
0,00 kr
Samlede tilbagebetalte beløb
2.999,00 kr
ÅOP
0%
+ -
  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Levering
  • Anmeldelser

Svinedrengen dyne


En prins fra det lille kongerige ønskede sig at gifte sig med Kejserens datter, så en dag sendte han hende en smuk rose fra hans faders grav og en syngende Nattergal. Prinsessen ville hverken have blomsten eller fuglen, da fandt kunstige og materielle ting mere spændende og skønne end ægte, og hun forbød endda at prinsen at komme på besøg.


Prinsen valgte en dag, at trække i forklædning og smurte brun og sort farve i sit kønne ansigt, for at blive ansat som Kejserlig svinedreng. Første dag som Kejserlig svinedreng, fremtryllede han en gryde, som kunne spille ”Ach, Du lieber Augustin”, men den afslørede hvilke retter der blev tilberedt i hele byen. Prinsessen ville have gryden, da hun synes den var utrolig. Men Svinedrengen forlangte 10 kys til gengæld, og dem fik han. Næste dag fremtryllede han en skralde, som skulle koste 100 kys, og også denne gang betalte Prinsessen. Uheldigvis så Prinsessens fader en dag kysseriet og smed dem begge ud af sit rige. Prinsessen græd og ærgrede sig over at have afvist Prinsen til at starte med, for selv et lille kongerige var bedre end intet. Svinedrengen smed da sin forklædning, gik ind på Slottet og lukkede døren bag sig. Så kunne Prinsessen ellers begynde at synge ”Ach, Du lieber Augustin, Alles ist væk, væk, væk”…


Svinedrengen dynerne er dyner fyldt med luftige Moskusdun med edderdunslignende egenskaber, hvilket vil sige at dunene har egenskaber ved at gribe ind i hinanden, og derved hænger sammen. Våret er med en fin boks-kant, som fordeler kvalitetsdunene helt ud til kanten, og er vævet i en blød og skønt bomuldssatin, hvilket gør dynen utrolig behagelig at ligge under.

Gratis levering
Betal med kreditkort
30 Dages returret
Prisgaranti /Prismatch

Fremhævede Produkter

Nattergalen - Lun Ringsted Dun dyne Nattergalen - Lun Ringsted Dun dyne

Special Price 7.099,00 kr

Pris: 8.299,00 kr

Levering 12-20 hverdage
Svinedrengen - Lun Ringsted Dun dyne Svinedrengen - Lun Ringsted Dun dyne

Special Price 2.999,00 kr

Levering 2-5 hverdage
2,999.00 In stock