Kappelagner

Kappelagner
View as Grid List

32 Produkter

per page
View as Grid List

32 Produkter

per page

Kappelagner

Et Kappelagen fra CPH Living adskiller sig fra både kuvertlagen og faconlagen, ved at hænge løst over madrassen fremfor at sidde tæt omkring selve madrassen. Kappelagner er specielt gode til boksmadrasser, hvor de oftest bruges under topmadrassen og dækker hele boxmadrassen så man har mulighed for selv at vælge en farve der passer ind i den resterende indretning i soveværelset.

Vores kappelagner har 3 sider med et frithængende fald på 42 cm - det er i fodenden, hvor hovedenden er uden faldet. Alle kappelagnerne, du kan se her, dækker derfor ikke kun boxmadrassen, men ofte også en del af benene. Kappelagner skaber en unik visuel 'effekt', som mange foretrækker - særligt hvis boxmadrasserne er lidt slidte, og man derfor gerne vil gemme dem lidt af vejen. I sådanne situationer er et kappelagen en uundværlig investering, eftersom du så let som ingenting kan lade det flotte lagen 'falde' ned over siderne på din seng.

Udover at være praktisk på ovenstående måde, så kan du også ændre udseendet på din seng markant. Hvis du for eksempel har en kedelig sort boxmadras, som du ønsker at pifte lidt op, så kan et kappelagen i grå eller lilla være den helt rigtige løsning. Det er trods alt noget billigere end at udskifte hele sengen, ligesom du kan skifte lidt imellem de mange farver, hvis du investerer i flere lagner på én gang. Mange vælger blandt andet lyse farver til vinterhalvåret, hvor alt i forvejen er gråt og kedeligt - derfor kan et lyst kappelagen være det, der skaber lidt ekstra glæde i den mørke tid.

Selve kvaliteten af stoffet er høj, der er tale om bomuldspercale som er et glatvævet materiale med mat look. Med hele 200 tråde per kvadrattomme er du sikret en lækker følelse og høj slidstyrke. Det er også værd at bemærke at denne kvalitet gør at der hurtigt afledes fugt, samt lagnet hurtigere tørrer.

Se også vores lækre dynebetræk fra CPH Living eller Split lagner til elevationssenge.

Hos Bedre Nætter får du altid

Produkter udviklet for bedre søvn, bygget fra bunden, af bæredygtige materialer der understøtter alle mulige kropstyper. For os er Bedre Nætter nemlig ikke blot et navn, men også et løfte.

 • 100 nætters prøve

  Prøv sengen hjemme i 100 dage. Hvis ikke du elsker den, henter vi den igen, og du får pengene tilbage. Helt simpelt.

 • Designet i Danmark

  Alle vores senge er udviklet af vores produktteam i Danmark. Produktionen foregår på nøje udvalgte fabrikker i Danmark og Belgien.

 • Sov sundt og grønt

  Vi prioriterer en bæredygtig produktion og naturlige materialer. Derfor er vores senge sunde for dig og vores jord.

 • Gratis ombytning

  Vi ombytter gratis fastheden i madrassen de første 100 dage. Din ombytningskerne bliver doneret til et velgørende formål.

 • Fantastisk Kundeservice

  Spørgsmål eller bekymring? Problemer med at vælge? Vores hold af søvn specialister sidder klar til at hjælpe dig fra 9-23 alle dage.

 • Gratis Levering

  Vi leverer altid gratis til din adresse. Har du brug for hjælp med opbæring, montering eller bortskaffelse, kan det vælges ved kassen.

 • 100 dages prøve
 • Gratis levering
 • Prisgaranti